Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: Hafity Solidní Lucifer! ale růžky jsem nechal doma:D ja myslel že je to bilboard na SAW 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: buml slecno, redaktorka nikoli moderatorka, ale to je fuk:papa netrefíš na CHAT, bo co? Čekáme tam.... Tak já se musím omluvit že jsem včera netrefil na Chat, ale já skoro netrefil domů, natož k počítači:( A určitě by mi na Chatu bylo líp. Citovat
Pegoo Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: buml slecno, redaktorka nikoli moderatorka, ale to je fuk:papa netrefíš na CHAT, bo co? Čekáme tam.... Tak já se musím omluvit že jsem včera netrefil na Chat, ale já skoro netrefil domů, natož k počítači:( A určitě by mi na Chatu bylo líp. Copak víc alkoholu než jindy?:D Citovat
buml Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: buml slecno, redaktorka nikoli moderatorka, ale to je fuk:papa netrefíš na CHAT, bo co? Čekáme tam.... Tak já se musím omluvit že jsem včera netrefil na Chat, ale já skoro netrefil domů, natož k počítači:( A určitě by mi na Chatu bylo líp. chat, to neni to vono (jeste kdyz se obnovuje nahore), tady pezotovo bulvar je lepci:super:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Snad Marlin toho noveho pažouta sem tam oplachne , na tu 206SW šetřil vodou:D Citovat
buml Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Snad Marlin toho noveho pažouta sem tam oplachne , na tu 206SW šetřil vodou:D to se asi od nekad vyhrabaval, ze to ma az na zrcatkach:o Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Snad Marlin toho noveho pažouta sem tam oplachne , na tu 206SW šetřil vodou:D to se asi od nekad vyhrabaval, ze to ma az na zrcatkach:o orienťák na letošním Šebetově Citovat
Marlin Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 hele, 207ma je off road a to mi jak vseci modri lide vime, tak se nemyje. Takze na Nejsu nespadne ani kapka vody :D Citovat
Marlin Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 pro lepsi predstavu, jaky ten orientak byl Citovat
Marlin Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 a jeste jak Predseda venci sveho mazlicka :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. prosinec 2007 Autor Odesláno 30. prosinec 2007 On tady na nás s loketní opěrkou že si udělal radost a on zatím takhle, no toto:o :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 30/12/07 Radek Hurvajz] Citovat
buml Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz On tady na nás s loketní opěrkou že si udělal radost a on zatím takhle, no toto:o :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 30/12/07 Radek Hurvajz] ale ze nam z tpho chlapec i zhubnul:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. prosinec 2007 Autor Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz On tady na nás s loketní opěrkou že si udělal radost a on zatím takhle, no toto:o :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 30/12/07 Radek Hurvajz] ale ze nam z tpho chlapec i zhubnul:D:D:D Však to psal že zhubnul, že byl nemocný, noo výmluva:D:D:D Citovat
Escaper Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Našel jsem na netu Pe.Tr-ovyho tatku jak fandi na fotbale, ptal jsem se primo Pe.Tr-a a ten mi to potvrdil:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2008 Autor Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: Escaper Našel jsem na netu Pe.Tr-ovyho tatku jak fandi na fotbale, ptal jsem se primo Pe.Tr-a a ten mi to potvrdil:D:D:D Ty jo, ta podoba, jako by mu Pe.Tr z oka vypadnul:D:D:D:D [upravil dne 1/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Escaper Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Ja jsem taky na to cucel jak puk kdyz jsem to prvne videl. Opravdu to neni fotomontaz, to by me mohlo si s tim tak hrat :D Citovat
MatrixChose Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 :D:D:D:D Pekny panove, koukam, ze je Pe.Tr cestovatel :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.