Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Zdenda-406

Pardubicko

Chrudimsko zní líp. ;)

No já bych teoreticky mohl přistavit malýho Pužota a velkýho Kitróna, ale nejsem zrovna srazovej typ a navíc v týdnu nemám čas a víkendy mám obsazený. :roll

Kurte neříkej že by si něco nevymyslel?A že to jedno odpoledne by si nenašel volny?Ale jinač že by to nebyl špatnej napad?????

Odesláno

jiste to neni, ale je to jedna z moznosti a vic tu prozrazovat nebudu, uz tak jsem rekl vic nez jsem mel :D

joooo cokolada, ta je vyhlasena tak, ze na ni jezdi az z Praheee a z Brnoooo :D

Odesláno

ehm,jen maly dodatek, srazy na vysocine jsou pravidelny, pravidelne, kdyz mame pocit, ze jsme se dlouho nevideli si ho vymyslime :)

a cokolada neni podminkou:)

Odesláno

ma pravdu, drbna jedna klubova :)

a cokolada sice neni podminkou, ale sraz na vysocine bez cokolady, spousty sladkosti a nasledne veceri v pivovarske hospudce, zapijene kofolou... to si snad ani nelze predstavit :)

jo a pozor, srazy na vysocine maji nebezpecne ucinky na telesnou vahu jedincu. a taky se z nich posledni dobou stavaji srazy vicedenni :D

Odesláno

nejsem drbna!

ja zapijim vzdy pivem, jen nekdo si dava kofolu.....a ano, jsou stale narocnejsi :D

no a jinak zrovna srazy vysocina zacaly jako komorni a i tak setrvavaji.....nebyt prazek a brnek :)

Odesláno

Pardubicko

Chrudimsko zní líp. ;)

No já bych teoreticky mohl přistavit malýho Pužota a velkýho Kitróna, ale nejsem zrovna srazovej typ a navíc v týdnu nemám čas a víkendy mám obsazený. :roll

Tak ti to dáme příkazem a budeš si čas muset nějak udělat, no:D:D:D:D:aut
Odesláno

Pardubicko

Chrudimsko zní líp. ;)

Ahoj jo přesně souhlasím s Radkem prostě ti to dáme přikazem:D

Tak co kluci?????S pachame něco zajímavého?:D:D:D

Odesláno

Pardubicko

Chrudimsko zní líp. ;)

Ahoj jo přesně souhlasím s Radkem prostě ti to dáme přikazem:D

Tak co kluci?????S pachame něco zajímavého?:D:D:D

klidně :D:D:D
Odesláno

Jakmile bude sníh, tak uspořádám další tradiční minisraz P-C v Týně nad Vltavou (okres České Budějovice), jelikož chci rád udělat školu smyků a ,,blbnutí" na sněhu a ledu. A to a hlavně bezpečně bez jakýkoliv škod ať na autech či zdraví. Toto mi mohou potvrdit účastníci posledního 3.minisrazu. Pokud by sníh nebyl, tak vymyslím(e) jiné situace, které jsou běžné v praktickém provozu. Ale hlavní je, že i když je nás na minisrazech málo, tak se sejde velmi dobrý kolektiv bez rozdílu věku a užije se spousty srandy ale i ponaučení. Viz fotky + videa. Mezi nejvzdálenější účastníky patří skoro myslím Mefisto86 z Prahy. I když na prvním minisrazu byli přítomni i předseda P-C Medvěd a Neon. Tak uvidíme, jaké bude počasí a další nepředvídatelné věci.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jakmile bude sníh, tak uspořádám další tradiční minisraz P-C v Týně nad Vltavou (okres České Budějovice), jelikož chci rád udělat školu smyků a ,,blbnutí" na sněhu a ledu. A to a hlavně bezpečně bez jakýkoliv škod ať na autech či zdraví. Toto mi mohou potvrdit účastníci posledního 3.minisrazu. Pokud by sníh nebyl, tak vymyslím(e) jiné situace, které jsou běžné v praktickém provozu. Ale hlavní je, že i když je nás na minisrazech málo, tak se sejde velmi dobrý kolektiv bez rozdílu věku a užije se spousty srandy ale i ponaučení. Viz fotky + videa. Mezi nejvzdálenější účastníky patří skoro myslím Mefisto86 z Prahy. I když na prvním minisrazu byli přítomni i předseda P-C Medvěd a Neon. Tak uvidíme, jaké bude počasí a další nepředvídatelné věci.

No jo, ale tady probíráme východní čechy, to už je sakra z ruky. To není Praha která je k vám přeci jen blíže

[upravil dne 29/1/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Náročný téma!

Zkusím poodpovídat.

Zdenda-406: nevymyslel. Nemám na to čas. Kdybych jej měl najít, tak je to opravdu maximálně na odpoledne a za to se moc vymyslet nedá. To bych se spíše zúčastnil toho kafování na Vysočině.

aka: jestli Ti z označení "drbna jedna klubová" vadí jen slovíčko "drbna", tak se na to podívej, jak to bude vypadat napsaný bez toho slova. Bejt "klubová" bych teda nechtěl - to mi přijde mnohem horší, než bejt drbna; ale tak jak myslíš, koneckonců každý máme nějakou tu úchylku.

Vvitty: nám anorektičkám "nebezpecne ucinky na telesnou vahu jedincu" nevadí.

Radek Hurvajz: jo, příkazem to bude nejlepší. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: OK406

No jo, ale tady probíráme východní čechy, to už je sakra z ruky. To není Praha která je k vám přeci jen blíže

[upravil dne 29/1/08 Radek Hurvajz]

Tak jsme si i my z Jižních čech přihřáli svou polívečku. Je nás poskromnu ale pokud někdo něco potřebuje, tak není problém se domluvit na komorním minisrazu u mě, jak píše Sarkomi.;) Jinak držím palce, ať se něco podobného uskutečňuje i v vás.

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

na komorní minisraz musí býti podmínky a pokud vím polívčičku jsme ještě neměli:Dale vím co máš na mysli

Jinak komorní minisraz byl sraz o 2-3 lidech členech,kteří se setkali za účelem něco opravit,zdokonalit či udělat na svém autíčku

A zapomněl si to hlavní!! A to ,,pokecat". Prostě bezva setkání:super. I když počasí (zima) má vliv na setkání.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...