Kurt Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr jj , bohužel se nám to podařilo, mám výčitky do teďka. Napravíme , poznavací znamení : přijedu Peugeotem! A krycí jméno "Medvědův brácha". Citovat
xxxjesterka Odesláno 27. listopad 2007 Autor Odesláno 27. listopad 2007 :D normálne jsem dneska malem omdlela poslicajti nasli chlapa co mi ukradl Bubáka [upravil dne 27.11.2007 xxxjesterka] Citovat
Neon Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: xxxjesterka :D normálne jsem dneska malem omdlela poslicajsi nasli chlapa co mi ukradl Bubáka A našli ho i s bubákem, nebo jenom aktéra čórky samotného? Každopádně to jsi jedna ze sta ... máš štěstí, že to byla zrovna taková lama zloděj ... Citovat
xxxjesterka Odesláno 27. listopad 2007 Autor Odesláno 27. listopad 2007 No.. to prave..nasli bohuzel jen tu "Lamu" alespon z toho co rikal ten pan.. Jenze!!!!! museli prece najit nejakej dukaz toho, ze se jedna o moje auto.. nepisou preci kazdemu v praze , komu slohli auto, ze nasli pachatele..a dost pochybuju,, ze jim ten typek rekl..jo to sem si takhle sel po ulici a videl sem tak káru s napisem bubák a štípl jsem ji..museli prece najit alepson zrcatko..nebo znack ynebo cosi..ja nevim... Citovat
stalmik Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: xxxjesterka No.. to prave..nasli bohuzel jen tu "Lamu" alespon z toho co rikal ten pan.. Jenze!!!!! museli prece najit nejakej dukaz toho, ze se jedna o moje auto.. nepisou preci kazdemu v praze , komu slohli auto, ze nasli pachatele..a dost pochybuju,, ze jim ten typek rekl..jo to sem si takhle sel po ulici a videl sem tak káru s napisem bubák a štípl jsem ji..museli prece najit alepson zrcatko..nebo znack ynebo cosi..ja nevim... No velice zajímavé.. Každopádně gratuluji alespoň k odhalení pachatele.. Podávej info Citovat
xxxjesterka Odesláno 28. listopad 2007 Autor Odesláno 28. listopad 2007 tady je první info... viz obr.. ale stejne jsou to šmejdi...ted nemuzu spat a nemyslim na nic jineho, nez ze maji "možná" něco z meho auta (jen značky nebo část , kde je VINko ) radeji mi to meli napsat az kdyz je pripad uzavrenej ted to nemůžu zákonitě přežít:aut Citovat
vendelinek Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Tak ti budu držet pěsti furt prič dál a dál ať ti to dopadne dobře a máš eště víc štěstí Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Tak tam zavolej a informuj se. Kontakt je napsany v papiru. Citovat
Neon Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: Peta Tak tam zavolej a informuj se. Kontakt je napsany v papiru. No jasný! Jenom aby třeba netvrdili, že infromace Ti nemohou podat, když třeba ještě není případ uzavřen (v ČR člověk nikdy neví), ale snad je to Tvůj majetek, tak by Ti je měli podat bez problému ... doufám ... Citovat
Ferin007 Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Je účastníkem řízení, takže na informace má nárok. Po telefonu je to sice vošajstlich, ale i tak. Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Škoda že zatím našli pouze toho blba co ti to sebral. Ale pevně doufám, že se ti bubák ještě vrátí. Jak píší ostatní, zkus tam zavolat, třeba dostaneš aspoň nějaký bližší informace. Ten papir je docela strohej. Citovat
xxxjesterka Odesláno 28. listopad 2007 Autor Odesláno 28. listopad 2007 vsak to bvylo uplne to prvni co jsem udelala...ale rekli mi presne to, co tady rika Neon jelikoz nemaji ukoncene vysetrovani, nemuzou mi podat informace zadne.. bla bla bla ..a tak dále ... ze pry vse zalezi na tom, co jim prý !!"ten pán" řekne.... no.. takze ted uz zbyva jen cekat a cekat..... Citovat
xxxjesterka Odesláno 28. listopad 2007 Autor Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak ti budu držet pěsti furt prič dál a dál ať ti to dopadne dobře a máš eště víc štěstí kujůůůůů Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: xxxjesterka vsak to bvylo uplne to prvni co jsem udelala...ale rekli mi presne to, co tady rika Neon jelikoz nemaji ukoncene vysetrovani, nemuzou mi podat informace zadne.. bla bla bla ..a tak dále ... ze pry vse zalezi na tom, co jim prý !!"ten pán" řekne.... no.. takze ted uz zbyva jen cekat a cekat..... když mi "pana" nachvilku půjčí , myslim že mi to určitě řekne:grr Citovat
xxxjesterka Odesláno 28. listopad 2007 Autor Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: xxxjesterka vsak to bvylo uplne to prvni co jsem udelala...ale rekli mi presne to, co tady rika Neon jelikoz nemaji ukoncene vysetrovani, nemuzou mi podat informace zadne.. bla bla bla ..a tak dále ... ze pry vse zalezi na tom, co jim prý !!"ten pán" řekne.... no.. takze ted uz zbyva jen cekat a cekat..... když mi "pana" nachvilku půjčí , myslim že mi to určitě řekne:grr jj taky jsem si s takovouhle myslenkou pohravala,..:D, vahala jsem zda pouziju špendlíky pod nehty,,,nebo baseballovou palku, nebo motorovou pilu :grr...jenze nepujčili... Citovat
Jesterka Odesláno 7. prosinec 2007 Odesláno 7. prosinec 2007 http://www.mvcr.cz/rs_atlantic/project/article.php?id=73452 teda ale jako to je hustý..... proč zrovna jáááááááááá musim bydlet ve Vršovicích [upravil dne 7/12/07 Jesterka] Citovat
vendelinek Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Taky už sme dlouho neslyšeli,co je novýho ohledně BUBÁKA. Jak to vypadá s Ještěrčim BUBÁKEM,je něco novýho,je už na světě,docela by mě zajímalo ,jak to pokračuje ,poněvač furt a stále držim pěsti ,nebo už snad stojí doma?Neuniklo mi něco? Citovat
myryn Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: vendi.stejskal Taky už sme dlouho neslyšeli,co je novýho ohledně BUBÁKA. Jak to vypadá s Ještěrčim BUBÁKEM,je něco novýho,je už na světě,docela by mě zajímalo ,jak to pokračuje ,poněvač furt a stále držim pěsti ,nebo už snad stojí doma?Neuniklo mi něco? Nebo aspoň jméno a adresu toho zm*da, co "Pažouta" zcizil - připravím si "bejsbolovou " pálku. Citovat
rakvajs Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 vim jak se citis me pred rokem ukradli sluzebni a uz ho nenasli.takze kdybych ho nekde zahlid tak ti dam hlasku. Citovat
Zipík Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Tak to mě mrzí a přeji ať aspoň ta tvoje se najde já přišel 1.5. na Nitranské o svého mazlíčka a dodnes ho nemám a asi už ani mít nebudu.:(Osobně kdybych viděl ja někdo krade nebo ničí auto jsem schopný dotyčného pěkně zmalovat:grr Ta adresa by se hodila:DTaky bych mu trošku opravil fasádu:cool: Jinak přeji šťastné schledání s autí..... [upravil dne 1.1.08 Zipík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.