Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Viete mi poradiť, ako zistím, či mám vo volante airbag? Pri kúpe som bol oboznámený že auto bolo slabo havarované, aj som bol oboznámený s menenými a opravovanými časťami ale dnes som bol v servise a tam mi povedali že asi nemám airbag vodiča, lebo tá plocha volantu v strede je dosť mäkká a ide stlačiť :-( dá sa to nejako pozrieť, demontovať? Aký je postup? Určite odpojiť baterku ale čo ďalej... :grr

Odesláno

Kontrolka airbagů se při otočení klíčem rozsvítí a pak nezávisle na ostatních i bez nastartování zhasne?

Taky koukni na pyropásy. Tam kde se zacvakávají pásy jsou na lankách takový gumy a ty by neměly být vůbec pokrčené. Pyropásy se aktivují při menším nárazu aniž by vystřelil airbag.

Odesláno

dlouhy tenky šroubovak-plochy , vyndas kliček ze za palovani a sroubovak natočíš čepeli nahoru a plochou ve smeru jizdy . strcis ho zespoda volantu do diry a zatlacis nahoru ,tim tam zmacknes pruzinu ,nadvakrat ji zatlac a airbag na tebe vyskoci , anebo zaslepka teda.

Odesláno

Kontrolka zhasne nezávislo, tá je OK, teda asi aj ostatné airbagy, jedine že by tento bol premostený odporom. Tie pyropredpínače zajtra skontrolujem a ten airbag skúsim tiež vybrať. Vďaka za pomoc :)

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

:xvul muzu takovy dotaz k cemu presne tam slouzej ty pyropatrony?

pritahnou pasy a pridrzi te v sedacce do doby nez se zacne airbag vyfukovat, abys nesel hlavou proti nafukujicimu se airbagu, kterej by te v mohl zranit, v horsim pripade zabit, takze kdo jezdi s aktivnim airbagem bez pasu je celkem dobrej sebevrah

Odesláno

No takze kdyz je budu chtit zkontrolovat tak pouziju citaci vyse

"Tam kde se zacvakávají pásy jsou na lankách takový gumy a ty by neměly být vůbec pokrčené"

je to tak?

EDIT: Nebyla by nejaka fotecka jak by to melo vypadat kdyz je to v cajku? popr i tak jak by to vypadat nemelo?

[upravil dne 1.2.08 mitch.mb]

Odesláno

No takze kdyz je budu chtit zkontrolovat tak pouziju citaci vyse

"Tam kde se zacvakávají pásy jsou na lankách takový gumy a ty by neměly být vůbec pokrčené"

je to tak?

EDIT: Nebyla by nejaka fotecka jak by to melo vypadat kdyz je to v cajku? popr i tak jak by to vypadat nemelo?

[upravil dne 1.2.08 mitch.mb]

Dej hledání. Fotky tady už někde jsou. ;)

Odesláno

Tak jsem nasel fotku takze tou gumou se mysli ta ochrana guma na tom ocelovym lanku od karabiny k tomu stredu?

Viz zakrouzkovani?

hej,ty jsou moje,mam je na prodej:))

Guest servisman
Odesláno

jo zustane stažené je tam pružina,která to nevrátí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...