Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jj , bohužel se nám to podařilo, mám výčitky do teďka. Napravíme , poznavací znamení : přijedu Peugeotem!

A krycí jméno "Medvědův brácha". :)

Odesláno
Původně zaslal: xxxjesterka

:D:D

normálne jsem dneska malem omdlela :aut

poslicajsi nasli chlapa co mi ukradl Bubáka :o

A našli ho i s bubákem, nebo jenom aktéra čórky samotného? Každopádně to jsi jedna ze sta ... máš štěstí, že to byla zrovna taková lama zloděj ... :super

Odesláno

No.. to prave..nasli bohuzel jen tu "Lamu" :nevim

alespon z toho co rikal ten pan..

Jenze!!!!!

museli prece najit nejakej dukaz toho, ze se jedna o moje auto.. nepisou preci kazdemu v praze , komu slohli auto, ze nasli pachatele..a dost pochybuju,, ze jim ten typek rekl..jo to sem si takhle sel po ulici a videl sem tak káru s napisem bubák a štípl jsem ji..museli prece najit alepson zrcatko..nebo znack ynebo cosi..ja nevim...:roll

Odesláno

No.. to prave..nasli bohuzel jen tu "Lamu" :nevim

alespon z toho co rikal ten pan..

Jenze!!!!!

museli prece najit nejakej dukaz toho, ze se jedna o moje auto.. nepisou preci kazdemu v praze , komu slohli auto, ze nasli pachatele..a dost pochybuju,, ze jim ten typek rekl..jo to sem si takhle sel po ulici a videl sem tak káru s napisem bubák a štípl jsem ji..museli prece najit alepson zrcatko..nebo znack ynebo cosi..ja nevim...:roll

No velice zajímavé.. Každopádně gratuluji alespoň k odhalení pachatele.. Podávej info ;)

Odesláno

tady je první info... :D

viz obr..

ale stejne jsou to šmejdi...ted nemuzu spat a nemyslim na nic jineho, nez ze maji "možná" něco z meho auta (jen značky nebo část , kde je VINko :nevim )

radeji mi to meli napsat az kdyz je pripad uzavrenej :D

ted to nemůžu zákonitě přežít:aut

post-0-141095972424_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Tak tam zavolej a informuj se. Kontakt je napsany v papiru.

No jasný! Jenom aby třeba netvrdili, že infromace Ti nemohou podat, když třeba ještě není případ uzavřen (v ČR člověk nikdy neví:nevim), ale snad je to Tvůj majetek, tak by Ti je měli podat bez problému ... doufám ...

Odesláno

Škoda že zatím našli pouze toho blba co ti to sebral. Ale pevně doufám, že se ti bubák ještě vrátí. Jak píší ostatní, zkus tam zavolat, třeba dostaneš aspoň nějaký bližší informace. Ten papir je docela strohej.:D

Odesláno

vsak to bvylo uplne to prvni co jsem udelala...ale rekli mi presne to, co tady rika Neon :nevim

jelikoz nemaji ukoncene vysetrovani, nemuzou mi podat informace zadne.. bla bla bla ..a tak dále ... ze pry vse zalezi na tom, co jim prý !!"ten pán" řekne....

no.. takze ted uz zbyva jen cekat a cekat.....:roll

Odesláno

vsak to bvylo uplne to prvni co jsem udelala...ale rekli mi presne to, co tady rika Neon :nevim

jelikoz nemaji ukoncene vysetrovani, nemuzou mi podat informace zadne.. bla bla bla ..a tak dále ... ze pry vse zalezi na tom, co jim prý !!"ten pán" řekne....

když mi "pana" nachvilku půjčí , myslim že mi to určitě řekne:grr

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

když mi "pana" nachvilku půjčí , myslim že mi to určitě řekne:grr

jj taky jsem si s takovouhle myslenkou pohravala,..:D:D, vahala jsem zda pouziju špendlíky pod nehty,,,nebo baseballovou palku, nebo motorovou pilu :grr:grr...jenze nepujčili... :grr

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky už sme dlouho neslyšeli,co je novýho ohledně BUBÁKA.

Jak to vypadá s Ještěrčim BUBÁKEM,je něco novýho,je už na světě,docela by mě zajímalo ,jak to pokračuje ,poněvač furt a stále držim pěsti ,nebo už snad stojí doma?Neuniklo mi něco?

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Taky už sme dlouho neslyšeli,co je novýho ohledně BUBÁKA.

Jak to vypadá s Ještěrčim BUBÁKEM,je něco novýho,je už na světě,docela by mě zajímalo ,jak to pokračuje ,poněvač furt a stále držim pěsti ,nebo už snad stojí doma?Neuniklo mi něco?

Nebo aspoň jméno a adresu toho zm*da, co "Pažouta" zcizil - připravím si "bejsbolovou " pálku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak to mě mrzí a přeji ať aspoň ta tvoje se najde já přišel 1.5. na Nitranské o svého mazlíčka a dodnes ho nemám a asi už ani mít nebudu.:(Osobně kdybych viděl ja někdo krade nebo ničí auto jsem schopný dotyčného pěkně zmalovat:grr

Ta adresa by se hodila:DTaky bych mu trošku opravil fasádu:cool:

Jinak přeji šťastné schledání s autí.....

[upravil dne 1.1.08 Zipík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...