Guest servisman Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Podle mne kdo je řád tak by měl míti k tomu přístup , abych někomu psal o heslo k chatu čili se jako doprošovat k přístupu, tak to nemusím, to si užijte beze mne . když tak Radkovi RK díky [upravil dne 21/12/13 17:43 od servisman] Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Radek mi promptne poslal heslo do SZ takze nevidim duvod se tam nepodivat. Ale tak pokud v tom nekomu zabrani vlastni jesitnost ... Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 To má každý svý heslo či je společný? Nevím proč to nefunguje jako dřív na hl.straně . Ani já to nechápu, proto tam nelezu Citovat
FrantaCV Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Sorry za , ale nechce se mi pročítat 240 příspěvků. O jakém hesle je řeč? Teď jsem na CHAT z hlavní stránky vlezl, jako obvykle nikde nikdo a žádné heslo jsem nepotřeboval. Nebo se jedná o nějaký jiný CHAT? Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Ano, jiný CHAT pro vyvolené. Žil jsem bez něj do teď, budu žít i dál. [upravil dne 21/12/2013 18:43 od Medvěd] Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 no zvanite tu pekne ale na chat prijit pokecat to ne .... Citovat
elton Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 http://us12.chatzy.com/55213319336412 a o heslo napište Radkovy. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Eltone, sice to tvrdý stále mám, ale na konci by mělo bejt měkký i;) Ale dík, no :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 StibTo - pro mně je klubový chat tady - http://www.peugeot-club.com/index.php?co=blabla/login Tohle je Vaše \"krafárna\" pro několik vyvolených, dokonce - jak bylo onehdá řečeno - i omezená počtem účastníků. Sorry, ale nevidím jediný důvod abych se cpal někam, kam si musím podávat kolkovanou žádost. Jen by bylo možné vlákna o chatu rozdělit, páč takhle to prvoplánově odkazuje na původní, Vámi zavržený, chat na hlavní straně. Bavte se Citovat
elton Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Eltone, sice to tvrdý stále mám, ale na konci by mělo bejt měkký i;) Ale dík, no :D:D Takže to máš měkký krátký, ok budu pamatovat... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Medvěd: no kdyby jsi tam chodil i před tím než to bylo zaheslovaný tak by jsi byl za to heslo rád, protože tam lezli pederasti ze všech koutů a nebyli příjemní. Takže, buď chceš to heslo, a dostaneš ho, a nebo nechceš, to je jen na tobě. Nikdo ti přistup neupírá. Na forum taky potřebuješ heslo a tim je to jen pro vyvolený (Registrovaný), ale s tim problem nikdo nemá, zajimavé. [upravil dne 21/12/13 19:01 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 medvěde, pročpak takovýmto tónem? Tento chat vznikl v době nefunkčnosti fora a je dobrej a lepší než ten původní.... Heslo je jen obrana proti prudilům, která světe div se funguje. Nevidím jediný důvod proč si o něj nepožádat.... Citovat
Péťa Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Jediná nevýhoda je omezení na 10 přihlášených. Ale na pokec to stačí Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 aha takze my kterym to stoji za to poslat si jednu SZ Radkovi o heslo si budeme v klidku povidat jako uz 3 mesice povidame na \"chatzy\" a ostatni sem budou psat jen pindy o tom, jak je to chat \"pro vyvolene\" a jak je tam nikdo nedostane ? fajn, kdyz vam to stoji za to ... PS.: specialne pro Tebe Medvede - omezene je to technicky parametry sluzby, ne proto, aby ses tam ty nebo treba FrantaCV nedostal .. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Dva roky na chat nevlezli, a ted se budou rozčilovat kvuli heslu:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.