Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

teda F&F muzu jen v AJ, ceskej dabing je strasnej!!:xvul

Je fakt, že v origoši je to o dost lepší, ale moc mě nebaví furt vyrábět DVDčka s titulkama...a furt sledovat titulky taky není ono...lepší je poslouchat dabing, ale mohli to udělat líp, to uznávám...něco tam vůbec nesouhlasí s ENG origošem....

edit: koukám Béďo, že máš novej avatar a fakt dobrej... :super a sorry za off topic :xvul

[upravil dne 2/12/07 Stifler]

Odesláno

Stifler: kdo nevidel pred CZ dabingem ten AJ tak mu to muze prijit normalni ale obracene se to proste neda..:D

PS:jj, mam diky:super kdypak ty zmenis na GTi-6??

Odesláno

Stifler: kdo nevidel pred CZ dabingem ten AJ tak mu to muze prijit normalni ale obracene se to proste neda..:D

PS:jj, mam diky:super kdypak ty zmenis na GTi-6??

Jo, tu anglickou verzi jsem už viděl dostkrát, ale radši bych se vícekrát jen kochal "obrázkama" než četl titulky.....

Avatar asi hned měnit nebudu, páč si chci počkat na jaro, až budu moct udělat nějaký pěkný fotky a ne jen mít všude fotky z bazaru...a jen tak mimo - kde se dají sehnat takový pěkný obrázky, jako máš v tom avataru?

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Avatar asi hned měnit nebudu, páč si chci počkat na jaro, až budu moct udělat nějaký pěkný fotky a ne jen mít všude fotky z bazaru...a jen tak mimo - kde se dají sehnat takový pěkný obrázky, jako máš v tom avataru?

musis trosku hledat a mit hodny kamarady..:D :D ale posli mi mail, neco tu pro tebe mam;)

Odesláno

Asi před dvouma rokama jsem to smazal z hadru po té co jsem to asi 3x viděl.. 2 (taky už smazaná) je taková slabší a ta 3 (taky už smáznutá) no,no dá se na to dívat..:roll:roll

Odesláno

poslal jsem ti U2U...

niento..:aut

Nechápu, kde se stala chyba, ale je mi jasný, že to musí bejt jedině mezi židlí a klávesnicí... :roll už jsem to napravil... :super

Odesláno
Původně zaslal: genzer

mam na dvd z hbo v cestine i cz titulkama a bez loga:papa:papa

[upravil dne 2/12/07 genzer]

No, já mam taky rip z HBO, ale to je ta ustříhnutá verze,co koluje na netu, nebo aspoň myslim, že to bude ona... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: oddie

Taky mi není jasný, jak na takovou kokotinu může někdo vůbec koukat, natož to nahrávat. Tomu se nedá říkat ani pohádka :/ Blbostí to trumfne snad už jen Kobra 11, to jsem se jednou taky naivně kouknul na kousek, když to někdo vychvaloval...

Každej má to svoje a mě se líběj filmy s autama...takže Rychle a zběsile, série francouzkých Taxi (nejen proto, že tam hlavní roli hraje automobilka Peugeot), Zběsilá jízda, Mistři hazardu a další - tohle všechno jsou filmy, na který se rád opakovaně podívám...

znam o dost lepsi, nez je rychle a zbesile a taxi.

treba V roninovy je super honicka. Pak world fastest indian (v zajeti rychlosti) to je primo super. Puvodnich 60 sekund.... Najdes toho mnoho, nez takovyhle slataniny.

Přesně právě proto se divím, že lidi shání takovéhle neskutečně nesmyslné slátaniny, a třeba Ronina neviděli... a mmch. Ronin se tu v diskuzi taky už probíral, stačí pohledat.

Odesláno

Přesně právě proto se divím, že lidi shání takovéhle neskutečně nesmyslné slátaniny, a třeba Ronina neviděli... a mmch. Ronin se tu v diskuzi taky už probíral, stačí pohledat.

No, já mam prostě malej kulturní rozhled. Proto hodně dobrejch filmů vůbec neznám a koukám na to ostatní, co někteří označují jako "slátaniny" nebo "béčkový filmy"...

Odesláno

Marlin ti jich pár vyjmenoval, tak můžeš shánět...

Jo, určitě budu, jen mam omezený možnosti a stahovat všechno z netu taky neni moc ideální... Ale s tim se poperu. I tak to Rychle a zběsile 1 v češtině budu shánět dál... :)

Odesláno

Ronina ti muzu taky vrele doporucit, mam ho i na DVD tak kdybys ho chtel pucit tak neni problem..;)

Uvidim, jestli ho neseženu někde u nás...přecejen by mezi námi byla výpůjčka trošku problematičtější....

Odesláno

V dobe vydani Rychle a sbesile sem z toho filmu byl docela nadsenej.. pravda jak nekdo zminil nesmi se to brat az zas tak vazne a v dobe vydani me tuning -> v CR to byval spise tuzing :) - jeste bavil.. a na druhou stranu v tu dobu moc filmu s tuningem nebylo (zamerne pisu "s" a ne "o") .. a kdo ma rad tuning rad se na to urcite podiva i dnes.. porad je to pro me schudnejsi nez napr. Tokyo Drift heh

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...