Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1. bouračka v životě - prej opraveno

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

pěkný motor ti stačil prodat nebo tam dáš lepší 3 litr

Odesláno

JJ, teď tam má vedle na opravu zbořenou Imprezu WRX, tak mi tam prej ten přeplňovanej dvoulitr přešoupne :D

Guest servisman
Odesláno

ale je vidět že se to už hejbá takže do 14 dnů budeš jezdit ne??

Odesláno

No já budu rád, když to stihne do konce února a bude to fakt dobrý. Jako musím říct, že teď, jak to srovnal, tak rásně vylezlo to ostaní, jak zmrvil, aby to vůbec nějak spasoval ... Každopádně jsme domluveni, že až to složí a než to půjde na lak, tak dá vědět a budu to muset odsouhlasit ...

Takže Pe.tr a jeho "rodinné kombi" to jistí :D

Odesláno

jakym zpusobem to rovnal ? Chtelo by to pred nastrikem poradne vzit nejakym zinkovym sprejem, abys v tech mistech nemel pristi rok na prazskych nasolenych silnicich lisku rezavou

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

....alespoň příště už víš že to je lepší prodat neopravený a koupit nový (nový starý) a jsi bez starostí....takhle z toho máš pěkně drahej "domák"

Když ti někdo řekne, že to opraví za 25tis, tak to tak jednoznačný není ... :nevim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jakym zpusobem to rovnal ? Chtelo by to pred nastrikem poradne vzit nejakym zinkovym sprejem, abys v tech mistech nemel pristi rok na prazskych nasolenych silnicich lisku rezavou

Natře to základovkou a stříkne sprejem ... To mi musí stačit :nevim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Ferry

Natře to základovkou a stříkne sprejem ... To mi musí stačit :nevim

tak si to pak prestříkni tímhle, není to vidět (je to čiré) a nerezne to pak min 5 let ( osobní zkušenost), stojí to 250 a maj to v globusu

http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArticleID=37&nLanguageID=1

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Piwec

Tak jak to vypadá dále??? Nějaké novinky???

no blíží se to zdarne ke konci ikdyz nejake penize to jeste spolklo , mel by to vypadat lip, ted se jen ceka na dily z lakovny . jeste uvidime jaka bude zmena u motoru pac ho celej vyndali a zas dali zpatky , no uvidime , odhaduji to tak ze za tyden uz by to melo byt fertig . Mam recht MJsytici?

Odesláno

Jóóó pánové auto je teď v lakovně a tento týden by mělo být hotový. Ještě jsem si doma musel pohrát se světlama a jedno celý rozebrat. Koupil mi za moje prachy na vrakáči světlo a parabola byla mrtvá (asi tam předchozí majitel dal nějaký 100W žárovky) Tak jsem použil parabolu z mého starého světla a vše vyčistil. By jste nevěřili, jak jsou ty plastový \"skla\" zevnitř špinavý ... Normálně jsem jednou přejel hadrem a ten byl černej :mrk

Obrázek. Nalevo světlo po vyčištění. Horní a pravé před čištěním ...

post-0-14109599196025_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

S potěšením vám všem oznamuji, že dnes 11.3.2008 jsem konečně po necelých čtyřech měsících vysvobodil 406 ze spárů \"opraváře dřevnatého\" a odvezl jsem si jí domů...

Výsledek není samozřejmě 100%, ale už jsem na to neměl nervy, když jsem jí tam viděl chudinku jednu zaprášenou :(

No posuďte sami. Jako první pomoc jsem zvolil hadici s vodou, aby se alespoň část špíny smyla a byla vidět krásná vínová metla :aut

post-0-14109599438158_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Hurááá!!

Co tomu chybí aby to bylo stopro?

No na kapotě zůstaly dvě nepatrné promáčkliny nad levým světlem (lakýra si jich asi nevšimnul - já hned:grr). Slícování všech dílů není zrovna perfektní, ale já jsem asi z tý strojařiny a šuplery moc náročnej Každopádně lak je OK a celkově to na první pohled už vypadá jako 406 :D

Jo a ještě mi při volnoběhu nějak drnčí výfuk (je to 100% on, protože když ho podržím ,tak to přestane), ale to už se nějak doladí:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...