Bret Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: Fx Zájemcům jsem ceny poslal na U2U... Můžu také poprosit o cenu s paticí H7 Díky Citovat
vitin Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Mohl bych taky požádat o cenu H7? Můžeš na e-mail, dík. Citovat
@re Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Tak i já se můžu pochlubit... Dneska mi došly... perfektně se mi podařilo schovat ballasty. Při otevření kapoty jeden není vidět vůbec a druhý jen kousek... svítí to perfektně... Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží... Citovat
Fx Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Vypadá to dobře, gratuluju :-) A konečně začla fungovat pošta, tolik jsem se s ní snad ještě nenavztekal, jako od Silvestra:( Ale tenhle týden všechno chodilo už dost brzo :-) Až mě to překvapilo, většinou do druhého dne i obyčejné balíky. Citovat
@re Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: Fx Vypadá to dobře, gratuluju :-) A konečně začla fungovat pošta, tolik jsem se s ní snad ještě nenavztekal, jako od Silvestra:( Ale tenhle týden všechno chodilo už dost brzo :-) Až mě to překvapilo, většinou do druhého dne i obyčejné balíky. Původně zaslal: Pata @re: krasavec :potlesk:potlesk Diky... vypadá to pěkně... i instalace šla bez problémů... ještě vyměnit parkovačky a bude to super... S tou poštou je to mazec... asi je lepší posílat přes PPL a podobné společnosti... Citovat
Pata Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 @re: posta nebo PPL, vsichni vyderaci stejni :grr:grr Citovat
Fx Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Pata: Tady nejde o vyděračství, ale o kvalitu služby. Kolem Vánoc pošta prostě nestíhala a táhlo se to s ní ještě 14 dní potom. Citovat
Pata Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Fx: nestihala posta ani PPLko, myslel jsem to tak, ze jeden lepsi nez druhy :roll:roll PPLko nam pri prevozu rozbilo televizi, ani se nedivim, kdyz jsem videl, jakym zpusobem s tim zachazeji Citovat
jojo307 Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Tak uz som aj ja cakatelom na balik od Fx ...Dufam, ze buduci tyzden to ku mne dorazi:papa Citovat
@re Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Ještě foto v noci: Je poznat, že ty xenony jsou v čočkách... Citovat
vitin Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Fx, díky za e-mail, jen bych tě ještě poprosil o upřesnění, jak to řešíte na piškotech, když mají H7 žárovky, to znamená dvě na potkávačky a dvě na dálková světla. Dáváte dva ballasty a čtyři žárovky, nebo pár xenonů dvakrát? Abych věděl, co si u tebe mám objednat. Dík Citovat
Přema Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 @re: moc pěkné...... v těch čočkách je to uplně něco jiné že?????....krasavec Citovat
@re Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: Přema @re: moc pěkné...... v těch čočkách je to uplně něco jiné že?????....krasavec přesně tak, když to srovnám se světly bez čoček, tak je to obrovský rozdíl... Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2008 Autor Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: vitin Fx, díky za e-mail, jen bych tě ještě poprosil o upřesnění, jak to řešíte na piškotech, když mají H7 žárovky, to znamená dvě na potkávačky a dvě na dálková světla. Dáváte dva ballasty a čtyři žárovky, nebo pár xenonů dvakrát? Abych věděl, co si u tebe mám objednat. Dík kdybys procetl vlaknou od zacatku, kde jsem daval fotky z montaze tak tam uvidis ze se xenon dava jen do potkavacich svetel, pac zapinani v dalkovych parabolach by nedelalo vybojkam dobre, cili tam zustava H7 zarovka Citovat
swab Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 ahojte, nema niekto skúsenosť s montažou HID xenónov do P206 r.v 2003? Svieti mi to výborne, no signalizuje mi poruchu ABS a AIRBAG.. naštartujem bez svetiel a kontrolky zhasnú, akonáhle zapálim HID xenóny okamžite sa rozsvieti kontrolka ABS a AIRBAG a bliká mi strešné svetielko. montoval som KINGWOOD 6000K H7 Citovat
Stifler Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Fx Zájemcům jsem ceny poslal na U2U... Můžu také poprosit o cenu s paticí H7? Na mail nebo icq nebo u2u. Díky Citovat
Stifler Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vitin Fx, díky za e-mail, jen bych tě ještě poprosil o upřesnění, jak to řešíte na piškotech, když mají H7 žárovky, to znamená dvě na potkávačky a dvě na dálková světla. Dáváte dva ballasty a čtyři žárovky, nebo pár xenonů dvakrát? Abych věděl, co si u tebe mám objednat. Dík kdybys procetl vlaknou od zacatku, kde jsem daval fotky z montaze tak tam uvidis ze se xenon dava jen do potkavacich svetel, pac zapinani v dalkovych parabolach by nedelalo vybojkam dobre, cili tam zustava H7 zarovka A když budu mít čočky i na dálkovky (nebo na co jsou ty malý čočky u vnitřního okraje), tak by to už šlo, ne? Že bych si dal xenony i do dálkovejch... Tady jsou ty světla, co si chci pořídit: Citovat
Přema Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vitin Fx, díky za e-mail, jen bych tě ještě poprosil o upřesnění, jak to řešíte na piškotech, když mají H7 žárovky, to znamená dvě na potkávačky a dvě na dálková světla. Dáváte dva ballasty a čtyři žárovky, nebo pár xenonů dvakrát? Abych věděl, co si u tebe mám objednat. Dík kdybys procetl vlaknou od zacatku, kde jsem daval fotky z montaze tak tam uvidis ze se xenon dava jen do potkavacich svetel, pac zapinani v dalkovych parabolach by nedelalo vybojkam dobre, cili tam zustava H7 zarovka A když budu mít čočky i na dálkovky (nebo na co jsou ty malý čočky u vnitřního okraje), tak by to už šlo, ne? Že bych si dal xenony i do dálkovejch... Tady jsou ty světla, co si chci pořídit: pokud jsou xenony origo tak blikání dálkovýma na výbojky nemá význam,jsou totiž ovládané elektromagnetem na cloně před výbojkou.....:papa: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.