Bohouš Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Uvidím jak se vše vyvrbí, ale nic neslibuji. Ale můžu potvrdit, že pokud chcete s Dundeem soutěžit o špinavé auto, tak máte co dělat. Já ho viděl na vlastní oči a označení špinavé je v tomto případě hodně lichotivé :D:D:D Citovat
Ferry Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Rebik Tak zamluveno 10.1. 18h v Peugeot Club Restaurantu, Praha 10, Hvozdíkova - může to někdo z moderátorů přepsat v názvu vlákna?? Diky Ti Budu tam Uz se tesim Citovat
Dundee Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Bohouš Ale můžu potvrdit, že pokud chcete s Dundeem soutěžit o špinavé auto, tak máte co dělat. Já ho viděl na vlastní oči a označení špinavé je v tomto případě hodně lichotivé :D:D:D Díky za podporu;):D Jinak mi dnes odpadl jeden konkurent (slabej), a to Ňuf(modří vědí) Citovat
Mila_S Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Netopýrka Hele netopko, co je to za prdel ten Netopýřákov, já to na mapě nenašel, je to tak správně? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Jen malé upozornění Vzhledem k poměrně pozdnímu rozhodnutí o svolání tohoto srazu se všem srazivším se omlouvám, že tentokrát nebude žádná předváděčka. Ne, že by Peugeot nic nového neměl, ale přijde mi trapné volat p. Vláškové den před srazem a žádat o zapůjčení nějakého auta - mimoto stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná. Citovat
Dundee Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná. Přesně tak. Měl jsem docela krachy při příjezdu i odjezdu se svym autem, natož abych se tam někde motal s předváděčkou za x stovek tisíc;) Citovat
Vvitty Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 tak si to tam pekne uzijte a prijemnou zabavu, ja budu tou dobou nekde na ceste smer Rakovnik a zpet na prohlidku staveniste Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná. Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí) Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Medvěd stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná. Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí) džbán? Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Džbán bude dost problém - pokud nebudu brát to, že jsme zdejší restauraci z nějakého důvodu opustili: Byl jsem mezi svátky v Šárce s prckem a jistil jsem, že celá přehrada Džbán je vypuštěná a na jaře se odtud má vyvážet 70 000 tun usazenin z jejího dna a náklaďáky mají samozřejmě jezdit přes parkoviště a mezi vilkama na Evropskou. Dovedeš si představit, jak to tam bude vypadat??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Džbán bude dost problém - pokud nebudu brát to, že jsme zdejší restauraci z nějakého důvodu opustili: Byl jsem mezi svátky v Šárce s prckem a jistil jsem, že celá přehrada Džbán je vypuštěná a na jaře se odtud má vyvážet 70 000 tun usazenin z jejího dna a náklaďáky mají samozřejmě jezdit přes parkoviště a mezi vilkama na Evropskou. Dovedeš si představit, jak to tam bude vypadat??? tak hned na mě neřvi tati , byl to jen navrh.:D:D no nechtel bych tam bydlet , ale ve Spolanovicich taky nic extra:D Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí) Jakožto rodilý nepražák nemám o místních hospodách takovej přehled, ale dva tipy bych možná měl: - kdo zná Country Club Stodola na Hájích? Sice už je to nějakej čas, co sem byl pravidelným návštěvníkem, nicméně zkušenosti z minula jsou víc než pozitivní. Jídlo super, obsluha milá až příjemná... V blízkém okolí je myslím dost slušnejch komunikací, kde není extra velkej provoz. Parkoviště přímo před hospodou snad celkem rozumný velikosti. Jestli někdo bydlí poblíž a navštěvuje ať kdyžtak poreferuje jak to vypadá teď. Jinak bych tam musel někdy zajet na večeři a porozhlídnout se kolem - jedna hospůdka v Úvalech. Dlouhodobý zkušenosti nejsou, ale z tý jedný návštěvy kterou jsem tam nedávno absolvoval jsem měl hodně kladný dojmy. Bylo tam prázdno, čili nějaká rezervace by zřejmě nebyl problém. Parkování na náměstí v Úvalech bez problémů. Nejsem si jistej zda by tam byl dostatečnej vnitřní prostor, ani si nevybavím název. Spíš jen házím do placu to místo jako takový - Úvaly, kdyby byl zájem, zjistím víc. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Medvěd Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí) Jakožto rodilý nepražák nemám o místních hospodách takovej přehled, ale dva tipy bych možná měl: - kdo zná Country Club Stodola na Hájích? Sice už je to nějakej čas, co sem byl pravidelným návštěvníkem, nicméně zkušenosti z minula jsou víc než pozitivní. Jídlo super, obsluha milá až příjemná... V blízkém okolí je myslím dost slušnejch komunikací, kde není extra velkej provoz. Parkoviště přímo před hospodou snad celkem rozumný velikosti. Jestli někdo bydlí poblíž a navštěvuje ať kdyžtak poreferuje jak to vypadá teď. Jinak bych tam musel někdy zajet na večeři a porozhlídnout se kolem - jedna hospůdka v Úvalech. Dlouhodobý zkušenosti nejsou, ale z tý jedný návštěvy kterou jsem tam nedávno absolvoval jsem měl hodně kladný dojmy. Bylo tam prázdno, čili nějaká rezervace by zřejmě nebyl problém. Parkování na náměstí v Úvalech bez problémů. Nejsem si jistej zda by tam byl dostatečnej vnitřní prostor, ani si nevybavím název. Spíš jen házím do placu to místo jako takový - Úvaly, kdyby byl zájem, zjistím víc. Hmmmmmmmmmm, a D1 jako teststrasse za rohem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Medvěd Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí) Jakožto rodilý nepražák nemám o místních hospodách takovej přehled, ale dva tipy bych možná měl: - kdo zná Country Club Stodola na Hájích? Sice už je to nějakej čas, co sem byl pravidelným návštěvníkem, nicméně zkušenosti z minula jsou víc než pozitivní. Jídlo super, obsluha milá až příjemná... V blízkém okolí je myslím dost slušnejch komunikací, kde není extra velkej provoz. Parkoviště přímo před hospodou snad celkem rozumný velikosti. Jestli někdo bydlí poblíž a navštěvuje ať kdyžtak poreferuje jak to vypadá teď. Jinak bych tam musel někdy zajet na večeři a porozhlídnout se kolem - jedna hospůdka v Úvalech. Dlouhodobý zkušenosti nejsou, ale z tý jedný návštěvy kterou jsem tam nedávno absolvoval jsem měl hodně kladný dojmy. Bylo tam prázdno, čili nějaká rezervace by zřejmě nebyl problém. Parkování na náměstí v Úvalech bez problémů. Nejsem si jistej zda by tam byl dostatečnej vnitřní prostor, ani si nevybavím název. Spíš jen házím do placu to místo jako takový - Úvaly, kdyby byl zájem, zjistím víc. Hmmmmmmmmmm, a D1 jako teststrasse za rohem. Hmmmmmmmmmm, metro za rohem, Hmmmmmmmmmm, je to blíž k Brnu a Vysočině.:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Více zde http://www.ekolist.cz/zprava.shtml?x=2049393 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Více zde http://www.ekolist.cz/zprava.shtml?x=2049393 Hmmmmmmm, tak to džban asi zkrachuje:myslim Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Hmmmmmmmmmm, metro za rohem, Že bysme předváděčky protáhli metrem? Test tlumičů na schodech (simulátor běžného stavu pražských vozovek), zkouška průchodnosti terénem na kolejích (jak hlubokej propadenej kanál můžeme projet aniž bychom tam nechali nápravu?), test zrychlení v rovných úsecích tunelu (příprava na bleskový vjezd z vedlejší na přeplněnou hlavní), ... Metro vypadá jako ideální testovací prostředí, co vy na to Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Ta STODOLA nevypadá špatně, ale čtvrtky je tam muzika - což bych bral jako lehký problém. Úvaly podle mě neprojdou, spousta lidí nejezdí auty a jak není hospoda v dosahu MHD ........ Citovat
Rebik Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Stodola bude často obsazená s muzikou, podívej se na program, navíc z country dost lidí bleje.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.