Dundee Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Dundee: neuděláme pick-up ? Nevim, jak bych v březnu na STK vysvětloval, proč mám v TP typ karoserie kombi a přitom by před nima stál pick-up:myslim Asi to vyřešim nakonec tak, že díry zadělám laminátem, vytvořim i ten rantl, seženu plexi místo skla (tak 2-3 mm tloušťka), chytim ho na nýty, objedu silikonem a hotovo. Zůstane mi tak původní zorná plocha, sice bez vyhřívání, ale zase bych mohl používat stěrač. P.S.: Nad verzí pick- up jsem přemýšlel ještě před tím, než jsem měl Dřeváka doma, ale to jsem ještě nevěděl, že má papíry... Citovat
Dundee Odesláno 16. únor 2008 Autor Odesláno 16. únor 2008 Tak nakonec došlo k rozřešení- Vrata se vyvaří alespoň do takové podoby, aby byly funkční z hlediska STK (tzn. žádné ostré hrany a díry) a vsadí se zpět sklo i s těsněním (tudíž má Marcel smůlu:aut). Do tý doby si dám do kupy kabeláž (čti vyrobim novou) ve vratech a možná i bude fungovat stěrač (kterej splašim na jakymkoliv vrakáči) Citovat
myryn Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Asi to dost dobře nechápu - dle názvu "dřevák" - předpokládám tedy vozidlo i dle foto pro použití odvozu ňákýko horšího materiálu - dřeva nebo jinýho "bordelu". Pokud trváš na "zaslepení" zadních dveří - tož vezmu "nýtovačky" - kus 0,7 mm Fe pozink plechu a celý vokno zaslepím ??? Nebo jsem to blbě pochopil ??? A chceš ho protáhnout přes STK Citovat
myryn Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: Dundee Tak nakonec došlo k rozřešení- Vrata se vyvaří alespoň do takové podoby, aby byly funkční z hlediska STK (tzn. žádné ostré hrany a díry) a vsadí se zpět sklo i s těsněním (tudíž má Marcel smůlu:aut). Do tý doby si dám do kupy kabeláž (čti vyrobim novou) ve vratech a možná i bude fungovat stěrač (kterej splašim na jakymkoliv vrakáči) Uf.Uf - přeji ti úspěch !!! Citovat
myryn Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: sarkomi přesně jako předešlý koupit jiné dveře jen cena kolik budou stát [upravil dne 9/2/08 sarkomi] Stejnej názor - přes STK - nový dveře - nebo sakra dobrej známej, ale to bych neriskoval ......... [upravil dne 16.2.2008 myryn] Citovat
Driver Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 No pokud by se mi s tím nechtělo moc dělat tak bych to viděl na kus igelitu a na všemocnou lepenku. Jinak bych tam přivařil kus plechu místo skla nebo tam přidělal kus dřevotřísky. A na sterač bych se vykašlal. Víc se s tím podle mě nemá cenu dělat. Citovat
Dundee Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Tak dneska jsme s kolegou tochu potrápili Dřeváka COčkem (Neone soráč, ale pro dřevo jsem nestíhal;)) a dopadlo to asi takhle nějak:D Citovat
Dundee Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Tmel se zítra přebrousí, stříkne se to a vsadí se okno:super Ještě jsem pak dodával tmel zvenku na jedno zvláště pochroumané místo (vlevo dole při pohledu na vrata) a pak ještě zevnitř. Konečně zase normálně uvidim dozadu při couvání Citovat
buml Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 ty jooooo novy dvere:mrk teda skoro;) ne vazne, fakt to vypada dobre Citovat
Dundee Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: buml ty jooooo novy dvere:mrk teda skoro;) ne vazne, fakt to vypada dobre No teď už jen, aby to okno dole dobře drželo, páč jsme udělali ten rantlík asi o 1,5 mm nižší, než byl ten původní [upravil dne 10/3/2008 Dundee] Citovat
Marcel505 Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Tak teď už ti k tomu autu chybí jediné: [upravil dne 10/3/2008 Marcel505] Citovat
Dundee Odesláno 10. březen 2008 Autor Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Tak teď už ti k tomu autu chybí jediné: [upravil dne 10/3/2008 Marcel505] No neke, takže přeci jen se roletka dělala? Super, já už měl plány, z čeho jinýho ji použít nebo vyrobit(nekecám;)) Citovat
Marcel505 Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marcel505 Tak teď už ti k tomu autu chybí jediné: [upravil dne 10/3/2008 Marcel505] No neke, takže přeci jen se roletka dělala? Super, já už měl plány, z čeho jinýho ji použít nebo vyrobit(nekecám;)) Jo jo, dělala se asi ve čtyřech variantách. Ale asi si ji stejnak budeš muset vyrobit, protože už asi není skladem a i kdyby byla, tak to bude pálka. Jo ale jdou objednat ty hodiny. Myslím, že za tu cenu je určitě vezmeš... Stojej pouhých 3100 Kč... Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Myslím si, že roletku budeš shánět asi hóóódně špatně (i když důvody proč bys jí chtěl docela jasně chápu - vysvětlovat pořád lesníkům, že plnej kufr dřeva je jenom pár klacíků, co se válely vedle cesty .............) Citovat
Driver Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 No koukám že jste si opravdu vyhráli. Asi vám hodím do hangáru 604ku a taky mi jí takhle pěkně vyvaříte, když vám to tak jde Citovat
Dundee Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 Marcel: Mohl bys mi na mail poslat nějaký obrázky těch roletek (jestli máš)? Medvěd: V tom případě bych potřeboval roletku až k předním sedačkám, páč zadní jsou stabilně sklopený a uvažuju o tom, že bych si tam místo nich vytvořil z desek vyndavací plošinu s čelem;) Driver: To by asi stálo hodně Ferneta, vyvařit tak velkou káru (chtěl jsem ještě nechat vyvařit boční dveře, ale prej málo platim):D:D [upravil dne 11/3/2008 Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 Tak jsem dneska přebrousil tmel a nastříkal kus vrat (bez plniče, rovnou barvou). Když to zaschlo, tak jsme se s Mončou začali prát s oknem a tohle je výsledek našeho snažení:D:D [upravil dne 11/3/2008 Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 Celý okno hezky sedí, ale trochu pruží- přičítám to širší spodní části, kde je navařovaný plech nebo \"nesednutému\" sklu s těsněním. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.