Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. pražský minisraz, 10. 1. 2008 v 18 hodin, restaurace Peugeot - club, Zahradní Město

Recommended Posts

Odesláno

Uvidím jak se vše vyvrbí, ale nic neslibuji.

Ale můžu potvrdit, že pokud chcete s Dundeem soutěžit o špinavé auto, tak máte co dělat. Já ho viděl na vlastní oči a označení špinavé je v tomto případě hodně lichotivé :D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Tak zamluveno 10.1. 18h v Peugeot Club Restaurantu, Praha 10, Hvozdíkova - může to někdo z moderátorů přepsat v názvu vlákna??

Diky Ti ;)

Budu tam :D Uz se tesim

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Ale můžu potvrdit, že pokud chcete s Dundeem soutěžit o špinavé auto, tak máte co dělat. Já ho viděl na vlastní oči a označení špinavé je v tomto případě hodně lichotivé :D:D:D:D

Díky za podporu;):D:D

Jinak mi dnes odpadl jeden konkurent (slabej), a to Ňuf(modří vědí;)):D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D

Hele netopko, co je to za prdel ten Netopýřákov, já to na mapě nenašel, je to tak správně? :myslim

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Jen malé upozornění

Vzhledem k poměrně pozdnímu rozhodnutí o svolání tohoto srazu se všem srazivším se omlouvám, že tentokrát nebude žádná předváděčka. Ne, že by Peugeot nic nového neměl, ale přijde mi trapné volat p. Vláškové den před srazem a žádat o zapůjčení nějakého auta - mimoto stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná.

Přesně tak. Měl jsem docela krachy při příjezdu i odjezdu se svym autem, natož abych se tam někde motal s předváděčkou za x stovek tisíc;)

Odesláno

tak si to tam pekne uzijte a prijemnou zabavu, ja budu tou dobou nekde na ceste smer Rakovnik a zpet na prohlidku staveniste :papa

Odesláno

stejně mi lokalita Zahradní Město k ježdění s předváděčkami nepřijde úplně vhodná.

Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí)

Odesláno

Proto se znovu ptám - nevíte někdo v Praze (klidně třeba i na okraji) o slušné restauraci s velkým parkplacem, slušnou a příjemnou obsluhou a blízkou možností dostat se na dálnici nebo nějakou slušnou komunikací, kde by se dalo bez problémů projet s předváděčkou (jedná se setkání 1x měsíčně pro cca 20 - 30 lidí)

džbán?

Odesláno

Džbán bude dost problém - pokud nebudu brát to, že jsme zdejší restauraci z nějakého důvodu opustili:

Byl jsem mezi svátky v Šárce s prckem a jistil jsem, že celá přehrada Džbán je vypuštěná a na jaře se odtud má vyvážet 70 000 tun usazenin z jejího dna a náklaďáky mají samozřejmě jezdit přes parkoviště a mezi vilkama na Evropskou. Dovedeš si představit, jak to tam bude vypadat???

Odesláno

Džbán bude dost problém - pokud nebudu brát to, že jsme zdejší restauraci z nějakého důvodu opustili:

Byl jsem mezi svátky v Šárce s prckem a jistil jsem, že celá přehrada Džbán je vypuštěná a na jaře se odtud má vyvážet 70 000 tun usazenin z jejího dna a náklaďáky mají samozřejmě jezdit přes parkoviště a mezi vilkama na Evropskou. Dovedeš si představit, jak to tam bude vypadat???

tak hned na mě neřvi tati , byl to jen navrh.:D:D:D

no nechtel bych tam bydlet , ale ve Spolanovicich taky nic extra:D

Odesláno

Jakožto rodilý nepražák nemám o místních hospodách takovej přehled, ale dva tipy bych možná měl:

- kdo zná Country Club Stodola na Hájích? Sice už je to nějakej čas, co sem byl pravidelným návštěvníkem, nicméně zkušenosti z minula jsou víc než pozitivní. Jídlo super, obsluha milá až příjemná... V blízkém okolí je myslím dost slušnejch komunikací, kde není extra velkej provoz. Parkoviště přímo před hospodou snad celkem rozumný velikosti. Jestli někdo bydlí poblíž a navštěvuje ať kdyžtak poreferuje jak to vypadá teď. Jinak bych tam musel někdy zajet na večeři a porozhlídnout se kolem :)

- jedna hospůdka v Úvalech. Dlouhodobý zkušenosti nejsou, ale z tý jedný návštěvy kterou jsem tam nedávno absolvoval jsem měl hodně kladný dojmy. Bylo tam prázdno, čili nějaká rezervace by zřejmě nebyl problém. Parkování na náměstí v Úvalech bez problémů. Nejsem si jistej zda by tam byl dostatečnej vnitřní prostor, ani si nevybavím název. Spíš jen házím do placu to místo jako takový - Úvaly, kdyby byl zájem, zjistím víc.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Jakožto rodilý nepražák nemám o místních hospodách takovej přehled, ale dva tipy bych možná měl:

- kdo zná Country Club Stodola na Hájích? Sice už je to nějakej čas, co sem byl pravidelným návštěvníkem, nicméně zkušenosti z minula jsou víc než pozitivní. Jídlo super, obsluha milá až příjemná... V blízkém okolí je myslím dost slušnejch komunikací, kde není extra velkej provoz. Parkoviště přímo před hospodou snad celkem rozumný velikosti. Jestli někdo bydlí poblíž a navštěvuje ať kdyžtak poreferuje jak to vypadá teď. Jinak bych tam musel někdy zajet na večeři a porozhlídnout se kolem :)

- jedna hospůdka v Úvalech. Dlouhodobý zkušenosti nejsou, ale z tý jedný návštěvy kterou jsem tam nedávno absolvoval jsem měl hodně kladný dojmy. Bylo tam prázdno, čili nějaká rezervace by zřejmě nebyl problém. Parkování na náměstí v Úvalech bez problémů. Nejsem si jistej zda by tam byl dostatečnej vnitřní prostor, ani si nevybavím název. Spíš jen házím do placu to místo jako takový - Úvaly, kdyby byl zájem, zjistím víc.

Hmmmmmmmmmm, a D1 jako teststrasse za rohem.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: MirasCC

Hmmmmmmmmmm, a D1 jako teststrasse za rohem.

Hmmmmmmmmmm, metro za rohem,

Hmmmmmmmmmm, je to blíž k Brnu a Vysočině.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Hmmmmmmmmmm, metro za rohem,

Že bysme předváděčky protáhli metrem? :mrk

Test tlumičů na schodech (simulátor běžného stavu pražských vozovek), zkouška průchodnosti terénem na kolejích (jak hlubokej propadenej kanál můžeme projet aniž bychom tam nechali nápravu?), test zrychlení v rovných úsecích tunelu (příprava na bleskový vjezd z vedlejší na přeplněnou hlavní), ...

Metro vypadá jako ideální testovací prostředí, co vy na to :myslim

Odesláno

Ta STODOLA nevypadá špatně, ale čtvrtky je tam muzika - což bych bral jako lehký problém.

Úvaly podle mě neprojdou, spousta lidí nejezdí auty a jak není hospoda v dosahu MHD ........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...