Jurko Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 hele a co tohle? http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-1015/jacky-predni-maska-do-narazniku-s-mrizkou-peugeot-407-od-2004.html Citovat
Jurko Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 a zase lišty http://www.x1.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2244&category_id=713&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 Citovat
Axiom Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Mám cca 15m této lišty, kdyby někdo chtěl. http://www.autofam.cz/index.php?folderss=&folders=&ftext=chrom+li%9At... Prodám za 40kč metr, k odběru v PHA. Foto po instalaci zde: http://obrazok.eu/files/ky79g4c1ozw5m06p5nps.jpg Tel.: 720706068 Citovat
alihen Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 ja mam tie listy na mriezke original nerezove s nerezovym ramom (a ked prestane prsat hodim sem aj foto a uvidite, co dokazu kamene letiace oproti) trapi ma ale ina vec: nie je mozne vybrat tu mriezku bez demontaze celeho naraznika? kupil som auto denne svetla a chcem to urobit poriadne mam uz totiz skusenosti s montazou tej bielej uchytky na kraji naraznika, staci 5 pevnejsi drot (ulomili mi ho na KO a okrem ineho aj jednu zapadku na stropnom drzadle a ramcek osvetlenia s citackou kariet za stlpikom B) len pre zaujimavost: ta biela svorka: 2,50 EUR ramcek stropneho osvetlenia: 3,17 EUR a to drzadlo: cez 15,00 EUR (iba cele, nenasiel som, ze by sa dal kupit iba jeden trn bez vesiacika) a to si za KO vypitali normalne plnu cenu, skoda, ze som si to vsimol az na ceste od nich [upravil dne 6/9/09 alihen] Citovat
nsbojovnik Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 Ta mriezka sa da dat dolu iba tak ,ze das doel cely predny naraznik.Spekuloval som nad tym strasne dlho ked som menil mriezku ale inac sa to nedalo tak som musle dat dolu naraznik a s tymi bielymi somarinkami som sa riadne natrapil az kym som zistil, ze ich treba pritiahnut a pootocit:) tu je vysledok. sorry trosku blbe foto bolo to fotene iba mobilom a auto nebolo umyte:) Citovat
HonzaZ Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 Toto jsem si vyrobil na pootočení těch bílých pojistek v rozích nárazníku. Citovat
alihen Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 cawte pani dnes nastal den \"D\" objednal som si denne svetla a kedze ich nejde nahodit bez zlozenia naraznika, tak som si vcera este kupil cierny tahokov (Dgill tuning) sice som chcel z vacsimi okami ale mali iba strieborny, modry a cerveny a k mojmu ciernemu krasavcovi mi posledne dva velmi nesli a strieborna by bola vidiet - co som tiez nechcel takze tu je fotka. zatial bez naraznika, bola uz tma ked som ho nahodil. rozmyslal som, ako nevrtat do zdraveho predneho ramu. nakoniec som to prichytil rychloviazacimi paskami a vypodlozil kuskami cierneho molitanu (kvoli hrkaniu - to neznasam) potom som sa pustil do montaze uz spominanych dennych svetiel (foto zajtra) a listia som tam mal tiez neurekom [upravil dne 9/9/09 alihen] Citovat
alihen Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 takze takto to vyzera s nahodenym naraznikom Citovat
Brandy20 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 a teplota je stale ok? lebo takto to chcem aj ja riesit Citovat
elton Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Ty dení světla se mi tam nelíbí ruší celkový dojem. Citovat
alihen Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 aby bolo zadost ucinene zakonom a vyhlaskam u nas (a aby si nerezal diery do naraznika) ni eje ich kam dat tak aby netrcali z auta to Brandy20: teplota OK, ale tej roboty okolo toho dnes som nabehal niekolko 100 tisic km, uviazol som aj v zapche a teplota v normale [upravil dne 10/9/09 alihen] Citovat
djbrano Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: Zipík Je pěkná ale víc se mi líbí tato: Nazdarek, ja sa chcem opytat, kde by som mohol takuto masku zohnat, aku mas ty a aky je priblizny postup jej osadenia? Diiiky Citovat
tomike Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Vyzera dobre ta mriezka a bude aj funkcna. zaciatkom leta sa do toho pustim aj ja, je to hlavne prakticka vec. Denne svetla za mna Citovat
pajo30 Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 to denné svietenie nejde namontovať bez toho aby som musel dať dole nárazník????????????? Citovat
chuck11 Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Ale jde,jen to chce trpělivost a šikovné ruce;) Citovat
Judes Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Čaute dával už dole niekto predný nárazník v ktorom sú zabudované ostrekovače predných svetiel. Ako je to tam prichytené, ide to dole spolu s nárazníkom? Nechcel by som ich odlomiť. Ďakujem za každú radu. Citovat
Přema Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Ostřikovače drží na nárazníku....jen se musí odpojit jedna hadice(na pravé straně)co vede k obou ostřikovačům a na levé straně se musí odpojit společná patice pro obě mlhovky....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.