Guest servisman Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 pěkný motor ti stačil prodat nebo tam dáš lepší 3 litr Citovat
MJSytic Odesláno 5. únor 2008 Autor Odesláno 5. únor 2008 JJ, teď tam má vedle na opravu zbořenou Imprezu WRX, tak mi tam prej ten přeplňovanej dvoulitr přešoupne Citovat
Guest servisman Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 ale je vidět že se to už hejbá takže do 14 dnů budeš jezdit ne?? Citovat
MJSytic Odesláno 5. únor 2008 Autor Odesláno 5. únor 2008 No já budu rád, když to stihne do konce února a bude to fakt dobrý. Jako musím říct, že teď, jak to srovnal, tak rásně vylezlo to ostaní, jak zmrvil, aby to vůbec nějak spasoval ... Každopádně jsme domluveni, že až to složí a než to půjde na lak, tak dá vědět a budu to muset odsouhlasit ... Takže Pe.tr a jeho "rodinné kombi" to jistí Citovat
Driver Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 Koukám že jsi na tom s autem podobně jako já s bytem. Taky pořád čekáš kdy to už bude hotový a při tom už jsi měl dávno jezdit Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 Původně zaslal: MJSytic Takže Pe.tr a jeho "rodinné kombi" to jistí je mi to naprosto jasný Citovat
omegaalfa Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 ....alespoň příště už víš že to je lepší prodat neopravený a koupit nový (nový starý) a jsi bez starostí....takhle z toho máš pěkně drahej "domák" Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 jakym zpusobem to rovnal ? Chtelo by to pred nastrikem poradne vzit nejakym zinkovym sprejem, abys v tech mistech nemel pristi rok na prazskych nasolenych silnicich lisku rezavou Citovat
MJSytic Odesláno 6. únor 2008 Autor Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: omegaalfa ....alespoň příště už víš že to je lepší prodat neopravený a koupit nový (nový starý) a jsi bez starostí....takhle z toho máš pěkně drahej "domák" Když ti někdo řekne, že to opraví za 25tis, tak to tak jednoznačný není ... Citovat
MJSytic Odesláno 6. únor 2008 Autor Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Ferry jakym zpusobem to rovnal ? Chtelo by to pred nastrikem poradne vzit nejakym zinkovym sprejem, abys v tech mistech nemel pristi rok na prazskych nasolenych silnicich lisku rezavou Natře to základovkou a stříkne sprejem ... To mi musí stačit Citovat
omegaalfa Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Ferry jakym zpusobem to rovnal ? Chtelo by to pred nastrikem poradne vzit nejakym zinkovym sprejem, abys v tech mistech nemel pristi rok na prazskych nasolenych silnicich lisku rezavou Natře to základovkou a stříkne sprejem ... To mi musí stačit tak si to pak prestříkni tímhle, není to vidět (je to čiré) a nerezne to pak min 5 let ( osobní zkušenost), stojí to 250 a maj to v globusu http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArticleID=37&nLanguageID=1 Citovat
Piwec Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Tak jak to vypadá dále??? Nějaké novinky??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: Piwec Tak jak to vypadá dále??? Nějaké novinky??? no blíží se to zdarne ke konci ikdyz nejake penize to jeste spolklo , mel by to vypadat lip, ted se jen ceka na dily z lakovny . jeste uvidime jaka bude zmena u motoru pac ho celej vyndali a zas dali zpatky , no uvidime , odhaduji to tak ze za tyden uz by to melo byt fertig . Mam recht MJsytici? Citovat
MJSytic Odesláno 26. únor 2008 Autor Odesláno 26. únor 2008 Jóóó pánové auto je teď v lakovně a tento týden by mělo být hotový. Ještě jsem si doma musel pohrát se světlama a jedno celý rozebrat. Koupil mi za moje prachy na vrakáči světlo a parabola byla mrtvá (asi tam předchozí majitel dal nějaký 100W žárovky) Tak jsem použil parabolu z mého starého světla a vše vyčistil. By jste nevěřili, jak jsou ty plastový \"skla\" zevnitř špinavý ... Normálně jsem jednou přejel hadrem a ten byl černej Obrázek. Nalevo světlo po vyčištění. Horní a pravé před čištěním ... Citovat
MJSytic Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 S potěšením vám všem oznamuji, že dnes 11.3.2008 jsem konečně po necelých čtyřech měsících vysvobodil 406 ze spárů \"opraváře dřevnatého\" a odvezl jsem si jí domů... Výsledek není samozřejmě 100%, ale už jsem na to neměl nervy, když jsem jí tam viděl chudinku jednu zaprášenou No posuďte sami. Jako první pomoc jsem zvolil hadici s vodou, aby se alespoň část špíny smyla a byla vidět krásná vínová metla Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Hurááá!! Co tomu chybí aby to bylo stopro? ta pomačkana kapota? [upravil dne 11/3/08 Pe.Tr] Citovat
MJSytic Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 Doufejme, že už je to konečná a holka už nikdy klepíře nebude potřebovat ... Citovat
MJSytic Odesláno 11. březen 2008 Autor Odesláno 11. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Hurááá!! Co tomu chybí aby to bylo stopro? No na kapotě zůstaly dvě nepatrné promáčkliny nad levým světlem (lakýra si jich asi nevšimnul - já hned:grr). Slícování všech dílů není zrovna perfektní, ale já jsem asi z tý strojařiny a šuplery moc náročnej Každopádně lak je OK a celkově to na první pohled už vypadá jako 406 Jo a ještě mi při volnoběhu nějak drnčí výfuk (je to 100% on, protože když ho podržím ,tak to přestane), ale to už se nějak doladí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.