Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám doma dva starší prográmky na vizualizaci bytu. Jeden se jmenuje 3D Home Architect a je možné v něm vytvořit celý dům nebo byt včetně zařízení a umí i 3D pohledy. U toho druhého nevím přesný název, ale je pouze na kuchyně. Kdyžtak napiš U2 a domluvíme se na "zapůjčení" ;)

Odesláno

Já jsem použil PRO100 (mluvil tu o něm kdysi Vvitty) ... mám a mohu také zapůjčit ... Jinak já si kuchyň nakonec vybral v IKEA a i prográmek mají celkem solidní a především uživatelsky jednoduchý. Na kuchyň dávají záruku 25let a vypadají celkem slušně a i cenově oproti konkurenci (byť určitě kvalitnější) o poznání lepší ... Ta moje kuchyň stála včetně spotřebičů (do eLka 3,8mx2,1m) (vest. lednice, mikrovlnka, trouba, deska, digestoř) 81000,- ... Což je při dnešních cenách celkem pohodka ... :super

Odesláno

www.alno.de

Helča kuchyni dávala dohromady cca od června, byli jsme cca v 15 studiích (NENAVŠTĚVOVAT POKUD NECHCEŠ PŘIJÍT O NERVY - kuchyňské studio = povětšinou příjemná slečna s hezkými přednostmi, která Tě vyslechne, pak Tvůj požadavek nějak zadá do PC a vypadne projekt kuchyně - že by Ti řekla, že tohle je nelogické, že by vedle ledničky neměla stát trouba apod., toho se ale nedočkáš, čeho se ale dočkáš 100% je silné mrazení v zádech při pohledu na výslednou kalkulaci!!!). Nakonec jsme skončili u truhláře, kde nám kuchyň včetně montáže i se spotřebiči vyšla cca o 50 000 Kč levněji a hlavně bude opravdu na míru (ve STUDIÍCH na míru znamená, že Ti vše doženou výškou soklu a sílou pracovní desky, skříňky ale mají normalizované rozměry).

Odesláno

Jo, tak Alno můžu doporučit, sídlí ve Vršovicích (kousek od nádraží směrem Vyšehrad) v budově Oasis....Jen ta cena. Kuchyně nás stála necelých 300.000,- Kč. Ale stojí za to a zpracování je naprosto precizní:super

Jinak co se týče 3D Home Architektu, tak to je nejdřív tak na půl roku školení, teda pokud se nespokojíš se 2d čmáranicí:D:aut Dělal jsem v něm zahradu a to byla síla!!

Odesláno

jaaak bez poznamek ja ti chtel poradit a ty to apriory odmitas:bojim

jen tak mezi nama, taky planujeme novo kuchyn, ale to je asi divny, co:aut

[upravil dne 2/1/08 buml]

Odesláno
Původně zaslal: Supersonic

Jinak co se týče 3D Home Architektu, tak to je nejdřív tak na půl roku školení, teda pokud se nespokojíš se 2d čmáranicí:D:aut Dělal jsem v něm zahradu a to byla síla!!

No já mám nějakou starší verzi a je to hodně jednoduchý, jediná nevýhoda je, že jsou tam míry pouze v palcích takže se to musí přepočítávat, ale jinak jsem si v tom byt i se zařízením namaloval během jednoho večera. Aby měl člověk představu jak se mu tam vejde nábytek to stačí.

Odesláno

Pro100, kdyztak se zastav, ale predtim dej vedet at to najdu a hodim na nejake medium :)

Soft od IKEA je fajn, ale jen do te doby dokud chces pouze IKEA typizovane skrinky.

No a potom jeste budes mit problem sehnat truhlare...

Jo a precti si tu moji diskusi co tu probehla, bylo tam par rad a inspiraci, co muzes pouzit, vyjadrovalo se k tomu i dost aktivne varicich lidi :)

No a pak to hod sem na forum, my ti to sepsujeme a budes to moct predelat znova :D

Neone, ta mikrovlnka je strasne vysoko, pozor na opareni pri vyndavani veci z ni...

Odesláno

jen pro inspiraci se malinko pochlubim, tohle nam dodala stavebni fi jako vybaveni, na rozestaveni nekoukejte s dostavbou se pocitalo

post-0-1410959754688_thumb.jpg

Odesláno

a tohle jsme si z toho vytvorili,bar se pouziva jako jidelni stul

jen jsem nechal narezat desky a zbytek delal doma

[upravil dne 3/1/08 p406b]

post-0-14109597547108_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem zkusil programek Ikea .

zatim je hotova jen kuchyn jako mistnost ale mam docela takovy zajimavy problem , třeba poradíte . připojka na plyn je v levem hornim rohu což je podle mne vůči umistění okna docela na pikaču . da se stim něco podniknout ? představoval bych si ten sporak někde mezi jedničkou a dvojkou nahoře. do toho rohu bych chtel umistit ledničku mezi nima by byla pracovni plocha s dezem který by byl blíž k lednici.

dik za jakykoliv navrh

post-0-14109597547333_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: p406b

a tohle jsme si z toho vytvorili,bar se pouziva jako jidelni stul

jen jsem nechal narezat desky a zbytek delal doma

[upravil dne 3/1/08 p406b]

hezky:potlesk

Odesláno

ohebná flefibilní hadice a jedeš kam potřebuješ. Pro milovníky Inoxu je k dispozici i nerez. Navíc můýeš uklízet za spotřebičem , odtáhneš kdykoliv , i když se ti nechce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...