Marcel505 Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Jak jsem v tématu o T148 na písek zmínil a slíbil, přináším fotku mé Tatry 148 na písek s PŘÍVĚSEM. Když jsem ji naložil plnou, v mém dětství, měl jsem prý co dělat abych ji utáhl, obzvláště na pískovišti... Byl jsem hold králem pískoviště, teda, aspoň si teď tak připadám... [upravil dne 13/1/2008 Marcel505] Citovat
jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Luxus, s přívěsem:D A ta traverza:D:D Citovat
buml Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 tak to je sakra mazec:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
KoudaK Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 13. leden 2008 Autor Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi pěkný jen ten písek chybí No byla tu touha zajet na pískoviště a lopatou to naložit, ale byla časová tíseň... A nehledě k tomu, až bude čas, tak ji vezmu domu a její lak dostane péči, aby vypadala jako nová... Se divím, že je ještě v takovémhle stavu, jsem si myslel, že jsem jí zničil víc - hodně dlouho jsem ji neviděl... Původně zaslal: Pata jj, i s kouli :mrk:mrk nadhera To jo, ale nikoho jsem na to tenkrát nezbalil. Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Chtěl jsem, ale nechtěli mi ji dát, prý až od 18-ti nebo co. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Spíš EE:D:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Marceli a dokážeš si představit tu ostudu kdyby jsi někomu tím vlekem ublížil...... Citovat
adraj Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Taky jsem měl takovou a nikdy mě nezklamala. Vždy jsem dojel až domů. Jinak vzhledově moc pěkná. Citovat
KoudaK Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Spíš EE:D:D:D RH to jako v plenkách "EE" nebo jako "ne e" ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Spíš EE:D:D:D RH to jako v plenkách "EE" nebo jako "ne e" ? No jako EE v Pampers, ty zustanou suchý i když se pose...:D:D Citovat
buml Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Spíš EE:D:D:D RH to jako v plenkách "EE" nebo jako "ne e" ? No jako EE v Pampers, ty zustanou suchý i když se pose...:D:D pampers v ty dobe, to snad i Marcel je na to starej, ten jel snad taky na latce, ne:myslim, ale na EE to nic nemeni:D:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Spíš EE:D:D:D RH to jako v plenkách "EE" nebo jako "ne e" ? No jako EE v Pampers, ty zustanou suchý i když se pose...:D:D pampers v ty dobe, to snad i Marcel je na to starej, ten jel snad taky na latce, ne:myslim, ale na EE to nic nemeni:D:D:D si taky myslím... Citovat
jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: sarkomi pěkný jen ten písek chybí No byla tu touha zajet na pískoviště a lopatou to naložit, ale byla časová tíseň... A nehledě k tomu, až bude čas, tak ji vezmu domu a její lak dostane péči, aby vypadala jako nová... Se divím, že je ještě v takovémhle stavu, jsem si myslel, že jsem jí zničil víc - hodně dlouho jsem ji neviděl... Původně zaslal: Pata jj, i s kouli :mrk:mrk nadhera To jo, ale nikoho jsem na to tenkrát nezbalil. Původně zaslal: KoudaK Marceli a měl jsi v tý době noty (ŘP) na skupinu "E" ???!!!:myslim Chtěl jsem, ale nechtěli mi ji dát, prý až od 18-ti nebo co. No važ si jí, už je to starožitnost:) Dědo:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Marceli a dokážeš si představit tu ostudu kdyby jsi někomu tím vlekem ublížil...... Tak on z toho asi tenkrát moc rozum neměl co.. Nebo myslíš že byl Marcel vypočítavej zákeřňák, Ty mě lopatičkou, já Tebe traverzou! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.