Dundee Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Taky se mi na srazu líbilo, opět jsem se skvěle odreagoval:super;) Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 pohoda jako vzdy, dik vsem za dobrou spolecnost Citovat
John Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Taky se mi tam jako vždy líbilo... i když jsem se přijel podívat jen na chviličku...... :papa Citovat
oddie Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Taky dík za supr atmosféru a neuvěřitelné příběhy nekterych jedinců Kterých? Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 taky badam :-) kterych, sraz byl fajn, jeste k te restauraci, muzeme udela sraz treba v mekaci na cernaku, je tam drive i ohromny parkoviste. Muzeme jit i na spolecny nakupy :-D Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: Scratch taky badam :-) kterych, sraz byl fajn, jeste k te restauraci, muzeme udela sraz treba v mekaci na cernaku, je tam drive i ohromny parkoviste. Muzeme jit i na spolecny nakupy :-D Mekáče + různé obchodní zóny bych prosil opravdu vynechat (vím, že naše nároky jsou velké, ale co si tedy takovou opravdu klubovou restauraci udělat (http://www.cuketka.cz/?p=159)??? Je to utopie, ale oproti návrhů srazů u Mekáčů nebo v obchodních centrech aspoň hezká (a měl bych to blízko). Citovat
Rebik Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Mekáče jedině přes moji mrtvolu-)) Jinak Dudek říkal, že plánují nové restaurace ala Peugeot, tak se nechme překvapit. Navíc nás dorazilo cca 20 a bylo to v pohodě.... Citovat
Neon Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Pro meka se mi taky nějak zvedat ruku nechce ... Oddie: toho neznáš ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.