Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Pata

Pe.To buben? Ja myslel, ze WRC maji kotouce :myslim:o:D

to je made in chyna :D takže buben

ja bych tam dopasoval brzdy z coupatka :myslim:D

Odesláno

nestraste se zadni napravou u 206

Pe.Tr ty jsi me vydesil ze jsem si musel jednu dat, sem si rikal co tvuj mladej vyvadel na snehu, pak mi doslo ze jeste nedosahne na pedaly....

[upravil dne 8-1-2008 Escaper]

Odesláno

Nojo, to jsou ty mlaďasové, co mají zazobanýho tatínka ... pošle to do škarpy a v pohodě, tatík zacáluje, popřípadě koupí nový!! ;) Kde to jsme ... :D

Předpokládám, že havarijku to nemělo, co? :roker

[upravil dne 8/1/2008 Neon]

Odesláno

viděl bych to na nepřispůsobení rychlosti vozidla stavu a povaze lina, koberce či dlažby a následné opření se o knihovnu nebo prádelník :D ale přes boudu nešel že :myslim na druhou stranu to také vypadá, že ve smyku vzal zapomenutou kostičku od lega. jsem každopádně pro aby jsi nás podrobně informoval o stavu oprav:papa

Odesláno

Jako znalec téměř soudní v tomto druhu nehod si troufám i bez ohledání trvdit, že se jedná "pouze" o nadměrně vyvinutý tlak ze shora na zadní část vozu :D Tedy žádný náraz apod.

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Normálně to tady na Petra napráskáme - stoupnul na to klukovi a teď se to snaží na něj svíst. :mrk

no čoveče, Pe.tr je docela korpulentní mladý pán a v takovém případě by si synátor již nezajezdil :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...