Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim Vas, panove, precetl jsem si cele vlakno, protoze bych rad mel tempo v moji 308cce (1, 6 HDi, 82 kW, r.v. 2010). Jezdim dlouhe trate - Holandsko CZ. Poradi mi prosim nekdo nekoho v okoli Sence (SK), kde se budu zdrzovat 20.12.-26.12., pripadne pak v okoli Popradu, kde budu 27.12.-4.1.? Dekuju predem za pripadne tipy, eventuelne s cenovym odhadem. :-)

Odesláno

Problémy s tempomatem jsem měl taky (nešel zapnout až na poněkolikáté) a to snad hned měsíc po jeho instalaci. Tuším, že u brzdového pedálu je konektor který to měl celé na svědomí. Stačilo stříknout WD a od té doby už šestým rokem šlape bez problémů.

• O 4 týdny později...
Odesláno

najde se někdo kdo by zjisti zda je možno dodělat tempomat na 307 SW vin VF33HRHSB83298301 v diagnostice jsem nikde položku tempomat

nenešel tak nevím zda se o to mám pokoušet někde jsem se tady dočetl že pokud není v diag. tak to nejde dík

Odesláno (upraveno)

Mrkni na pedály jestli máš na spojce spínač a na brzdě spínače 2 nebo 1 čtyřdrátový. Podle VIN ti to tady určitě někdo zjistí. A v DIA se ti položka temp objeví až po nacvaknutí páčky. Zkus kontaktovat Honza Z , ten je dělá.

Jinak se dnes hrdě hlásím k majitelům dodělaného tempomatu, je to paráda :roker:papa

Upraveno uživatelem pajas502
Odesláno

Minulý týden jsem zprovozňoval tempomat známému a taky nám nefungoval a byl problém v konektoru u brzdového pedálu, stačilo rozpojit prostříknout kontaktolem a už funguje

• O 2 týdny později...
Odesláno

Panove, prosim o radu. :-) Tempomat jsme "zviditelnili" (vsechny tlacitka fungujou, na dysplayi vidim zapnuty jak omezovac, tak tempomat), ale u obou funkci je viditelne OFF. Co s tim muzu delat, jak zprovoznit obe volby?

Odesláno

Panove, prosim o radu. :-) Tempomat jsme "zviditelnili" (vsechny tlacitka fungujou, na dysplayi vidim zapnuty jak omezovac, tak tempomat), ale u obou funkci je viditelne OFF. Co s tim muzu delat, jak zprovoznit obe volby?

jestli si dobře pamatuji tak to mi dělalo jak jsem někomu aktivoval tempomat a měl z výběru několika možností tak musíš najít tu správnou.

Odesláno

jestli si dobře pamatuji tak to mi dělalo jak jsem někomu aktivoval tempomat a měl z výběru několika možností tak musíš najít tu správnou.

Aha, diky, zkusime. :-) V unoru zase jedu domu, tak se na to nekde mrknu. diky. :-)

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsme dnes taky zprovoznili tempomat. Při všech nastaveních byl stále off. V motorovce byl spinač spojkového pedálu nastaven na neaktivní, po přestavení na aktivní tempomat funguje. Nevíte někdo kam je zapojený spinač pod plynovým pedálem abych mohl zprovoznit i limiter?. Ještě jsem při kontrole motorovky našel položku ABS neaktivní, je to v pořádku, nebo to má být aktivní. ABS i ESP normálně funguje.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ahoj, mel jsem to na diagnostice v servisu kousek od nás, povolit to prý jde jak v BSI tak v motorové jednotce,  páčka funkční, ale nefunguje to prý proto že je to nejak bloklé od peugeota že motorová jednotka to sama hned zase vypne, že prej se musí přehrát software v peugeotu a pak že to pujde...

co si o tom myslíte?

díky za názory a rady :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ahoj všem chtěl bych  si dodělat temp. ale nevím zda mě to půjde nevíte kdo by my mohl poradit v okolí Příbram  mám 307  2,0hdi   09/2002   předem dík za info.

Upraveno uživatelem latus
Odesláno

2Blesk: U 206 přesně s tímhle typem motoru (1,6Hdi 80kW) a rokem výroby (2006) tempomat taky nejde a zatím se nikdo nenašel kdo by to rozchodil. :( O jiném SW se neví.

Odesláno

Tam píšu "2Blesk", jako že to je reakce na dotaz člena "Blesk".

Stejnou specifikaci 307 jako Ty (2,0Hdi 66kW, 2002)má i brácha a tempomat mu šlape. Jen tam je omezení od 4 rychlostního stupně a nad 70km/h. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...