Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute. Nevíte jestli je nějakej extra problém s přihlášení nového klíče (s krypto čipem) k jednotce v autě? Dneska mi říkal chlap ve výrobně klíčů, že to není problém a že to je během několika minutek (přes diagnostiku) hotový. Nevíte o tom někdo něco?

Odesláno
Původně zaslal: pavel81

Čaute. Nevíte jestli je nějakej extra problém s přihlášení nového klíče (s krypto čipem) k jednotce v autě? Dneska mi říkal chlap ve výrobně klíčů, že to není problém a že to je během několika minutek (přes diagnostiku) hotový. Nevíte o tom někdo něco?

Dělá se to v peugeotu (nevím jestli to udělaj někde jinde).

Je k tomu potřeba kód který je na plastové kartě (má velikost kreditní karty).

Odesláno

tak nevim ale mel jsem pocit ze klic se jen naprogramuje a na to nemusite mit preci zadnou kartu. jen potrebujete jeden klicek se ktery auto nastartujete. Chci rict jste schopni nastartovat.

Mam pravdu????

diky

Odesláno

Mám stejný názor,pokud by byl alespoň jeden klíč funkční tak by měl jít nový klíč načipovat (v peugeotu)i bez té karty.Uvidíme třeba se někdo ozve kdo má s tím nějakou zkušennost. :myslim

Odesláno

Ano, je to i papírová kartička s kódem ke přihlášení klíčů a vůbec k přístupu do řídící jednotky. Stojí už 100 Kč slovy jednostokorun českých či pražských. Objednává se podle VIN a je třeba k objednání TP. Ale už se to tady řešilo, můžete použít hledání ohledně objednacího čísla.:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: genzer

ta karta stoji 1520kc vcetne dph,sam jsem ji kupoval,na obrazku cislo 12

karta s kódem ke vstupu do řídící jednotky stojí i 100 Kč slovy jednostokorun a kód je na ní vytištěn, nemusí se nic zeškrabávat. psal o ní Pe.Tr., je to papírová kartička:D

[upravil dne 22.12.2007 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Původně zaslal: genzer

ta karta stoji 1520kc vcetne dph,sam jsem ji kupoval,na obrazku cislo 12

karta s kódem ke vstupu do řídící jednotky stojí i 100 Kč slovy jednostokorun a kód je na ní vytištěn, nemusí se nic zeškrabávat. psal o ní Pe.Tr., je to papírová kartička:D

[upravil dne 22.12.2007 kobr]

to sem psal fakt já? nová karta stojí cca 1500,- a kdyby ste chtěli kod jen zjistit tak 5000,- ! nelogicke ale je to tak .

kde jsem psal 100?:myslim

jinak ta karta je plastova , neco jako kreditka.

[upravil dne 22/12/07 Pe.Tr]

Odesláno

Je to přesně kartička s č. 11. V příspěvku jsem doporučoval toto objednání a link měl název PIN v sekci P 307, ale musím opravit cenu,protože stojí přesně 72,-Kč, protože jsem si ji osobně koupil a nenechte se odradit!!!

Jinak celá záležitost dopadla dobře a o půlku levněji než psal tazatel.

[upravil dne 22/12/07 Marcel.Z]

[upravil dne 22/12/07 Marcel.Z]

Guest servisman
Odesláno

když se tady o tom tak píče po rozdělání klíče tam byl malý papírek na kterém bylo 9 čísel neví někdo k čemu??

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

když se tady o tom tak píče po rozdělání klíče tam byl malý papírek na kterém bylo 9 čísel neví někdo k čemu??

to bylo/je u klíčú s infra ovl. centralu , stejny papirek je i u te černe skoro koule u stropu (přijimač) , zřejmě je to kvuli sparovani , ale přesně nevim

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Marcel.Z

To byl kód k trezoru. Sežeň adresu bývalého majitele a jedem.:D

Super tak jedině do Holandska:D hranice jsou otevřené tak jen plnou nádrž:D

[upravil dne 22/12/07 sarkomi]

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Původně zaslal: Marcel.Z

To byl kód k trezoru. Sežeň adresu bývalého majitele a jedem.:D

Super tak jedině do Holandska:D hranice jsou otevřené tak jen plnou nádrž:D

[upravil dne 22/12/07 sarkomi]

No výborně a já se při té příležitosti zeptám na ten palivoměr, co s tím kdo čaroval. Spojíme příjemné s užitečným.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...