Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Muzete mi prosim rict, co je na takovych srackach peknyho?

Když to hodnotíš jako "sračky", tak ti to v tom případě asi nikdo nevysvětlí. :bojim

Odesláno

nezlobte se na me, ale ty kola jsou v podstate jen na stribrno nabarveny plechy....

No, takhle pěkný plechy se nevyráběj :D:aut

Odesláno

To je těžký, tobě se nelíbí speedline mě třeba některý BBS. Je to otázkou vkusu.

btw: Tyhle kolečka se mi celkem líbí, jinak bych si je na 405 nedal:aut

Odesláno

Pro tebe možná s....a, ale po pěkných je celkem scháňka. Ale jak už někdo napsal, někdo má rád vdolky, někdo zase..... speedliny :D

[upravil dne 12/2/2008 Driver]

Odesláno

:myslim Tady někdo moc taktu nepobral.. :myslim Co se nelíbí Tobě, neznamená, že se to nelíbí jiným lidem. Pokus se vyjadřovat slušně, myslím že na ČT 2 dávají lekce slušného chování ve společnosti, teď nevím jak se to jmenuje, ale měl by jsi se na to začít dívat, kolikrát celkem užitečný věci:aut (ale to myyslim vážně:) )

Odesláno

skoda ze je to tak daleko, jinak bych je mozna bral na zimni kola..:)

ad. krasa tehto kol, nekomu se libi nekomu ne.. dulezite je ze jsou to kvalitni lehka kola a svuj ucel urcite splni na vybornou..;)

Odesláno

musim se přidat na stranu těch, kterým se líbí :-) dneska se roztrhl pytel s 5 a 6 ramenejma kolama, má je každý druhý (stříbrný) auto. tahle univerzálnost mě fakt nebere

Odesláno

Tak kdyz jsme u toho co se komu libi nebo ne, tak ty speedline jsou pekny, ale jen na nekterem aute, rozhodne by se mi nelibily na 406, ale treba 205GTI bych snad ani s jinyma kolama nechtel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...