Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vadí mi, že je to jiný než klubový chat a nemám chuť využívat jinde něco, co máme své.

P.S.

Klikněte na první stranu vlákna a pak se divte, že Vás lidi stále hledají tady a ne tam. Opravdu by stálo za úvahu vlákna rozdělit a to nové pojmenovat třeba Chat na blablable tady a teď.

[upravil dne 21/12/2013 20:06 od Medvěd]

Odesláno
Eltone, sice to tvrdý stále mám, ale na konci by mělo bejt měkký i;) Ale dík, no :D:D:D

Takže to máš měkký krátký, ok budu pamatovat...:super

:xvul nene měkký a krátký mám já to mi nech :aut - vždy když někdo píše moje příjmení tak hlásím s měkkým a krátkým :D

Odesláno

uvidíme jakej bude chat na novým foru ;) Jinak se tomu nebráním

jinak tady nutnost pro ty, kteří jedou na Chatzy přes mobil s androidem a též se jim nekorektně zobrazovala v mobilu

tady je apka :super

[upravil dne 23/12/13 23:37 od punkac]

Odesláno

Bývalo dobrým zvykem, že jsme se na Silvestra sešli na oficiálním klubovém chatu. Doufám, že i letos se tam potkáme ;) Chatzy je jen pro 10 připojených, to by mohlo být zoufale málo... :D

Odesláno
Bývalo dobrým zvykem, že jsme se na Silvestra sešli na oficiálním klubovém chatu. Doufám, že i letos se tam potkáme ;) Chatzy je jen pro 10 připojených, to by mohlo být zoufale málo... :D

Já chatzy chápu a beru, ale když už zase (ikdyž prozatím) funguje klasickej klubovej CHAT, tak proč se nesejít prozměnu tam??

Kor, když je kapacita vyšší? Chatzy se pokud vim dělalo, jako provizorka, když neměly jít stránky P-C ...

Ne, že bych trávil silvestra na CHATě, ale jenom mi to přijde, jako rozumnější nápad ...:myslim

EDIT: pro toho, kdo by nevěděl, tak klubovej starej chat je T A D Y a můžou tam všichni, bez registrace a i odpůrci chatzy ... :P

[upravil dne 31/12/2013 13:51 od Neon]

[upravil dne 31/12/13 13:59 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Neone hezká a milá snaha ale někteří si prostě zakládají na tom mektání a očerňování novot :aut:) že ?

PS: večer na Jahodě v restauraci U Maxe (Baštýřská) ? :D

Odesláno

EDIT: pro toho, kdo by nevěděl, tak klubovej starej chat je T A D Y a můžou tam všichni, bez registrace a i odpůrci chatzy ... :P

Velmi funkční no ... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...