Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak vylucovaci metodou, prvni pismeno z te trojice muze byt podle me jen z tehle 4ky H, I, N, O

vic me nenapada

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

water me taky napadlo ale chybi v nabidce T

chybí i A E :super
Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: nikto11

lebo napada ma len water

WATER je správná odpověď.

Ale proč?

to jsem měl taky na mysli ale ty dvě písmenka tam nejsou??

Odesláno

tak z toho zadani tak jak je napsane mi vubec logicky ani jinak neprijde proc by to melo byt water :bojim

to bude asi hadanka stylu , ktera myslenka te napadne prvni, to je spravne a napoveda je tam jen pro to aby te zmatla a clovek zacal logicky odduvodnovat spravne reseni. Takovyhle hadanky pak nejlip resi deti, ktere treba ani do skoly nechodi, pac ty reknou to prvni co je napadne a nejake logicke odduvodnovani neznaji, protoze je jeste nikdo nikdy neucil neco odvozovat na zaklade nejakych abstraktnich vztahu

[upravil dne 30/1/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Původně zaslal: nikto11

lebo napada ma len water

WATER je správná odpověď.

Ale proč?

to jsem měl taky na mysli ale ty dvě písmenka tam nejsou??

v napovede neni ani jedno z pouzitych pismen a ani me nenapada nejake odduvodneni, proc z posloupnosti H I J ... atd odvodit pismena A T a E

[upravil dne 30/1/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak z toho zadani tak jak je napsane mi vubec logicky ani jinak neprijde proc by to melo byt water :bojim

to bude asi hadanka stylu , ktera myslenka te napadne prvni, to je spravne a napoveda je tam jen pro to aby te zmatla a clovek zacal logicky odduvodnovat spravne reseni. Takovyhle hadanky pak nejlip resi deti, ktere treba ani do skoly nechodi, pac ty reknou to prvni co je napadne a nejake logicke odduvodnovani neznaji, protoze je jeste nikdo nikdy neucil neco odvozovat na zaklade nejakych abstraktnich vztahu

styl hadanky napriklad

1) Jak dáte žirafu do ledničky ?

2) Jak dáte slona do ledničky ?

kazdej normalni clovek rekne ze to je blbost ze se do lednicky zirafa ani slone nevejdou, a spravna odpoved je pritom

1) otevru dvere, dam tam zirafu, zavru dvere

2) otevru dver, vyndam zirafu, dam tam slona, zavru dvere :D

Odesláno

Ne, ta písmena tam nejsou jen tak pro nic za nic.

A nikde jsem nepsal, že ta tři chybějící se mají vybrat z nich.

Když píšu, že je to nápověda, tak je to nápověda. Voloviny ani vtipy bych sem nedával.

Odesláno

Finální rozuzlení:

Správná odpověď byla WATER.

Neboli doplnit ATE.

Proč?

Napověda byla H I J K L M N O

Existují dvě vysvětlení.

1. je to 8 písmen. Osm je eight, vysloveno "ejt". Stejně se však vyslovuje i minulý tvar od slovesa jíst - eat - ate. A právě ATE jsou ta tři písmena, která nám chybí.

2. možnost je mnohem elegantnější.

HIJKLMNO je část abecedy od H do O. Neboli anglicky ejč tu ou. Neboli H to O. To se čte stejně jako two. Neboli H2O a to je voda čili Water.

Odesláno

Finální rozuzlení:

Správná odpověď byla WATER.

Neboli doplnit ATE.

Proč?

Napověda byla H I J K L M N O

Existují dvě vysvětlení.

1. je to 8 písmen. Osm je eight, vysloveno "ejt". Stejně se však vyslovuje i minulý tvar od slovesa jíst - eat - ate. A právě ATE jsou ta tři písmena, která nám chybí.

2. možnost je mnohem elegantnější.

HIJKLMNO je část abecedy od H do O. Neboli anglicky ejč tu ou. Neboli H to O. To se čte stejně jako two. Neboli H2O a to je voda čili Water.

Tak, odhalil si nám to a stejně bych to teď nedal do kupy:D:D. Prostě tohle by mě v životě nenapadlo.

Kam na ty hověziny chodíš Ticcino?:D:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...