Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pe.Tr schání pomocníky na I.etapu stěhování

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

koukam ze jsem na tom jako dundee :(

kdyztak pomuzu vpredu :)

mam cas tak od deseti, jestli to staci?

staci , kdyz tak jen ke dveřim :D

Odesláno

Zdar, JJ, se mnou počítat můžete na 100% (teda jestli mi v sobotu něco v bráně neukopnou). Krom nadváhy jsem zcela zdráv, takže můžu přípdaně i do bytu :aut

Svačina apod. je předpokládám zajištěna?! :aut:D:aut:D

Odesláno

V sobotu jdu do práce, ale v neděli můžu přešlapovat před desátou u tebe u baráku, nebo na parkovišti u Penny (nevím, který vchod přesně).... takže se mnou počítej.

2buml: zárodek nemoci zvané "lenora" se taky počítá? Předpokládám, že duševní poruchy nejsou infekční, takže je nezmiňuji.

2Pe.Tr: sváču s sebou?

[upravil dne 22.2.08 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

ten tam bude jako řídící pracovník :)

Myslíš jako? "Dejte mi lidi a já to udělám..."??? :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: sarkomi

ten tam bude jako řídící pracovník :)

Myslíš jako? "Dejte mi lidi a já to udělám..."??? :D:D

To říkal Sovák v Chalupářích, nééé? :myslim:D:D

Odesláno

Každej dostaneme do ruky jeden kus skříňky a vyrazíme:D Nebo by jsme mohli udělat řetěz z baráku do baráku:myslim Ale nevím, kdo si vezme na starost přecházení silnice, to by se muselo losovat :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: Medvěd

Já bych to házel z okna na hromádku -

A RÁZEM BY NEBYLO CO STĚHOVAT

sem pro, ale majitele by to asi nekousli:D

No oni by se o to naši spoluobčané tmavší pleti jistě rádi postarali. U Pe.tra jich je plný barák. Přijdu také, mám to v docházkové vzdálenosti:) A bude potřeba vůz?

Odesláno

No oni by se o to naši spoluobčané tmavší pleti jistě rádi postarali. U Pe.tra jich je plný barák. Přijdu také, mám to v docházkové vzdálenosti:) A bude potřeba vůz?

Tak to je třeba vzít sebou na vyvenčení pejsky + mít po ruce pálku či něco podobného, až se začnou spoluobčané zajímat o stěhování.:myslim;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Tak to je třeba vzít sebou na vyvenčení pejsky + mít po ruce pálku či něco podobného, až se začnou spoluobčané zajímat o stěhování.:myslim;)

neboj zarizeno;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

toz to aby prijel Prema :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...