Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak sundám sklo u mlhovky (respektive jak vyměním žárovku u mlhovky) a co tam vlastně je za žárovku. Jedná se o Peugeot 306 rok 1999 (čirá optika, ale ještě oválné mlhovky, ne kulaté). Zepředu jsem žádnej šroubek nenašel a lehat si pod to na blind se mi v tomhle počasí nechce...

Odesláno
Původně zaslal: paya

Jak sundám sklo u mlhovky (respektive jak vyměním žárovku u mlhovky) a co tam vlastně je za žárovku. Jedná se o Peugeot 306 rok 1999 (čirá optika, ale ještě oválné mlhovky, ne kulaté). Zepředu jsem žádnej šroubek nenašel a lehat si pod to na blind se mi v tomhle počasí nechce...

......predpokladam, ze to lahnutie bude asi nevyhnutne, ale rad sa poucim aj ja ak nie je.....:roker

Odesláno

Mam sice kruhove hmlovky, ale je to tak, treba dat nabok podblatnik a nejako sa k tomu dostat... je tam dost zly pristup a je trosku problem dat dolu konektor zo ziarovky, ide to tazko. Ja som demontoval celu hmlovku a potom som vymenil ziarovku .. predtym som totiz zrazil nejakeho zajaca :) a jedna nozicka z troch sa mi ulomila, tak hmlovka je tam len tak zasunuta

Odesláno

Taky sem to řešil,neni to dlouho,taky sem hledal,nakonec sem to vzdal a jel za známim do servisu na jámu, zespoda je to skoro hned až na ten přístup pro ruce,je to zevnitř od kola a musí se silou vzít za ten kryt od mlhovky,drží dost dobře,pak už to šlo jako po másle práce výměny obou mlhovek žárovek 20minut

Odesláno

Nemám kulatý ani hranatý - ale u mý 306 jsou na vnější straně zaoblený a na vnitřní /ke středu vozidla hranatý/.

Při demontáži / podotýkám že u mě - může se to jak je zvykem u "Pažoutů" lišit/,

zatím nemusím zvedat vehikl /zepředu se pod něj proplížím, problémem je spodní guma na nárazníku (no moje ženská říká, že už mi roste ten "pivní" a tak nevím kolikrát se ještě pod wehikl proplížím) - i když je lepší "Pažouta" zvednout/.

Odšroubuju šroub na spodní pacce, předtím vytáhnu konektor.

Potom se postupně /za stálého kvedlání/ vysunu i dvě horní packy mlhovky z držáků.

Poté provedeš odkrytování mlhovky - packy na boku, odklopení skla a vyměníš žárovku.

Demontáž opačně.

Pokud jsem se někde spletl, tož mě někdo opravte, naposledy jsem to dělal asi před 3/4 rokem /ještě za tepla/.

Pokud nemáš garáž, tak se ti to napoprvé bude dělat blbě, když ale víš na co sáhnout tož je to otázka 20ti minut i z cigárkem.

[upravil dne 9.1.2008 myryn]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

proč sundavat celou mlhovku,mam taky rv 99 poloovalny mlhovky a ze zadu je běžna krytka,ktera se odklapne a dostanete se lehce k žarovce.musi se lehnout pod auto!je lepši je na heveru zvednout.na tu krytku opatrně,ulomil jsem ji ten zobaček.u druhy mlhovky jsem věděl už jak na to.odepina se z horni strany mlhovky(tu prvni jsem dělal zespod)přeji uspěšnou vyměnu.

Odesláno
Původně zaslal: paya

S tím leháním-Lídl nabízí lužečko pod autko :aut

post-0-14109599871473_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No když to je LíDL, tak to bude určitě EXTRA kvalita

[upravil dne 9/4/2008 Medvěd]

tak my máme přes Lídl více věcí v akci a dobrý:) Rádijko v autě mám taky z tama,za 1490kč a funguje už 4 roky,hezké clony do okýnek boční(2za45kc)-držely celé léto a ještě poslouží,do kuchyně máme barový stůl a dvě židličky a bytelné-v podstatě nezničitelné,elektrickou pilou jsem pořezala pár stromů a ještě fachčí..jako já si nemůžu stěžovat:super Za málo peněz-hodně muziky:aut

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Taky mi jedna mlhovka nesviti, tak jsem hledal jak se do toho leze.

No potes.

Jeste nez tam polezu, chtel bych vedet, jaka je tam zarovka. V prodejne mi poradili, ze H1, ale vahali i mezi H3

.

Takze mam H1 a nerad bych tam lezl zbytecne.

Mam Pazouta z r.1999 Break a to provedeni napul hranate.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...