Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co s pátýma dveřma?- VYŘEŠENO A HOTOVO!!!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Dundee: neuděláme pick-up ?:mrk

Nevim, jak bych v březnu na STK vysvětloval, proč mám v TP typ karoserie kombi a přitom by před nima stál pick-up:myslim

Asi to vyřešim nakonec tak, že díry zadělám laminátem, vytvořim i ten rantl, seženu plexi místo skla (tak 2-3 mm tloušťka), chytim ho na nýty, objedu silikonem a hotovo. Zůstane mi tak původní zorná plocha, sice bez vyhřívání, ale zase bych mohl používat stěrač.

P.S.: Nad verzí pick- up jsem přemýšlel ještě před tím, než jsem měl Dřeváka doma, ale to jsem ještě nevěděl, že má papíry...

Odesláno

Tak nakonec došlo k rozřešení- Vrata se vyvaří alespoň do takové podoby, aby byly funkční z hlediska STK (tzn. žádné ostré hrany a díry) a vsadí se zpět sklo i s těsněním (tudíž má Marcel smůlu:aut). Do tý doby si dám do kupy kabeláž (čti vyrobim novou) ve vratech a možná i bude fungovat stěrač (kterej splašim na jakymkoliv vrakáči):D

Odesláno

Asi to dost dobře nechápu - dle názvu "dřevák" - předpokládám tedy vozidlo i dle foto pro použití odvozu ňákýko horšího materiálu - dřeva nebo jinýho "bordelu".

Pokud trváš na "zaslepení" zadních dveří - tož vezmu "nýtovačky" - kus 0,7 mm Fe pozink plechu a celý vokno zaslepím ???

Nebo jsem to blbě pochopil ???

A chceš ho protáhnout přes STK :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Tak nakonec došlo k rozřešení- Vrata se vyvaří alespoň do takové podoby, aby byly funkční z hlediska STK (tzn. žádné ostré hrany a díry) a vsadí se zpět sklo i s těsněním (tudíž má Marcel smůlu:aut). Do tý doby si dám do kupy kabeláž (čti vyrobim novou) ve vratech a možná i bude fungovat stěrač (kterej splašim na jakymkoliv vrakáči):D

Uf.Uf - přeji ti úspěch !!!

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

přesně jako předešlý koupit jiné dveře jen cena kolik budou stát

[upravil dne 9/2/08 sarkomi]

Stejnej názor - přes STK - nový dveře - nebo sakra dobrej známej, ale to bych neriskoval .........

[upravil dne 16.2.2008 myryn]

Odesláno

No pokud by se mi s tím nechtělo moc dělat tak bych to viděl na kus igelitu a na všemocnou lepenku. Jinak bych tam přivařil kus plechu místo skla nebo tam přidělal kus dřevotřísky. A na sterač bych se vykašlal. Víc se s tím podle mě nemá cenu dělat.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tmel se zítra přebrousí, stříkne se to a vsadí se okno:super Ještě jsem pak dodával tmel zvenku na jedno zvláště pochroumané místo (vlevo dole při pohledu na vrata) a pak ještě zevnitř.;)

Konečně zase normálně uvidim dozadu při couvání:super:D

post-0-14109599376992_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: buml

ty jooooo novy dvere:mrk teda skoro;)

ne vazne, fakt to vypada dobre

No teď už jen, aby to okno dole dobře drželo, páč jsme udělali ten rantlík asi o 1,5 mm nižší, než byl ten původní:mad:

[upravil dne 10/3/2008 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Tak teď už ti k tomu autu chybí jediné:

[upravil dne 10/3/2008 Marcel505]

No neke, takže přeci jen se roletka dělala? Super, já už měl plány, z čeho jinýho ji použít nebo vyrobit(nekecám;)):D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Marcel505

Tak teď už ti k tomu autu chybí jediné:

[upravil dne 10/3/2008 Marcel505]

No neke, takže přeci jen se roletka dělala? Super, já už měl plány, z čeho jinýho ji použít nebo vyrobit(nekecám;)):D

Jo jo, dělala se asi ve čtyřech variantách.

Ale asi si ji stejnak budeš muset vyrobit, protože už asi není skladem a i kdyby byla, tak to bude pálka.

Jo ale jdou objednat ty hodiny. Myslím, že za tu cenu je určitě vezmeš... Stojej pouhých 3100 Kč... :D

Odesláno

Myslím si, že roletku budeš shánět asi hóóódně špatně (i když důvody proč bys jí chtěl docela jasně chápu - vysvětlovat pořád lesníkům, že plnej kufr dřeva je jenom pár klacíků, co se válely vedle cesty .............)

Odesláno

Marcel: Mohl bys mi na mail poslat nějaký obrázky těch roletek (jestli máš)?

Medvěd: V tom případě bych potřeboval roletku až k předním sedačkám, páč zadní jsou stabilně sklopený a uvažuju o tom, že bych si tam místo nich vytvořil z desek vyndavací plošinu s čelem;)

Driver: To by asi stálo hodně Ferneta, vyvařit tak velkou káru (chtěl jsem ještě nechat vyvařit boční dveře, ale prej málo platim):D:D:D

[upravil dne 11/3/2008 Dundee]

Odesláno

Tak jsem dneska přebrousil tmel a nastříkal kus vrat (bez plniče, rovnou barvou).

Když to zaschlo, tak jsme se s Mončou začali prát s oknem a tohle je výsledek našeho snažení:D:D:D

[upravil dne 11/3/2008 Dundee]

post-0-14109599434605_thumb.jpg

Odesláno

Celý okno hezky sedí, ale trochu pruží- přičítám to širší spodní části, kde je navařovaný plech nebo \"nesednutému\" sklu s těsněním.

post-0-14109599434977_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...