Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, zajímalo by mě, na co je ten otvor v motorku ostřikovačů, viz foto. Po pár dnech mi tamtudy vykape celý obsah nádržky. Má to nějaký význam nebo to můžu bez obav zalepit?

post-0-14109596962685_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

zalep a uvidíš nevím k čemu by měl sloužit ten otvor

[upravil dne 10/11/07 sarkomi]

Odesláno

Když ten otvor zalepíš silikonem, nebude voda protíkající přes otvor vytíkat. Zároveň ale motor už nepůjde nějak moc dlouho. Ten otvor je totiž na to, že ukazuje poškozené těsnění mezi čerpadlem a motorem.

Odesláno

Je tam dost tlak, takže lepit je potřeba pořádně. Já bych to omotal kousek vedle měděným drátem a pak zapatlal tavným lepidlem. Ten drát by tam sloužil jako zpevnění, aby to lepidlo neodskočilo tlakem zevnitř. Anebo možná koupit rovnou jiný motorek.

Guest servisman
Odesláno

přesně tak výměna je prkotina, bude nový,a žádné starosti.Třeba si budeš tak dlouho hrát až nakonec koupiš nový

Guest servisman
Odesláno

tos koupil v neděli ? to je super,zkus pročistit slabou jehlou trysky mne to pomohlo

Odesláno

Jj, koupil jsem to dneska v Elitu. Zdá se mi, že včera se starým motorkem to stříkalo víc, než dneska s tím novým. Takže ucpané trysky to asi nebudou.

Guest servisman
Odesláno

a máš tam vodu??pokud je na dne tak to taky nic moc nestříká,a okolo hadičky jak jsi ji nasazoval neprolíná??

Guest servisman
Odesláno

tak ještě jest-li neprodali motorek na 24 V což by se mohlo stát:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...