Přema Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Ještě by jse tu mohl objevit nějaký "přemek" a tak to bych asi vyskočil z kůže..... Citovat
Guest servisman Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: myryn Já nehledám nic už ve 23:05 jsem zde napsal : "Zkončil jsem na "člen 7000", končím i tady - dělá si z nás opravdu P*DEL !!! " Jo jediný co teď budu hledat je to, že se mrknu do lednice a budu tam hledat lahváča !!! Pokud tam ještě ňákej zbyl. tak já si už dal ale došli jedině už jen v plechovce mi zbývaj. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Přema Ještě by jse tu mohl objevit nějaký "přemek" a tak to bych asi vyskočil z kůže..... Myslim že pan Podlaha nema pažouta ani fau vee:D Citovat
myryn Odesláno 17. leden 2008 Autor Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: buml tak at je cesta uspesna;) Jo jo k lednici to mám pár kroků. Citovat
buml Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Přema Ještě by jse tu mohl objevit nějaký "přemek" a tak to bych asi vyskočil z kůže..... nerikej dvakrat nebo je tu coby dup:D Citovat
myryn Odesláno 17. leden 2008 Autor Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Přema Ještě by jse tu mohl objevit nějaký "přemek" a tak to bych asi vyskočil z kůže..... nerikej dvakrat nebo je tu coby dup:D Jo místo VW by si tam mohl dát citrouše. Citovat
Medvěd Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Myslím, že v tomto tématu nemá smysl pokračovat Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Uf,Uf - opět votevřeno ??? Nezúčastňuji se stejně jako "člen 7000" Přeji všem zúčastněným příjemnou zábavu !!! Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Třeba já.......:papa:papaale chybí nám tu Volkswagen Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Přema Třeba já.......:papa:papaale chybí nám tu Volkswagen Vyčkej - dostaví se /a velice rychle/ - ale každopádně si z tebe a ostatních bude dělat P*DEL . Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Přema Třeba já.......:papa:papaale chybí nám tu Volkswagen Vyčkej - dostaví se /a velice rychle/ - ale každopádně si z tebe a ostatních bude dělat P*DEL . Ty o něm něco víš ???že víš že se dostaví??????nemáš v tom prsty? Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Nevím nic - neznám ho ani osobně ani po PC - ale včera jsem naznačoval - kdo by to dle mýho názoru / podle jeho okamžitých reakcí a odpovědí asi mohl bejt/. [upravil dne 18.1.2008 myryn] Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: myryn Nevím nic - neznám ho ani osobně ani po PC - ale včera jsem naznačoval - kdo by to dle mýho názoru / podle jeho okamžitých reakcí a odpovědí asi mohl bejt/. [upravil dne 18.1.2008 myryn] Tak kdo????? klidně mi napiš SZ Citovat
Stifler Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Přema Tak kdo????? klidně mi napiš SZ Tak co? Už znáš odpověď??? Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 tak že bych někomu chyběl? teda myryne, ty musíš být jasnovidec, ale ta tvoje firma admin sro to asi nebude. Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen tak že bych někomu chyběl? teda myryne, ty musíš být jasnovidec, ale ta tvoje firma admin sro to asi nebude. Tož soráč - ale říkal jsem "Přemovi" že se okamžitě ozveš !!! Nemýlil jsem se. A ty znáš dobře firmu admi s.r.o. /zajímavý že uvádíš "admin s.r.o/ kterou jsem nejmenoval !! :papa" Citovat
Kurt Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Marlin a kdo to teda je? To ti myryn nemůže napsat, protože: Uf,Uf - opět votevřeno ??? Nezúčastňuji se stejně jako "člen 7000" Přeji všem zúčastněným příjemnou zábavu !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.