urdemala Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 dyt víš, že sem ti jí už jednou slíbil zapůjčit... Citovat
kamen22 Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: kamen22 Původně zaslal: sarkomi protože si dělám na autě sám co jde,autí jezdí tak není třeba servis.Jen se dělají vylepšení s OK406. Chapem. Kedy si planujes nahodit nitro? Ja som okrem modreho podsvetlenia a novej hudby kupil velmi krasne elektrony Borbet 8cipove lestene a na to goodyear gumy 205/55/16 tak na to nejsem není mi 2O:papa Mne je 33, nitro si tiez nebudem davat mozno ked vyhrajem jackpot aspon 50melonov, ale tie disky su bombove. Mimochodom ked som bol naposledi v cechach na sutazi trucktrialu v krasne lipe u chomutova tak mi nejaky dobrak coorol ciapocky z ventilkov. Ano to je risk, zlodeji su vsade a zavist nespi Citovat
kamen22 Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi kamen22 už si to pleteme opět s chatem a odbíháme od tématupokud něco tak je tam dole kontakt:papa Oki ja uz du. Som hladny jak rusky spisovatel. Majte sa pekne zatim no mnoho zdaru vsetkym. Citovat
stalmik Odesláno 17. listopad 2007 Autor Odesláno 17. listopad 2007 Původně zaslal: urdemala dyt víš, že sem ti jí už jednou slíbil zapůjčit... Super moc mi to pomůže jen potřebuju vědět jestli prostě nastartuješ ráno na benzín a nechcípne ti to nebo na plyn ale abych jen otočil klíčkem a nemusel šlapat na plyn.. Citovat
stalmik Odesláno 17. listopad 2007 Autor Odesláno 17. listopad 2007 Původně zaslal: kamen22 Původně zaslal: sarkomi kamen22 už si to pleteme opět s chatem a odbíháme od tématupokud něco tak je tam dole kontakt:papa Oki ja uz du. Som hladny jak rusky spisovatel. Majte sa pekne zatim no mnoho zdaru vsetkym. Chlape díky díky zkusim tuhle možnost. Pokud ti to pomohlo a dělal jsi vše co jsi říkal tak ta rampa je dobrý typ.. Mám k dispozici i analogový osciloskop akorát nevím jak ho připojit a změřit tu rampu.. to by někdo nevěděl?? Citovat
Honzin Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Mě tu rampu zkoušeli právě osciloskopem, ale v servisum, jak se zapojuje nevím, jen vím, že je třeba to měřit i pod zátěží, aby se projevila chyba. Ale napadlo mě - co když tu rampu večer vyšroubuješ, přes noc necháš na topení, ráno vrátíš a odzkoušíš? Jestli je to v rampě a reaguje na teplotu, mělo by to chytit. Jinak vadná rampa se často projevuje mírným škubáním při přidání plynu. Co to čistidlo FIC 2000 - žádné zlepšení? Citovat
stalmik Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: Honzin Mě tu rampu zkoušeli právě osciloskopem, ale v servisum, jak se zapojuje nevím, jen vím, že je třeba to měřit i pod zátěží, aby se projevila chyba. Ale napadlo mě - co když tu rampu večer vyšroubuješ, přes noc necháš na topení, ráno vrátíš a odzkoušíš? Jestli je to v rampě a reaguje na teplotu, mělo by to chytit. Jinak vadná rampa se často projevuje mírným škubáním při přidání plynu. Co to čistidlo FIC 2000 - žádné zlepšení? Vidíš to mě vůbec nenapadlo.. dobrý nápad zkusit já vyndat a pěkně nahřát. FIC2000 vyřešilo trošku problém s kouřením. Je to lepší a řekl bych že to jde trošku více odspoda. Každopádně to vyčistilo i hadičky protože už nejsou takový oblemstaný Citovat
stalmik Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: Honzin Mě tu rampu zkoušeli právě osciloskopem, ale v servisum, jak se zapojuje nevím, jen vím, že je třeba to měřit i pod zátěží, aby se projevila chyba. Ale napadlo mě - co když tu rampu večer vyšroubuješ, přes noc necháš na topení, ráno vrátíš a odzkoušíš? Jestli je to v rampě a reaguje na teplotu, mělo by to chytit. Jinak vadná rampa se často projevuje mírným škubáním při přidání plynu. Co to čistidlo FIC 2000 - žádné zlepšení? Vidíš to mě vůbec nenapadlo.. dobrý nápad zkusit já vyndat a pěkně nahřát. FIC2000 vyřešilo trošku problém s kouřením. Je to lepší a řekl bych že to jde trošku více odspoda. Každopádně to vyčistilo i hadičky protože už nejsou takový oblemstaný Jinak co se týče škubání tak to by taky sedělo.. myslim po tom přidání plynu.. Citovat
kamen22 Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Tak ako ti to frci, odtranil si to chcipani za studena? Bol som teraz u jedneho fachmana na kontrolu vstrekovacich ventilov a zistil mi ze sice elektricky pri merani osciloskopom je priebeh ok.(Podla tzv induktivnych bouli sa da zistit ci sa konkretny vstrekovac nezadrhava alebo nema mensi zdvyh). Ale potom ventily demontoval z motoru a skusal ich na akejsi stolici, a zistil ze vstrekovaci zventil 1. valca ma znizeny prietok a po rozobrati zistil ze mam ucpate sitko vo ventile a vysvetlil ze za urcitych podmienok po studenom starte moze zvireny bordel z toho sitka docasne ucpavat trisky. Tak sitka na vsetkych ventiloch vymenil a pre istotu aj palivovy filter a auto mi ide zase o cosi lepsie. Napis ako si pokrocil ci tvoj problem sposobovala ta inducka alebo nieco ine. Původně zaslal: stalmik Krásný den všem, Dlouho jsem přemýšlel zda když založím nové téma mne ukamenujete nebo poradíte. Rozhodl jsem se založit vlastní téma co se týče nastartování za studena.. CHtěl bych zde probrat pár otázek, které se tu až tak hluboce neprobíraly (až na některé).. V dalším textu se pokusím co nejjasněji popsat muj problém. Jdu po noční z práce je zima teplota nic moc. Je zima. Vlezu do auta zapnu zapalování vymačkám kód startuji. Auto neskočí jako ďas na všechny válce ale ejhle během dvou vteřin chcípne. Nastartuji podruhé a otáčky sice drží ale drží na 1050ot/min. což je na sytič málo. Navíc chod motoru není kultivovaný. Ostatně být nemůže protože mu něco chybí a to něco jsou otáčky na sytič to znamená cca 1200ot/min. Vyměnil jsem toho spoustu a byl jsem na diagnostice nicméné nenašly nic. Kontrolka už se mi dlouho nerozsvítila a jednotka je po resetu. Resetuji po každém hrabání se v autí. měnil jsem: svíčky, palivový i vzduchový filtr, čidlo teploty chladící kapaliny, lambda sondu, krokový motorek, střední i zadní díl výfuku. Vyloučil jsem špatnost MAP senzoru. Při jeho odpojení motor kucká takže funguje. Co se týče netěsnosti vsání u škrtívcí klapky to je rovněž odstraněno.. Svíčky NGK BKR5EK V-LINE 21 Krokový motorek Siemens VDO 1920V7 - fungl nový (Chod motoru v pořádku volnoběh nekolísá - to byl další problém běhěm jízdy) lambda sonda BOSCH - nová čidlo teploty chladiva - vyměněno před půl rokem za nové ovšem beze změny výfuk - komplet nový (střední i zadní díl) termostat - vyměněn za nový Otázky: Jaký odpor by melo mít čidlo teploty chladiva?? Může čidlo teploty nasávaného vzduchu ovlivnit studený start na tolik že auto chcípne? Co hlídá čidlo klepání?? Co dává jednotce za údaj?? Jak moc zlehka má jít otáček potenciometrem škrtící klapky pokud ho sundám a zatočím s ním? (Jde s ním otáčet hrozně z lehka) Jaký tlak má jít z čerpadla paliva?? To jsou otázky na které mi zatím nikdo pořádně neporadil, proto se obracím na širokou veřejnost! Jinak stále sháním kvalitní diagnostiku za přijatelnou cenu mimo autorizovaný servis.. Předem děkuji za informace a za pomoc.. Řešim už to slouho (cca rok aktivně) Jsem už z toho zoufalej. Autí je super jen k maximální spokojenosti mi chybí nastartování za studena bez problémů... [upravil dne 22/1/08 kamen22] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Definitivně jsem vyřešil chcípání výměnou lambdy :-) A pak že to nejde, jen to dalo asi 1 rok úsilovného vyměňování všeho co jde! Citovat
kamen22 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tvoj pripad bol zrejme vadny ohrev lambdy a ta sa po studenom starte nezohriala hned na prac teplotu. Ja som ale taky problem nemal a stalmik neviem. Původně zaslal: Georginho_cz406 Definitivně jsem vyřešil chcípání výměnou lambdy :-) A pak že to nejde, jen to dalo asi 1 rok úsilovného vyměňování všeho co jde! Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Nee, nakonec to chcípalo po chvílku po výměně lambdy (asi týden to bylo ale ok). Nakonec mi přehráli soft v ŘJ motoru v Peugeotu a auto se začalo chovat jako nové. Nechci to ale zakřiknout. Citovat
pagot Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 dalsi vlakno o 9ti stranach a pan zakladatel ani nepipne jak to dopadlo,, nic ve zlem a pokud jsi umrel tak se omlouvam:roker Citovat
urdemala Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 pokud vim, tak zakladatel kapituloval a problém už neřeší Citovat
pug Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 pravdu povediac sa mu necudujem o to skor ked pug su neni zrovna vrchol spolahlivosti vseobecne... Citovat
Kurt Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 pug: No to je zase prohlášení! Napsat, jak to dopadlo je slušnost. V našem případě dokonce slušnost s oporou v Pravidlech 7. Pokud svůj problém vyřešíte, napište do příspěvku, jakým způsobem jste jej vyřešili, pomůžete tím ostatním se stejným problémem. Citovat
pug Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Kurt na jednej strane suhlas, pomoc ostatnym to je ak by to naozaj vriesil..., len mat taky dlhodobo nevyriesitelny problem s autom, osobne by som ho uz nemal ani trochu rad... a ked ma ine auto a na Peugeot zanevrel cudujes sa? Myslis ze by bolo nejako motivujucejsie citat tu ze auta sa radsej zbavil a ze uz neni pezotak? Ine je samozrejme ked clovek problem VYRIESI, toto osobne za vyriesenie problemu nepovazujem a pravidla sa na tento pripad nevztahuju... Trochu ma mrzi ze to tak u Peugeotu je kedze ma podla mna par zaujimavych aut. Keby mi to bolo jedno nepisem nic, keby som bol slepy zastanca tak tiez nepisem nic Citovat
stalmik Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: urdemala pokud vim, tak zakladatel kapituloval a problém už neřeší zdary.. no kapitulace se ani tak nekonala jako spíš finanční past.. ono po výměně: filtrů, zapalovací rampy, svíček, krokového motorku, lambda sondy, čidlo tlaku vzduchu v sání (MAP senzor), čidlo teploty chladící kapaliny, baterky, rozvodů, olejů, a já nevim čeho všeho... to se fakt nedá.. už nvim co vyměnit aby to chodilo tak tommu nechávam volný průběh.. třeba na to nakonec přijdu.. čeká mě čidlo klepání na motoru to jediný mě tak nějak napadá.. a pak už fakt nevim... Citovat
stalmik Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Nee, nakonec to chcípalo po chvílku po výměně lambdy (asi týden to bylo ale ok). Nakonec mi přehráli soft v ŘJ motoru v Peugeotu a auto se začalo chovat jako nové. Nechci to ale zakřiknout. s tim přehráním software to pomohlo jo?? Kde a za kolik ti to udělali??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.