Pe.Tr Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Honza z Nera OK. budu tam pokud možno přesně. těším se:D OK Citovat
Dundee Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Já asi taky dorazim na tu JETku, pojedu z práce;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Dundee Já asi taky dorazim na tu JETku, pojedu z práce;) ok, tak ve čtvrt Citovat
Schreek Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Takže dnes to vypadá, že to vyjde, s velkou pravděpodobností se taky ukážu Citovat
MirasCC Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Tak nevím, za sebe to nevidím moc dobře, asi budu dneska vydělávat dýl než bylo původně v plánu - nestíhám... Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2008 Autor Odesláno 7. únor 2008 Přišel jsem, viděl jsem, najedl jsem se, popil jsem, pokecal s přáteli, nakonec se dostal i domů - prostě další klasický srázek, rád se s Vámi uvidím i příště Citovat
Neon Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Obligátně: dobrý (jídlo, pití, pokec, lidi) ... :roker Citovat
adraj Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 já se tak těšil a ono mi to nevyšlo:(:.Ach jo. Tak příště lidi:papa Citovat
Dundee Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Srázek perfektní (teda až na to vedro a vydejchanej vzduch:(), jen se pár jedinců jaksi "vypařilo" nebo jsem si nevšiml, že odcházejí Citovat
Neon Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Původně zaslal: adraj já se tak těšil a ono mi to nevyšlo:(:.Ach jo. Tak příště lidi:papa Neboj, budeš mít šanci ještě X-krát ... Pražské minisrazy jen tak rychle nzaniknou ... :aut Citovat
adraj Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: adraj já se tak těšil a ono mi to nevyšlo:(:.Ach jo. Tak příště lidi:papa Neboj, budeš mít šanci ještě X-krát ... Pražské minisrazy jen tak rychle nzaniknou ... :aut A jak často se asi tak konají? Citovat
MatrixChose Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Ten vzduch me take vadil, mel jsem uplne ucpany nos ale jinak fajn.. Citovat
Dundee Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Původně zaslal: adraj A jak často se asi tak konají? Jednou měsíčně, většinou první čtvrtek v měsíci:super Citovat
Honza z Nera Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Jojo bylo to fajn. Docela mě překvapilo, kolik je mezi Váma vícečerstvých či čerstvých otců od rodiny:D Tak zase příště :papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 jj bylo fajnově , i kšeftik se zadařil , jídlo good ale příště bude barbeque , dikes za luxu večer mezi svými. Citovat
John Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Taky se mi to jako vždy líbilo... a děkuju všem,kteří dorazili na minisrázek Citovat
Kdo Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 quote]Původně zaslal: Neon Obligátně: dobrý (jídlo, pití, pokec, lidi) ... :roker Moje slova..... díky všem Původně zaslal: Pe.Tr , i kšeftik se zadařil , Už dost chvály, 4,,-Kč zas není takový zisk....:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.