Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

sorry za :xvul ale kde ma BITPOWER sidlo??.. nejak jsem to na jejich strankach nenasel.. respektive jestli maj nejak pokrytou celou CR..

Vrbno pod Pradědem.................:papa:papa a celorepublikovou sít myslím nemají.....

Odesláno

Hovorite len o tem, jak sa zvecsi vykon. A co opotrebeni??? Za 5-8tisic bych do teho sel aj ja, ale mam strach, ze sa motor po nekolkych tisicoch posere, pripadne uplne nejako odpise... Lebo boli tu aj take skusenosti... a pripadnym cipnutim straca zaruku vyrobcu....

Odesláno

pokud nebudeš honit studenej motor, dáš mu dobrej olej,a nebudeš jezdit jako prase pořád tak se neni čeho bát. Vyděl jsem 406 čipnutou a najeto na čipu 240 tis a pohoda normální údržba. Tak se toho neboj za 2 měsíce ti to bude připadat zase jako normální auto. Dokud si nesedneš do nečipnutého:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: Voloda58

Otázka - chipuje se i P 406 1.8, 16V - benzín ?

Benzin taky chipnes, ale narust vykonu je minimalni, vubec se to nevyplati.

Akorat mi neni jasny co se u benzinu tim chipem meni. Tezko tam chipnutim dostanes vic vzduchu, takze nechapu jak se zvysi vykon... :myslim

Odesláno

f3Rd@: benzinovy motory co ja vim tak jsou vetsinou poddimenzovany na nejakejch 70% vykonu, oni neudelaj nic jinyho nez ze ti z tech 70% za kterych je ten motor schopny vydrzet sta tisice km zvysej o pro ten motor neskodnych 10% kde ti zivotnost zustava prakticky stejna jen mas pri stejnym stylu jizdy mensi (to je relativni, protoze kdo chipuje chce jezdit svizne a ne tam ty kone jen setrit) spotrebu a trosku jinak posune otacky.. Oproti motorum s turbem je to vsak opravdu maly narust za stejny peniz..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...