Sobull Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Jurko: Tohle přece není možný. Pokud to nebylo označený, tak rozhodně neplatit pokutu na místě. Nechat od PČR zdokumentovat a pak na správce komunikace. Tohle tam přece nemůže jen tak ležet:blicismajlik. Jet na motorce, tak může být taky po tobě Citovat
Jurko Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Nebyla to žádná prča,ze soucitu mi dali jenom tři kila.Ale nechtěli mi dát jméno a adresu toho,kdo to tam dal,ikdyž ho zajistili na místě,prej to nedají ani právníkovi. Citovat
stanchez Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 to je fakt smola ...samozrejme,fizli maju vzdy \"pravdu\" a posledne slovo... Citovat
Sobull Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Jurko: Tak to je nářez, to vypadá, že ho velmi dobře znají... Nejde o tři kila na pokutě, ale o opravu auta, kterou by měl zaplatit, ten co to tam odložil:bacha. Za tím bych si teda stál za každou cenu. No ale odsud se to pěkně radí... Citovat
robozv Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 no co pani ako vam drzia samolepiace pasky na prednej mriezke ja som ju tam dal v maji a uz sa pomali zacinaju dve odliepat. Vzdrzala par dazdivych dni a uz ide dole myslim ze onedlho pojde cela do smetiaka:grr ako ste na tom vy?????? Citovat
shark734 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 robozv: ja som to hovoril ze to dlho nevydrzi...ono by to chcelo nejake hlinikove listy, len kde to zohnat a k tomu na stary model? Citovat
robozv Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 ja viem ze to dlho nevydrzi almyslel som si ze by to do zimy mohlo drzat a hlinikove listy by sa mohli hadam niekde zohnat ale za aku cenu Citovat
AnotherOne Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Zaujímavé, mne to drží už vyše roka, akurát sa miestami olúpala tá priesvitná fólia a chróm už nie je to čo bolo. Čoskoro to vymením. Citovat
robozv Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 ja to coskoro vyhodim dal som to tam na skusku s domnenim ze to vydrzi aspon jednu sezonu no nevadi bola to aspon chvilkova zmena vyzaze auta no z mriezkou to vyzera efektnejsie Citovat
pkr Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Mřížku mám udělanou rok a nic se neloupe.Záleží, jak dobře si to před nalepením odmastil. Citovat
Brizan Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nápodobně, mám jí více jak rok a je stále jako nová. Maximálně stejně jako psal Another trochu se mi odloupla ta krycí čirá folie, ale chrom je stále pěkně lesklý. Jinak ten samotný profil mi na mřižce drží jako přibitý a to jsem velice častým návštěvníkem myčky, kde to nejvíce trpí Citovat
Judes Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Tak sa pridám aj ja. Ten chrómový u profil mám na mriežke už rok a dva mesiace, je také ako som to tam aj dával nič sa nelúpe ani neodlepuje a myslím si že to vydrží ešte dosť dlho. Auto parkuje v garáži a umývam ho ručne možno preto. Citovat
robozv Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 nehnevajte ma to mam co za auto? mozno to je tym ako som pisal ze mi tu pasku zohnal brat od kamosa ktoremu stala paska dlksie niekde v garazi Citovat
andy 3823 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Judes.. kde si kúpil taký kvalitný U-profil? Dik Citovat
King81 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ja ju tam mam skoro rok a pol a drzi perfektne. Tusim, ze som ju vtedy bral od Brizana, no jo, kvalita je kvalita:D Citovat
Brizan Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 jojo to je možný, koupil jsem rovnou 20m a co jsem nepotřeboval to jsem prodal:papa Tak hlavně že drží Citovat
Judes Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: andy 3823 Judes.. kde si kúpil taký kvalitný U-profil? Dik Kupoval som ju v Nových Zámkoch u Auto-Moto Kálazi až ti to niečo hovorí a mali ju na metre, cenu si už presne nepamätám ale cca 2-3€ za 3 metre to mi stačilo keďže som dával iba vodorovne. Citovat
andy 3823 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 dakujem za odpoveď. Ešte prosím info akú hrúbku alebo ako sa to určuje? NZ nemám daleko. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Hrúbku od oka cca 5mm, v záreze musí byť taká lepiaca gumová hmota. Citovat
andy 3823 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 dik moc - už sa na to chystám pol roka - no time Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.