Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A pročpak s manuální klimou? V automatu ti čerpadlo-kompresor klimy spíná jen když k tomu dostane povel a neběží stále-takže ho i trošku šetříš. Další -ty hlavní výhody- když zapneš větrání na vnitřní okruh aut. se ti zapne klima-je v ní vysoušeč takže se ti nemlží okna-to samé když je hodně vlhko a nastartuješ (ovládání musí být nastaveno pouze na sklo)- klima se zapne sama ze stejného důvodu.Když máš polohu ,,auto" tak ti to reguluje větrák dle potřeby i v případě, že máš vypnutou klimu a nastaveno na ,,teplo". Jinak samozřejmě si rychlost větráku můžeš regulovat i manuálně. Hodně štěstí při výběru vozu a proč nevzít to lepší?

Odesláno

V tom pripade uz teda radsi beru automatickou.No a nema tady nekdo mechanika,co by mi pomohl pri koupi a prohledl se mnou kupovane auto???Nechci to zadarmo.

Odesláno

Je krasnej ale ta cena je nadsazena,kdyz to srovnam se vsim co jsem videl tak by mnela byt o 20000Kc niz.To tu fakt nema nikdo mechanika a mam skoncit nekde u vw?????????:o:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: xmen

Je krasnej ale ta cena je nadsazena,kdyz to srovnam se vsim co jsem videl tak by mnela byt o 20000Kc niz.To tu fakt nema nikdo mechanika a mam skoncit nekde u vw?????????:o:bojim:bojim

Psal jsem cena je o dohodě zkus mu napsat určitě sleví

Odesláno

Takze panove auto uz mam vybrano ale chybi mi ten mechanik,a bez nej ho kupovat nejdu.To je teda situace!!!!!!!!!!!!!:grr:grr

Stále jsi nenapsal odkud jsi ... nebo kde je to auto !!!!!!!!!!

Asi Ti nikdo nepojede radit přes celou republiku

Odesláno

Takze panove auto uz mam vybrano ale chybi mi ten mechanik,a bez nej ho kupovat nejdu.To je teda situace!!!!!!!!!!!!!:grr:grr

A co jsi vybral nakonec za auto???Nestyď se a pochlub se...

Odesláno

No nakonec mozna skoncim u vw nebo fiatu tam se mi fakt snazej pomoct na forech hodne.Sice rocniky vyroby oproti peugeotu tak o dva min ale fakt se snazej.

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6104464

Mnel sem vybranej tenhle peugeot ale majitel mi napsal ze bylo mirne bourany,takze zase nic.Radsi bych zustal u peugeota,ale bez mechanika se nehnu.A na fiat i vw mam mechaniky.:grrJe to fakt skoda peugeot vzhled i podvozek mam radsi,ale nechci vyhodit penize jen tak.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...