Medvěd Odesláno 16. prosinec 2007 Autor Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty a dekuji vsem, co me tak uspesne zdrzovali na srazu az do pulnoci, zachranili jste mi predni sklo a treba i radio vsech pet aut co bylo na dvore melo totiz pred mym navratem cerstve rozbita okna.... No vidíš, jak se vyplatí účastnit se srazů a k těm s*áčům, co Ty okna vymlátili snad jen Takový malý, drobný vzakaz ABY VÁM MRÁZ PRDELE ROZTRHAL, DEBILOVÉ Citovat
Marlin Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty a dekuji vsem, co me tak uspesne zdrzovali na srazu az do pulnoci, zachranili jste mi predni sklo a treba i radio vsech pet aut co bylo na dvore melo totiz pred mym navratem cerstve rozbita okna.... kde? asi mi neco uniklo, ale predpokladam ze nekde v tvem bydlisti. Citovat
Vvitty Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 aaano, presne tak, tam co normalne parkuju. poprve od doby co tu bydlim, ze takhle ve dvore... naposledy se pokouseli o moji 309 pred barakem, kdyz mela novou technickou, tak znicili dva zamky... Citovat
Neon Odesláno 17. prosinec 2007 Odesláno 17. prosinec 2007 SRAZ BYL N Á J S .... Bližší vyjádření v TOPICu od Médi "Proč mám .... .... ...." Citovat
Kdo Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Pro lepší seznamování bych navrhoval nějaké cedulky na krk s napsaným nickem. Pak jeden zjišťuje, kolik tak bylo lidí, s kterými třeba chtěl mluvit a protože nevěděl, že se jedná zrovna o ně, tak chodil kolem. Citovat
aka Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 ja mela tricko s nickem pro seznameni sem udelala maximum Citovat
MatrixChose Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: aka ja mela tricko s nickem pro seznameni sem udelala maximum Tak to kazdopadne, ja ho nemam a me jsi semusela ptat Citovat
aka Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 no, copak je nekdo, kdo nevi, kdo jsem? Citovat
Kdo Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: aka ja mela tricko s nickem pro seznameni sem udelala maximum tak to jsem přehlédl. Nevím sice, kde jsi ten nápis měla, ale jestli tam, co normálně nápisy bývají.......... tak tam mám zakázáno koukat. A navíc tebe znám. Citovat
Fakir Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: aka ja mela tricko s nickem pro seznameni sem udelala maximum Nevím sice, kde jsi ten nápis měla, ale jestli tam, co normálně nápisy bývají.......... tak tam mám zakázáno koukat. Přesně tam. A nezapomněla si postěžovat, že to triko určitě dělal chlap. :D Citovat
Dariska Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Vitty: Vidíš,ještě, že jsi jel na Vinohrady se mnou a pak na Opatov s Voštíkem. Takže by jsi nám měl být vlastně vděčný, že jsme Tě zachránili. Citovat
Zipík Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Tak vidím,že se srazík opět vydařil a mě opět mrzí,že jsem se ho nezůčastnil:(Jen doufám,že se z toho nestane pravidlo:( Citovat
Dariska Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Zipík: Neboj, sestřička Tě bude o všem informovat. Citovat
Dariska Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Hele Ako a Koudaku, kdepak jsou fotky od Vás? Citovat
KoudaK Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Nooooo :myslim:myslim ještě ve fotáku na kartě... Večer jak se vrátím z Priglu tak je protřídím a pošlu je na FTP... Jinak super vydařená akce!!!:super:papa Citovat
Dariska Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 KoudaK: Tak šup už jsou tam? A akcička to byla super. Hlavně ty Tve perničky, chtěla jsem si ho schovat, ale chuť byla silnější. Citovat
KoudaK Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Dariska KoudaK: Tak šup už jsou tam? A akcička to byla super. Hlavně ty Tve perničky, chtěla jsem si ho schovat, ale chuť byla silnější. Tak už jsou tam.... Jo to mi povídej... Mám doma ještě jeden na stole a bráním se co můžu abych ho nesněd.. To víš bylo vyrobeno jen 18 kousků... Citovat
Dariska Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 KoudaK: A kam jsi to dal? Na ftp jsme s bráchou nic nenašli. Citovat
Neon Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Původně zaslal: Dariska KoudaK: A kam jsi to dal? Na ftp jsme s bráchou nic nenašli. Zrovna to sosám -> TEMP/VÁNOČNÍ SRAZ 2007/KOUDAK:VANOCNI_SRAZ:papa Citovat
Dariska Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Neon: OK dik, ale teď frčíme do města ještě pro pár drobností, tak pak se na to mrknem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.