Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ne - Bumle, je to prostě tak, že při registraci je Ti přiděleno číslo - registrace se dokončí až potvrzením emailu, pokud nepotvrdíš, číslo už zústane mrtvé.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Co to je, kdo to má na svědomí, přiznejte se?:D:D

Dneska je nějakej přestatistikovanej den, nezdá se vám to taky tak??? :D Samý jubilea------->>>>>>který nám Kurt úspěšně odstraňuje... :D

[upravil dne 16/1/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ne - Bumle, je to prostě tak, že při registraci je Ti přiděleno číslo - registrace se dokončí až potvrzením emailu, pokud nepotvrdíš, číslo už zústane mrtvé.

no pak to ale neni clen 7000. ze a co tady na foru, behem dneska se tu to cislo clsnu menilo dolu snad 4x:o

Odesláno

Že by wirus wirusovič wiruskin ????

A nebo si někdo dělá p*rdel jak naposledy ten trotl nebo jak se jmenoval ??

Pokud jo, tož jsme to tentokrát zežvejkli všichni. :grr

Odesláno

Co zas já? :o

Smáznul jsem z fora 6 kousků registrací, které provedli SPAM roboti, včera jich bylo cca stejné množství. Takže nic mimořádného. Jak takovou registraci poznáte? Je v seznamu uživatelů Fora, má divnej nick (složený z čísel a písmen) a jako domovskou stránku odkaz na nějaký hambatý weby. ;)

To je celý.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Co zas já? :o

Smáznul jsem z fora 6 kousků registrací, které provedli SPAM roboti, včera jich bylo cca stejné množství. Takže nic mimořádného. Jak takovou registraci poznáte? Je v seznamu uživatelů Fora, má divnej nick (složený z čísel a písmen) a jako domovskou stránku odkaz na nějaký hambatý weby. ;)

To je celý.

to je pokoukani, co:D:aut:D

a ja furt proc jedem na starym foru ve verzi releace candidat;)

[upravil dne 16/1/08 buml]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

no takze cenu nikdo nevyhral, tak priste..:D

[upravil dne 16/1/2008 Béďa]

Jo a voco se vlastně soulo.... teda vlastně soutěží ???:)

Odesláno

Pokud bych opravdu měl "člena 7000" brát jako dogma s tím, že všech 6999 před ním musí být aktivní - musel bych se z toho nutně zbláznit - takže pokud to nazveme členem s pořadovým číslem 7000, bude to pro Tebe akceptovatelnější??? (já vlastně ani nechápu proč se tu najednou z ničeho nic začala nějaká válka o číslo 7000??? Když budu chtít a budu sedět do rána u počítače, tak si udělám klidně registrace až do 11111 - ale neděs se, mě by to určitě za tu námahu nestálo a vlastně by mě to ani nebavilo).

Na fóru netuším, jak to přesně funguje - s tím se obrať na Kurta

Odesláno
Původně zaslal: myryn

no takze cenu nikdo nevyhral, tak priste..:D

[upravil dne 16/1/2008 Béďa]

Jo a voco se vlastně soulo.... teda vlastně soutěží ???:)

he, to musis cist vlakna od zacatku..:aut "soutezilo" se o poukazku na bilou cokoladu na mini srazu Vysocina.. pro neznale, je to cokolada na kterou jsem jezdi lidi z Prahy i z Brna..:D

Odesláno

he, to musis cist vlakna od zacatku..:aut "soutezilo" se o poukazku na bilou cokoladu na mini srazu Vysocina.. pro neznale, je to cokolada na kterou jsem jezdi lidi z Prahy i z Brna..:D

Fakt??? :o To je to takovej luxus, že se vyplatí za tim i jezdit???No, to snad neodolám a taky někdy přijedu... :D

Odesláno
Původně zaslal: buml

staci cist od zacatku;)

Hlavni cena k vyzvednudi na nekterem z mini srazu na Vysocine (nase oblibena bila cokolada)

??? nepochopil jsem, bílé čokolády / a kvalitní/ je všude jak se říká "habakuk" - pokud to není ňákej speciální název "Pažouťáckej" ????

Odesláno
Původně zaslal: Adela

Kterou nám ještě prý dlužíš z minula :P

Neon ti to blbe odtlumocil..:D soutez vyhral Supersonic, ty si ziskala to krasny cislo 6000.. ale jestli nekdy dorazite na Vysocinu, mile rad ti ji koupim..;)

Odesláno

Stifler&myryn: no je to takova tradice srazu na Vysocine.. :super

Tak to se budu muset někdy přijet podívat, pokud by to teda nebyl sraz jen na jedno odpoledne, to by se mi asi tak daleká cesta nevyplatila realizovat. Jinak mam rád tradice všeho druhu... :mrk:D:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...