adraj Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 tak a máme zde první větší poskození. Bohužel ten co to naboural má pěkně vyděláno:o Citovat
macik.83 Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 Hih, bracha u techto vozu dela mistra, tak ma zase o praci postarano:D Citovat
Ferin007 Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 A to už se povedlo jak?? PS: Ty šaliny ňák fšecky mění barvy. Citovat
Stifler Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 Čoveče Adraji, to jsi koukal kam, že jsi to do kolegy před tebou takhle navezl??? :D Citovat
adraj Odesláno 14. únor 2008 Autor Odesláno 14. únor 2008 Původně zaslal: Stifler Čoveče Adraji, to jsi koukal kam, že jsi to do kolegy před tebou takhle navezl??? :D no čoveče ,naštěstí to nebylo moje. To byl kolega z práce. Ještě před tím Porschetem stála tramvaj,která měla svoji nehodu s osobákem. Takže ten s tím porschetem zastavil před křižovatkou,no a kolega co to spůsobil udal důvod : díval jsem se do jízdního řádu. Co dodat,zadíval se asi moc dlouho. Citovat
Dave_k Odesláno 14. únor 2008 Odesláno 14. únor 2008 Kdepak se to přihodilo? Tuhle pěknou šalinu jsem viděl v uterý stát Na Palmovce. Ale byla kompletní Citovat
Aluška Odesláno 14. únor 2008 Odesláno 14. únor 2008 V Brně máme také tyto šalinky, jsou dvě: Adélka a Barborka . Ještě jsem neměla bohužel tu čest, se s nima svézt. Citovat
Ferin007 Odesláno 14. únor 2008 Odesláno 14. únor 2008 Jo jo. A je to postrach fšech nezadaných ženskejch, pač je smí řídit jen chlapi. :D Citovat
Maverick Odesláno 14. únor 2008 Odesláno 14. únor 2008 Tohle dopadlo ještě dobře, to jsou jen plechy, to se vyklepe:D Jinak TADY je těch fotek víc:papa Citovat
Ferin007 Odesláno 14. únor 2008 Odesláno 14. únor 2008 Ty stary saliny vapadaji jak z papundeklu. Citovat
adraj Odesláno 14. únor 2008 Autor Odesláno 14. únor 2008 Z papundeklu jsou. Ochranej rám,což je dobrý paradox,začíná těsně za sedačkou řidiče:D:D:D.Takže kdyby se proti mě řítil nákladák,tak máčknu bezpečák a letim mezi lidi:mrk. Jo abych nezapoměl,tak rychlost při nárazu byla 35km. Citovat
adraj Odesláno 14. únor 2008 Autor Odesláno 14. únor 2008 Původně zaslal: Aluška V Brně máme také tyto šalinky, jsou dvě: Adélka a Barborka . Ještě jsem neměla bohužel tu čest, se s nima svézt. Aluško,Vy je máte pojmenovaný?Jestli jsi s nimi ještě nejela,tak si vůbec o nic nepřišla. Citovat
Aluška Odesláno 14. únor 2008 Odesláno 14. únor 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Aluška V Brně máme také tyto šalinky, jsou dvě: Adélka a Barborka . Ještě jsem neměla bohužel tu čest, se s nima svézt. Aluško,Vy je máte pojmenovaný?Jestli jsi s nimi ještě nejela,tak si vůbec o nic nepřišla. Ju, ju, dopravní podnik si je pojmenoval , jestli koupí i třetí, tak by se jmenovat na písmeno C, snad to nebude třeba Cecilka :D. Jakpak to, že jsem o nic nepřišla? To je tak špatné? Jedinné, co mě na tom moc nesedí jsou ty sedadla po stranách jako v metru (jestli to tak ještě máte v Praze). Metrem jsem jela naposledy asi před 10 roky . Citovat
adraj Odesláno 14. únor 2008 Autor Odesláno 14. únor 2008 Ju, ju, dopravní podnik si je pojmenoval , jestli koupí i třetí, tak by se jmenovat na písmeno C, snad to nebude třeba Cecilka :D. Jakpak to, že jsem o nic nepřišla? To je tak špatné? Jedinné, co mě na tom moc nesedí jsou ty sedadla po stranách jako v metru (jestli to tak ještě máte v Praze). Metrem jsem jela naposledy asi před 10 roky .Ty sedačky jsou hrozné,protože když si sednou lidi proti sobě,tak už je docela problém mezi projít.Jsou hlučné a zbytečně drahé,ale to je věc města.A v metru byli nové vozy kde sedačky byly za sebou,ale to lidem vadilo,tak je začli dělat uprostřed vagonu postaru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.