hardhouse.trip Odesláno 16. srpen 2014 Odesláno 16. srpen 2014 Takže další problém...teď nešel nahodit tempomat tlačítkem ON/OFF...ať jsem zapínal, jak jsem zapínal, žádná reakce, až tak napodesátý... Citovat
Zdenek Pastorek Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Zdravim Vas, panove, precetl jsem si cele vlakno, protoze bych rad mel tempo v moji 308cce (1, 6 HDi, 82 kW, r.v. 2010). Jezdim dlouhe trate - Holandsko CZ. Poradi mi prosim nekdo nekoho v okoli Sence (SK), kde se budu zdrzovat 20.12.-26.12., pripadne pak v okoli Popradu, kde budu 27.12.-4.1.? Dekuju predem za pripadne tipy, eventuelne s cenovym odhadem. :-) Citovat
reznaluki Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Problémy s tempomatem jsem měl taky (nešel zapnout až na poněkolikáté) a to snad hned měsíc po jeho instalaci. Tuším, že u brzdového pedálu je konektor který to měl celé na svědomí. Stačilo stříknout WD a od té doby už šestým rokem šlape bez problémů. Citovat
tomáš SW Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 najde se někdo kdo by zjisti zda je možno dodělat tempomat na 307 SW vin VF33HRHSB83298301 v diagnostice jsem nikde položku tempomat nenešel tak nevím zda se o to mám pokoušet někde jsem se tady dočetl že pokud není v diag. tak to nejde dík Citovat
pajas502 Odesláno 14. prosinec 2014 Odesláno 14. prosinec 2014 (upraveno) Mrkni na pedály jestli máš na spojce spínač a na brzdě spínače 2 nebo 1 čtyřdrátový. Podle VIN ti to tady určitě někdo zjistí. A v DIA se ti položka temp objeví až po nacvaknutí páčky. Zkus kontaktovat Honza Z , ten je dělá. Jinak se dnes hrdě hlásím k majitelům dodělaného tempomatu, je to paráda Upraveno 14. prosinec 2014 uživatelem pajas502 Citovat
wojtěch Odesláno 14. prosinec 2014 Odesláno 14. prosinec 2014 Minulý týden jsem zprovozňoval tempomat známému a taky nám nefungoval a byl problém v konektoru u brzdového pedálu, stačilo rozpojit prostříknout kontaktolem a už funguje Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Nevím jestli u mě to je tím spínačem, protože od posledního příspěvku jsem jen používal skoro každej den a zatím zase funguje... Citovat
Zdenek Pastorek Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Panove, prosim o radu. :-) Tempomat jsme "zviditelnili" (vsechny tlacitka fungujou, na dysplayi vidim zapnuty jak omezovac, tak tempomat), ale u obou funkci je viditelne OFF. Co s tim muzu delat, jak zprovoznit obe volby? Citovat
Coatnick Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 zbyla mi páčka bez limiteru za 600,- kdyby někdo potřeboval , mela by to byt 6242Z9 - 12272005 (datum ?) Citovat
wojtěch Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Panove, prosim o radu. :-) Tempomat jsme "zviditelnili" (vsechny tlacitka fungujou, na dysplayi vidim zapnuty jak omezovac, tak tempomat), ale u obou funkci je viditelne OFF. Co s tim muzu delat, jak zprovoznit obe volby? jestli si dobře pamatuji tak to mi dělalo jak jsem někomu aktivoval tempomat a měl z výběru několika možností tak musíš najít tu správnou. Citovat
Zdenek Pastorek Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 jestli si dobře pamatuji tak to mi dělalo jak jsem někomu aktivoval tempomat a měl z výběru několika možností tak musíš najít tu správnou. Aha, diky, zkusime. :-) V unoru zase jedu domu, tak se na to nekde mrknu. diky. :-) Citovat
pito.za Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 Skus odpojit a pripojit bateriu.Stalo sa mi pri jedne 308me ze vsetko nastavene a tempomat nesiel a po odpojeni uz bolo vsetko ok. Citovat
Zdenek Pastorek Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Moje osobni zkusenost - diky Vojtovi (wojtěch) mi tempomat funguje i s omezovacem. Nebylo potreba do meho auta krome packy domontovavat nic. :-) Jezdi jako strela. Citovat
trinity102 Odesláno 16. březen 2015 Odesláno 16. březen 2015 Tak jsme dnes taky zprovoznili tempomat. Při všech nastaveních byl stále off. V motorovce byl spinač spojkového pedálu nastaven na neaktivní, po přestavení na aktivní tempomat funguje. Nevíte někdo kam je zapojený spinač pod plynovým pedálem abych mohl zprovoznit i limiter?. Ještě jsem při kontrole motorovky našel položku ABS neaktivní, je to v pořádku, nebo to má být aktivní. ABS i ESP normálně funguje. Citovat
Blesk Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 ahoj, mel jsem to na diagnostice v servisu kousek od nás, povolit to prý jde jak v BSI tak v motorové jednotce, páčka funkční, ale nefunguje to prý proto že je to nejak bloklé od peugeota že motorová jednotka to sama hned zase vypne, že prej se musí přehrát software v peugeotu a pak že to pujde... co si o tom myslíte? díky za názory a rady :-) Citovat
latus Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 (upraveno) ahoj všem chtěl bych si dodělat temp. ale nevím zda mě to půjde nevíte kdo by my mohl poradit v okolí Příbram mám 307 2,0hdi 09/2002 předem dík za info. Upraveno 24. červenec 2015 uživatelem latus Citovat
Dave_k Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 2Blesk: U 206 přesně s tímhle typem motoru (1,6Hdi 80kW) a rokem výroby (2006) tempomat taky nejde a zatím se nikdo nenašel kdo by to rozchodil. O jiném SW se neví. Citovat
latus Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Dave_k to jsi psal komu já mám jiný motor Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 U tvého motoru není jisté, zda bude tempomat funkční. Musí se to vyzkoušet. Nejdříve ale zjisti, zda máš u brzdového pedálu dva spínače. Citovat
Dave_k Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Tam píšu "2Blesk", jako že to je reakce na dotaz člena "Blesk". Stejnou specifikaci 307 jako Ty (2,0Hdi 66kW, 2002)má i brácha a tempomat mu šlape. Jen tam je omezení od 4 rychlostního stupně a nad 70km/h. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.