Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Podle mne kdo je řád tak by měl míti k tomu přístup , abych někomu psal o heslo k chatu čili se jako doprošovat k přístupu, tak to nemusím, to si užijte beze mne . když tak Radkovi :)

RK díky :)

[upravil dne 21/12/13 17:43 od servisman]

Odesláno

Radek mi promptne poslal heslo do SZ takze nevidim duvod se tam nepodivat. Ale tak pokud v tom nekomu zabrani vlastni jesitnost ... ;)

Odesláno

Sorry za :xvul , ale nechce se mi pročítat 240 příspěvků. O jakém hesle je řeč? Teď jsem na CHAT z hlavní stránky vlezl, jako obvykle nikde nikdo a žádné heslo jsem nepotřeboval. Nebo se jedná o nějaký jiný CHAT?

Odesláno

StibTo - pro mně je klubový chat tady - http://www.peugeot-club.com/index.php?co=blabla/login

Tohle je Vaše \"krafárna\" pro několik vyvolených, dokonce - jak bylo onehdá řečeno - i omezená počtem účastníků. Sorry, ale nevidím jediný důvod abych se cpal někam, kam si musím podávat kolkovanou žádost. Jen by bylo možné vlákna o chatu rozdělit, páč takhle to prvoplánově odkazuje na původní, Vámi zavržený, chat na hlavní straně. Bavte se :papa

Odesláno
Eltone, sice to tvrdý stále mám, ale na konci by mělo bejt měkký i;) Ale dík, no :D:D:D

Takže to máš měkký krátký, ok budu pamatovat...:super

Odesláno

Medvěd: no kdyby jsi tam chodil i před tím než to bylo zaheslovaný tak by jsi byl za to heslo rád, protože tam lezli pederasti ze všech koutů a nebyli příjemní. Takže, buď chceš to heslo, a dostaneš ho, a nebo nechceš, to je jen na tobě. Nikdo ti přistup neupírá.

Na forum taky potřebuješ heslo a tim je to jen pro vyvolený (Registrovaný), ale s tim problem nikdo nemá, zajimavé.:myslim

[upravil dne 21/12/13 19:01 od Radek Hurvajz]

Odesláno

medvěde, pročpak takovýmto tónem?

Tento chat vznikl v době nefunkčnosti fora a je dobrej a lepší než ten původní....

Heslo je jen obrana proti prudilům, která světe div se funguje. Nevidím jediný důvod proč si o něj nepožádat....

Odesláno

aha takze my kterym to stoji za to poslat si jednu SZ Radkovi o heslo si budeme v klidku povidat jako uz 3 mesice povidame na \"chatzy\" a ostatni sem budou psat jen pindy o tom, jak je to chat \"pro vyvolene\" a jak je tam nikdo nedostane ? fajn, kdyz vam to stoji za to ... :cool:

PS.: specialne pro Tebe Medvede - omezene je to technicky parametry sluzby, ne proto, aby ses tam ty nebo treba FrantaCV nedostal ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...