Marlin Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 to neni WRCko, to je obyc 1.1ka v barvach Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden 2008 Autor Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Pata Pe.To buben? Ja myslel, ze WRC maji kotouce to je made in chyna takže buben Citovat
Pata Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.To buben? Ja myslel, ze WRC maji kotouce to je made in chyna takže buben ja bych tam dopasoval brzdy z coupatka Citovat
jarajarda Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 kup na aukru od koruny jiné ne:myslim...? Citovat
Escaper Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 nestraste se zadni napravou u 206 Pe.Tr ty jsi me vydesil ze jsem si musel jednu dat, sem si rikal co tvuj mladej vyvadel na snehu, pak mi doslo ze jeste nedosahne na pedaly.... [upravil dne 8-1-2008 Escaper] Citovat
jarajarda Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Hele to je jasný, všem nám dlužíš panáka:D Citovat
Escaper Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Hele to je jasný, všem nám dlužíš panáka:D Tak to kazdopadne [upravil dne 8-1-2008 Escaper] Citovat
Neon Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Nojo, to jsou ty mlaďasové, co mají zazobanýho tatínka ... pošle to do škarpy a v pohodě, tatík zacáluje, popřípadě koupí nový!! Kde to jsme ... Předpokládám, že havarijku to nemělo, co? [upravil dne 8/1/2008 Neon] Citovat
Mila_S Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Já to vidím na popelnici a pro Pe.tra jednu cimru v Bohnicích (má to tam kousek) Citovat
jarajarda Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi jsem na tom stejně tu 405 sháním takovou dobu a tady si s tím hrajou děti...no mě klepne..:o Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 viděl bych to na nepřispůsobení rychlosti vozidla stavu a povaze lina, koberce či dlažby a následné opření se o knihovnu nebo prádelník ale přes boudu nešel že na druhou stranu to také vypadá, že ve smyku vzal zapomenutou kostičku od lega. jsem každopádně pro aby jsi nás podrobně informoval o stavu oprav:papa Citovat
Péťa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Jako znalec téměř soudní v tomto druhu nehod si troufám i bez ohledání trvdit, že se jedná "pouze" o nadměrně vyvinutý tlak ze shora na zadní část vozu Tedy žádný náraz apod. Citovat
Mila_S Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Normálně to tady na Petra napráskáme - stoupnul na to klukovi a teď se to snaží na něj svíst. Citovat
Péťa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Mila_S Normálně to tady na Petra napráskáme - stoupnul na to klukovi a teď se to snaží na něj svíst. A je to venku Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Mila_S Normálně to tady na Petra napráskáme - stoupnul na to klukovi a teď se to snaží na něj svíst. no čoveče, Pe.tr je docela korpulentní mladý pán a v takovém případě by si synátor již nezajezdil :D Citovat
Maverick Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 sarkomi: Ta 205 na tom není zas tak zle, je to lehce opravitelné. Timhle způsobem jsem těhle auťáku rozmlátil mraky:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.