Zdenda-406 Odesláno 28. leden 2008 Autor Odesláno 28. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Zdenda-406 Pardubicko Chrudimsko zní líp. No já bych teoreticky mohl přistavit malýho Pužota a velkýho Kitróna, ale nejsem zrovna srazovej typ a navíc v týdnu nemám čas a víkendy mám obsazený. Kurte neříkej že by si něco nevymyslel?A že to jedno odpoledne by si nenašel volny?Ale jinač že by to nebyl špatnej napad????? Citovat
Demo Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 Rad bych se pridal, ale pokud nebude vadit, ze bych prijel vyssi stredni od forda Citovat
Vvitty Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 jiste to neni, ale je to jedna z moznosti a vic tu prozrazovat nebudu, uz tak jsem rekl vic nez jsem mel joooo cokolada, ta je vyhlasena tak, ze na ni jezdi az z Praheee a z Brnoooo Citovat
aka Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 ehm,jen maly dodatek, srazy na vysocine jsou pravidelny, pravidelne, kdyz mame pocit, ze jsme se dlouho nevideli si ho vymyslime a cokolada neni podminkou:) Citovat
Vvitty Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 ma pravdu, drbna jedna klubova a cokolada sice neni podminkou, ale sraz na vysocine bez cokolady, spousty sladkosti a nasledne veceri v pivovarske hospudce, zapijene kofolou... to si snad ani nelze predstavit jo a pozor, srazy na vysocine maji nebezpecne ucinky na telesnou vahu jedincu. a taky se z nich posledni dobou stavaji srazy vicedenni Citovat
aka Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 nejsem drbna! ja zapijim vzdy pivem, jen nekdo si dava kofolu.....a ano, jsou stale narocnejsi no a jinak zrovna srazy vysocina zacaly jako komorni a i tak setrvavaji.....nebyt prazek a brnek Citovat
Vvitty Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 jj, na srazy na vysocine uz chybi jenom vlašky no jsem zvedav, aby nam za par let na ty srazy nebylo treba dovolene Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Zdenda-406 Pardubicko Chrudimsko zní líp. No já bych teoreticky mohl přistavit malýho Pužota a velkýho Kitróna, ale nejsem zrovna srazovej typ a navíc v týdnu nemám čas a víkendy mám obsazený. Tak ti to dáme příkazem a budeš si čas muset nějak udělat, no:D:D:D:D:aut Citovat
Zdenda-406 Odesláno 29. leden 2008 Autor Odesláno 29. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Zdenda-406 Pardubicko Chrudimsko zní líp. No já bych teoreticky mohl přistavit malýho Pužota a velkýho Kitróna, ale nejsem zrovna srazovej typ a navíc v týdnu nemám čas a víkendy mám obsazený. Ahoj jo přesně souhlasím s Radkem prostě ti to dáme přikazem:D Tak co kluci?????S pachame něco zajímavého?:D:D Citovat
adraj Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Zdenda-406 Pardubicko Chrudimsko zní líp. No já bych teoreticky mohl přistavit malýho Pužota a velkýho Kitróna, ale nejsem zrovna srazovej typ a navíc v týdnu nemám čas a víkendy mám obsazený. Ahoj jo přesně souhlasím s Radkem prostě ti to dáme přikazem:D Tak co kluci?????S pachame něco zajímavého?:D:D klidně :D:D Citovat
OK406 Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Jakmile bude sníh, tak uspořádám další tradiční minisraz P-C v Týně nad Vltavou (okres České Budějovice), jelikož chci rád udělat školu smyků a ,,blbnutí" na sněhu a ledu. A to a hlavně bezpečně bez jakýkoliv škod ať na autech či zdraví. Toto mi mohou potvrdit účastníci posledního 3.minisrazu. Pokud by sníh nebyl, tak vymyslím(e) jiné situace, které jsou běžné v praktickém provozu. Ale hlavní je, že i když je nás na minisrazech málo, tak se sejde velmi dobrý kolektiv bez rozdílu věku a užije se spousty srandy ale i ponaučení. Viz fotky + videa. Mezi nejvzdálenější účastníky patří skoro myslím Mefisto86 z Prahy. I když na prvním minisrazu byli přítomni i předseda P-C Medvěd a Neon. Tak uvidíme, jaké bude počasí a další nepředvídatelné věci. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Původně zaslal: OK406 Jakmile bude sníh, tak uspořádám další tradiční minisraz P-C v Týně nad Vltavou (okres České Budějovice), jelikož chci rád udělat školu smyků a ,,blbnutí" na sněhu a ledu. A to a hlavně bezpečně bez jakýkoliv škod ať na autech či zdraví. Toto mi mohou potvrdit účastníci posledního 3.minisrazu. Pokud by sníh nebyl, tak vymyslím(e) jiné situace, které jsou běžné v praktickém provozu. Ale hlavní je, že i když je nás na minisrazech málo, tak se sejde velmi dobrý kolektiv bez rozdílu věku a užije se spousty srandy ale i ponaučení. Viz fotky + videa. Mezi nejvzdálenější účastníky patří skoro myslím Mefisto86 z Prahy. I když na prvním minisrazu byli přítomni i předseda P-C Medvěd a Neon. Tak uvidíme, jaké bude počasí a další nepředvídatelné věci. No jo, ale tady probíráme východní čechy, to už je sakra z ruky. To není Praha která je k vám přeci jen blíže [upravil dne 29/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Kurt Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Náročný téma! Zkusím poodpovídat. Zdenda-406: nevymyslel. Nemám na to čas. Kdybych jej měl najít, tak je to opravdu maximálně na odpoledne a za to se moc vymyslet nedá. To bych se spíše zúčastnil toho kafování na Vysočině. aka: jestli Ti z označení "drbna jedna klubová" vadí jen slovíčko "drbna", tak se na to podívej, jak to bude vypadat napsaný bez toho slova. Bejt "klubová" bych teda nechtěl - to mi přijde mnohem horší, než bejt drbna; ale tak jak myslíš, koneckonců každý máme nějakou tu úchylku. Vvitty: nám anorektičkám "nebezpecne ucinky na telesnou vahu jedincu" nevadí. Radek Hurvajz: jo, příkazem to bude nejlepší. Citovat
aka Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 kurte: ja ale nejsem drbna, mi vymysli neco hezkeho ano o ano, pojed s nami na vysocinu zcukrujem se Citovat
OK406 Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Jakmile bude sníh, tak uspořádám další tradiční minisraz P-C v Týně nad Vltavou (okres České Budějovice), jelikož chci rád udělat školu smyků a ,,blbnutí" na sněhu a ledu. A to a hlavně bezpečně bez jakýkoliv škod ať na autech či zdraví. Toto mi mohou potvrdit účastníci posledního 3.minisrazu. Pokud by sníh nebyl, tak vymyslím(e) jiné situace, které jsou běžné v praktickém provozu. Ale hlavní je, že i když je nás na minisrazech málo, tak se sejde velmi dobrý kolektiv bez rozdílu věku a užije se spousty srandy ale i ponaučení. Viz fotky + videa. Mezi nejvzdálenější účastníky patří skoro myslím Mefisto86 z Prahy. I když na prvním minisrazu byli přítomni i předseda P-C Medvěd a Neon. Tak uvidíme, jaké bude počasí a další nepředvídatelné věci. No jo, ale tady probíráme východní čechy, to už je sakra z ruky. To není Praha která je k vám přeci jen blíže [upravil dne 29/1/08 Radek Hurvajz] Tak jsme si i my z Jižních čech přihřáli svou polívečku. Je nás poskromnu ale pokud někdo něco potřebuje, tak není problém se domluvit na komorním minisrazu u mě, jak píše Sarkomi. Jinak držím palce, ať se něco podobného uskutečňuje i v vás. Citovat
OK406 Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi na komorní minisraz musí býti podmínky a pokud vím polívčičku jsme ještě neměli:Dale vím co máš na mysli Jinak komorní minisraz byl sraz o 2-3 lidech členech,kteří se setkali za účelem něco opravit,zdokonalit či udělat na svém autíčku A zapomněl si to hlavní!! A to ,,pokecat". Prostě bezva setkání. I když počasí (zima) má vliv na setkání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.