Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem svíčky NGK BKR5EK V-23. Po rozbalení jsem čekal, že jiskřiště bude vypadat jako to na velké obrázku, ale je tam to, co je na obrázku malém. Máte někdo tyhle svíčky? Je to v pořádku nebo mi prodali něco jiného?

post-0-14109597521895_thumb.jpg

Odesláno

Zajímalo by mě, v čem se liší svíčky NGK BKR5EK V-23 a NGK BKR5EK. V Elitu mají oba typy (jednou s V-23 a jednou bez). Ten typ bez toho V-23 je o 5 kč dražší. Na pohled jsou oba typy úplně stejné. Jinak co se týče vzdálenosti elektrod, tak taky nevím, jak to změřím. Mám jenom ploché měrky. Pro motor LFY (XU7JP4) se na stránkách NGK i Elitu udává vzdálenost 0,8 mm. Tady na fóru už jsem několikrát viděl 0,9 mm. Jak to tedy je?

Odesláno

co jsem nasel na internetu tak :

V-Line

Zapalovací svíčky V-Line mají na střední elektrodě tvar písmene "V". Tento tvar upravuje směr zážehu jiskry od střední elektrody k boční elektrodě po okraji, tím dochází k rychlejšímu zažehnutí připravené směsi a k dokonalému zhoření celé směsi paliva za určenou pracovní

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...