Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

a dekuji vsem, co me tak uspesne zdrzovali na srazu az do pulnoci, zachranili jste mi predni sklo a treba i radio ;)

vsech pet aut co bylo na dvore melo totiz pred mym navratem cerstve rozbita okna.... :grr

No vidíš, jak se vyplatí účastnit se srazů a k těm s*áčům, co Ty okna vymlátili snad jen Takový malý, drobný vzakaz

ABY VÁM MRÁZ PRDELE ROZTRHAL, DEBILOVÉ

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

a dekuji vsem, co me tak uspesne zdrzovali na srazu az do pulnoci, zachranili jste mi predni sklo a treba i radio ;)

vsech pet aut co bylo na dvore melo totiz pred mym navratem cerstve rozbita okna.... :grr

kde? asi mi neco uniklo, ale predpokladam ze nekde v tvem bydlisti.

Odesláno

aaano, presne tak, tam co normalne parkuju. poprve od doby co tu bydlim, ze takhle ve dvore... naposledy se pokouseli o moji 309 pred barakem, kdyz mela novou technickou, tak znicili dva zamky...

Odesláno

Pro lepší seznamování bych navrhoval nějaké cedulky na krk s napsaným nickem. Pak jeden zjišťuje, kolik tak bylo lidí, s kterými třeba chtěl mluvit a protože nevěděl, že se jedná zrovna o ně, tak chodil kolem.

Odesláno
Původně zaslal: aka

ja mela tricko s nickem :) pro seznameni sem udelala maximum :)

tak to jsem přehlédl. Nevím sice, kde jsi ten nápis měla, ale jestli tam, co normálně nápisy bývají.......... tak tam mám zakázáno koukat. A navíc tebe znám.

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: aka

ja mela tricko s nickem :) pro seznameni sem udelala maximum :)

Nevím sice, kde jsi ten nápis měla, ale jestli tam, co normálně nápisy bývají.......... tak tam mám zakázáno koukat.

Přesně tam. :D A nezapomněla si postěžovat, že to triko určitě dělal chlap. :D:D

Odesláno

Nooooo :myslim:myslim:myslim ještě ve fotáku na kartě... Večer jak se vrátím z Priglu tak je protřídím a pošlu je na FTP... Jinak super vydařená akce!!!:mrk:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

KoudaK: Tak šup už jsou tam? A akcička to byla super. Hlavně ty Tve perničky, chtěla jsem si ho schovat, ale chuť byla silnější.:myslim

Tak už jsou tam.... Jo to mi povídej... Mám doma ještě jeden na stole a bráním se co můžu abych ho nesněd.. To víš bylo vyrobeno jen 18 kousků...:super

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

KoudaK: A kam jsi to dal? Na ftp jsme s bráchou nic nenašli. :myslim

Zrovna to sosám -> TEMP/VÁNOČNÍ SRAZ 2007/KOUDAK:VANOCNI_SRAZ:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...