Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu. Pri prvom rannom štartovaní teraz v zime, mi preblikávajú medzi sebou počas štartovania kontrolky ABS a ESP. V servise v Peugeote Košice mi ho napichli na diagnostiku a samozrejme nič nezistili. Pri ďalších štaroch počas dňa už nepreblikávajú. Je to v poriadku? P 307 SW, 2,0 HDi, r.v. 2002

Odesláno

Pokud na to nezapomenu tak se zítra ráno kouknu jestli mi to dělá taky :) až takových detajlů si nevšímám důležité je aby vše po chvíli zhaslo :super

Odesláno

Máš slabou baterku,dobít nebo koupit novou,už se mi to stalo u dvou aut,že při startování problikli kontrolky ESP nebo bagů a po koupi nové baterky už to byli OK;),startování tě odebere šťávu z okruhu ESP,asi je to první co při nedostatku el. počítač odpojuje,potom asi airbacky,ABS, atd.,:papa

Odesláno
Původně zaslal: xavier

Prosím o radu. Pri prvom rannom štartovaní teraz v zime, mi preblikávajú medzi sebou počas štartovania kontrolky ABS a ESP. V servise v Peugeote Košice mi ho napichli na diagnostiku a samozrejme nič nezistili. Pri ďalších štaroch počas dňa už nepreblikávajú. Je to v poriadku? P 307 SW, 2,0 HDi, r.v. 2002

Servis Kosice je odpada, ale tiez by som to videl na slabu bat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...