Pe.Tr Odesláno 21. únor 2008 Autor Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: Vvitty koukam ze jsem na tom jako dundee kdyztak pomuzu vpredu mam cas tak od deseti, jestli to staci? staci , kdyz tak jen ke dveřim Citovat
buml Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Jeste predesilam, kdo by moh na druhou etapu, pristi ctvrtek a patek, to ani zdravi neni podminkou;) dekujeme Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. únor 2008 Autor Odesláno 22. únor 2008 tak zatim počitám s Dundeem,Vvittym+1, Medvědem a MJsyticem . [upravil dne 22/2/08 Pe.Tr] Citovat
MJSytic Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Zdar, JJ, se mnou počítat můžete na 100% (teda jestli mi v sobotu něco v bráně neukopnou). Krom nadváhy jsem zcela zdráv, takže můžu přípdaně i do bytu Svačina apod. je předpokládám zajištěna?! :aut:D Citovat
Kdo Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 V sobotu jdu do práce, ale v neděli můžu přešlapovat před desátou u tebe u baráku, nebo na parkovišti u Penny (nevím, který vchod přesně).... takže se mnou počítej. 2buml: zárodek nemoci zvané "lenora" se taky počítá? Předpokládám, že duševní poruchy nejsou infekční, takže je nezmiňuji. 2Pe.Tr: sváču s sebou? [upravil dne 22.2.08 Kdo] Citovat
Kdo Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: sarkomi ten tam bude jako řídící pracovník Myslíš jako? "Dejte mi lidi a já to udělám..."??? :D [upravil dne 22.2.08 Kdo] Citovat
MJSytic Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: sarkomi ten tam bude jako řídící pracovník Myslíš jako? "Dejte mi lidi a já to udělám..."??? :D [upravil dne 22.2.08 Kdo] To říkal Sovák v Chalupářích, nééé? :D Citovat
Pata Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Pe.To ja Ti sice nemuzu prijet pomoct (ac bych rad), ale preju vse nej k svatku :D:D :potlesk:potlesk Citovat
VolksWagen Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 jestli by bylo potřeba, přiložil bych také ruku k dílu. třeba bych mohl u bumla otvírat dveře a vpouštět k nim dovnitř jen zdravé jedince. [upravil dne 22.2.2008 VolksWagen] Citovat
Kdo Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: Bohouš Koukám, že už vás je jako psů :roker bude to vypadat jako zástup mravenců Citovat
MJSytic Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Každej dostaneme do ruky jeden kus skříňky a vyrazíme:D Nebo by jsme mohli udělat řetěz z baráku do baráku:myslim Ale nevím, kdo si vezme na starost přecházení silnice, to by se muselo losovat Citovat
Kdo Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: MJSytic přecházení silnice, No a co to přes ulici házet???............................na hromádku Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Já bych to házel z okna na hromádku - A RÁZEM BY NEBYLO CO STĚHOVAT Citovat
buml Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Já bych to házel z okna na hromádku - A RÁZEM BY NEBYLO CO STĚHOVAT sem pro, ale majitele by to asi nekousli:D Citovat
Honza z Nera Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Medvěd Já bych to házel z okna na hromádku - A RÁZEM BY NEBYLO CO STĚHOVAT sem pro, ale majitele by to asi nekousli:D No oni by se o to naši spoluobčané tmavší pleti jistě rádi postarali. U Pe.tra jich je plný barák. Přijdu také, mám to v docházkové vzdálenosti:) A bude potřeba vůz? Citovat
OK406 Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 No oni by se o to naši spoluobčané tmavší pleti jistě rádi postarali. U Pe.tra jich je plný barák. Přijdu také, mám to v docházkové vzdálenosti:) A bude potřeba vůz? Tak to je třeba vzít sebou na vyvenčení pejsky + mít po ruce pálku či něco podobného, až se začnou spoluobčané zajímat o stěhování. Citovat
buml Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: OK406 No oni by se o to naši spoluobčané tmavší pleti jistě rádi postarali. U Pe.tra jich je plný barák. Přijdu také, mám to v docházkové vzdálenosti:) A bude potřeba vůz? Tak to je třeba vzít sebou na vyvenčení pejsky + mít po ruce pálku či něco podobného, až se začnou spoluobčané zajímat o stěhování. neboj zarizeno;) Citovat
Marlin Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: OK406 No oni by se o to naši spoluobčané tmavší pleti jistě rádi postarali. U Pe.tra jich je plný barák. Přijdu také, mám to v docházkové vzdálenosti:) A bude potřeba vůz? Tak to je třeba vzít sebou na vyvenčení pejsky + mít po ruce pálku či něco podobného, až se začnou spoluobčané zajímat o stěhování. toz to aby prijel Prema Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.