Stifler Odesláno 1. prosinec 2007 Autor Odesláno 1. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa teda F&F muzu jen v AJ, ceskej dabing je strasnej!! Je fakt, že v origoši je to o dost lepší, ale moc mě nebaví furt vyrábět DVDčka s titulkama...a furt sledovat titulky taky není ono...lepší je poslouchat dabing, ale mohli to udělat líp, to uznávám...něco tam vůbec nesouhlasí s ENG origošem.... edit: koukám Béďo, že máš novej avatar a fakt dobrej... a sorry za off topic [upravil dne 2/12/07 Stifler]
Béďa Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Stifler: kdo nevidel pred CZ dabingem ten AJ tak mu to muze prijit normalni ale obracene se to proste neda.. PS:jj, mam diky:super kdypak ty zmenis na GTi-6??
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Stifler: kdo nevidel pred CZ dabingem ten AJ tak mu to muze prijit normalni ale obracene se to proste neda.. PS:jj, mam diky:super kdypak ty zmenis na GTi-6?? Jo, tu anglickou verzi jsem už viděl dostkrát, ale radši bych se vícekrát jen kochal "obrázkama" než četl titulky..... Avatar asi hned měnit nebudu, páč si chci počkat na jaro, až budu moct udělat nějaký pěkný fotky a ne jen mít všude fotky z bazaru...a jen tak mimo - kde se dají sehnat takový pěkný obrázky, jako máš v tom avataru?
Pata Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa teda F&F muzu jen v AJ, ceskej dabing je strasnej!! Souhlasim :bojim:bojim
Béďa Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Avatar asi hned měnit nebudu, páč si chci počkat na jaro, až budu moct udělat nějaký pěkný fotky a ne jen mít všude fotky z bazaru...a jen tak mimo - kde se dají sehnat takový pěkný obrázky, jako máš v tom avataru? musis trosku hledat a mit hodny kamarady.. :D ale posli mi mail, neco tu pro tebe mam;)
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa ....posli mi mail, neco tu pro tebe mam;) poslal jsem ti U2U...
Béďa Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Béďa ....posli mi mail, neco tu pro tebe mam;) poslal jsem ti U2U... niento..
KoudaK Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Asi před dvouma rokama jsem to smazal z hadru po té co jsem to asi 3x viděl.. 2 (taky už smazaná) je taková slabší a ta 3 (taky už smáznutá) no,no dá se na to dívat..:roll
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler poslal jsem ti U2U... niento.. Nechápu, kde se stala chyba, ale je mi jasný, že to musí bejt jedině mezi židlí a klávesnicí... už jsem to napravil... [upravil dne 2/12/07 Stifler]
genzer Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 mam na dvd z hbo v cestine i cz titulkama a bez loga:papa:papa [upravil dne 2/12/07 genzer]
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: genzer mam na dvd z hbo v cestine i cz titulkama a bez loga:papa:papa [upravil dne 2/12/07 genzer] No, já mam taky rip z HBO, ale to je ta ustříhnutá verze,co koluje na netu, nebo aspoň myslim, že to bude ona...
oddie Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: oddie Taky mi není jasný, jak na takovou kokotinu může někdo vůbec koukat, natož to nahrávat. Tomu se nedá říkat ani pohádka :/ Blbostí to trumfne snad už jen Kobra 11, to jsem se jednou taky naivně kouknul na kousek, když to někdo vychvaloval... Každej má to svoje a mě se líběj filmy s autama...takže Rychle a zběsile, série francouzkých Taxi (nejen proto, že tam hlavní roli hraje automobilka Peugeot), Zběsilá jízda, Mistři hazardu a další - tohle všechno jsou filmy, na který se rád opakovaně podívám... znam o dost lepsi, nez je rychle a zbesile a taxi. treba V roninovy je super honicka. Pak world fastest indian (v zajeti rychlosti) to je primo super. Puvodnich 60 sekund.... Najdes toho mnoho, nez takovyhle slataniny. Přesně právě proto se divím, že lidi shání takovéhle neskutečně nesmyslné slátaniny, a třeba Ronina neviděli... a mmch. Ronin se tu v diskuzi taky už probíral, stačí pohledat.
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: oddie Přesně právě proto se divím, že lidi shání takovéhle neskutečně nesmyslné slátaniny, a třeba Ronina neviděli... a mmch. Ronin se tu v diskuzi taky už probíral, stačí pohledat. No, já mam prostě malej kulturní rozhled. Proto hodně dobrejch filmů vůbec neznám a koukám na to ostatní, co někteří označují jako "slátaniny" nebo "béčkový filmy"...
oddie Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Marlin ti jich pár vyjmenoval, tak můžeš shánět...
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: oddie Marlin ti jich pár vyjmenoval, tak můžeš shánět... Jo, určitě budu, jen mam omezený možnosti a stahovat všechno z netu taky neni moc ideální... Ale s tim se poperu. I tak to Rychle a zběsile 1 v češtině budu shánět dál...
Béďa Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Ronina ti muzu taky vrele doporucit, mam ho i na DVD tak kdybys ho chtel pucit tak neni problem..
Stifler Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Ronina ti muzu taky vrele doporucit, mam ho i na DVD tak kdybys ho chtel pucit tak neni problem.. Uvidim, jestli ho neseženu někde u nás...přecejen by mezi námi byla výpůjčka trošku problematičtější.... [upravil dne 2/12/07 Stifler]
Béďa Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 jasny, ja jen kdybys jel treba na vanocni nebo tak..
MatrixChose Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa jasny, ja jen kdybys jel treba na vanocni nebo tak.. Ty jedes na vanocni? Nevzal by jsi mi tam toho Ronina? Napis U2U dik
AKCZ Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 V dobe vydani Rychle a sbesile sem z toho filmu byl docela nadsenej.. pravda jak nekdo zminil nesmi se to brat az zas tak vazne a v dobe vydani me tuning -> v CR to byval spise tuzing - jeste bavil.. a na druhou stranu v tu dobu moc filmu s tuningem nebylo (zamerne pisu "s" a ne "o") .. a kdo ma rad tuning rad se na to urcite podiva i dnes.. porad je to pro me schudnejsi nez napr. Tokyo Drift heh
Recommended Posts