terarus Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 jaká je délka ložné plochy u kombika při sklopení sedaček ?Vyspí se tam člověk máte někdo zkušenosti s trampem Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Vyspi, ja mam 192 cm a na zadech krasne rovne a na brise kdyz si lehnu krizem. Je to pohoda:papa Citovat
terarus Odesláno 29. prosinec 2007 Autor Odesláno 29. prosinec 2007 Tak to je krása máte někdo vyzkoušeno jet do ciziny a spát v autě přijde mi to docela zajímavý a dobrodružný nikde mě nikdo neotravuje a když jo tak prostě odjedu a zaparkuju jinde můžu několikrát za dovolenou změnit polohu no prostě krása Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: terarus Tak to je krása máte někdo vyzkoušeno jet do ciziny a spát v autě přijde mi to docela zajímavý a dobrodružný nikde mě nikdo neotravuje a když jo tak prostě odjedu a zaparkuju jinde můžu několikrát za dovolenou změnit polohu no prostě krása mam 198 a spim v klidu ,jen jednou jsem se při otačeni bouchl do kolenni brnavky o to kovove oko ale jinak pohoda Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: terarus ...... máte někdo zkušenosti s trampem Co má spaní v autě společného s trampem????????????????????? Když jsem jako mladý jinoch trampoval, autaře jsme nazývali "PAĎOURY" a myslím si, že je tomu tak i dneska. Jinak ptáš - li se po zkušenostech trampa, pak tramp se vyspí všude, kde na něj přímo neprší nebo nepadá sníh (v takovém případě si staví lehký přístřešek, který si nese v batohu - V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ ALE V BATOHU NEMÁ SLOŽENOU 406KU BREAK, OSTATNĚ SLUŠNÝ TRAMP SE DO ZAPARKOVANÝCH AUT NEVKRÁDÁ ANI ZA ÚČELEM PŘESPÁNÍ, ostatně v lese těch aut bývá nedostatek) [upravil dne 30/12/2007 Medvěd] Citovat
Driver Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Medvěde to je tzv. autotramping, to jest, že P406break má v sobě zbalenýho trampa, který v ní přespává Jinak párkrát jsem tento druh trampingu praktikoval i v 306 HB, ale tam je to trochu nepohodlné. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 vyspíš v pohodě protože stejně si nohy skrčíš Citovat
terarus Odesláno 30. prosinec 2007 Autor Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Driver Medvěde to je tzv. autotramping, to jest, že P406break má v sobě zbalenýho trampa, který v ní přespává Jinak párkrát jsem tento druh trampingu praktikoval i v 306 HB, ale tam je to trochu nepohodlné. :super:super Citovat
kajvet Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 já mám 184 a manželka 179cm a u jezera Lago di Garde v Itálii na malém parkovišti, příjemný spánek od 23:00 do 7:00h bez problémů a krásně natažený Citovat
Přema Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Taky jsem v tom spal a uplně bez problémů....... Citovat
ajven Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: terarus ...... máte někdo zkušenosti s trampem Co má spaní v autě společného s trampem????????????????????? :D:D:D tiež som sa dobre zasmial, ale napíšeme kriedou "nevadí" . Citovat
terarus Odesláno 30. prosinec 2007 Autor Odesláno 30. prosinec 2007 no jo mladá generace :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.