Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak se musim pochlubit namontovanyma xenonama

Recommended Posts

Odesláno

Tak i já se můžu pochlubit... Dneska mi došly... perfektně se mi podařilo schovat ballasty. Při otevření kapoty jeden není vidět vůbec a druhý jen kousek...

svítí to perfektně...

xenon05.jpg

xenon04.jpg

xenon01.jpg

xenon02.jpg

xenon03.jpg

Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží...

Odesláno

Vypadá to dobře, gratuluju :-) A konečně začla fungovat pošta, tolik jsem se s ní snad ještě nenavztekal, jako od Silvestra:( Ale tenhle týden všechno chodilo už dost brzo :-) Až mě to překvapilo, většinou do druhého dne i obyčejné balíky.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Vypadá to dobře, gratuluju :-) A konečně začla fungovat pošta, tolik jsem se s ní snad ještě nenavztekal, jako od Silvestra:( Ale tenhle týden všechno chodilo už dost brzo :-) Až mě to překvapilo, většinou do druhého dne i obyčejné balíky.

Původně zaslal: Pata

@re: krasavec :potlesk:potlesk:potlesk

Diky... vypadá to pěkně... i instalace šla bez problémů... ještě vyměnit parkovačky a bude to super...

S tou poštou je to mazec... asi je lepší posílat přes PPL a podobné společnosti...

Odesláno

Pata: Tady nejde o vyděračství, ale o kvalitu služby. Kolem Vánoc pošta prostě nestíhala a táhlo se to s ní ještě 14 dní potom.

Odesláno

Fx: nestihala posta ani PPLko, myslel jsem to tak, ze jeden lepsi nez druhy :roll:roll:roll PPLko nam pri prevozu rozbilo televizi, ani se nedivim, kdyz jsem videl, jakym zpusobem s tim zachazeji :myslim

Odesláno

Fx, díky za e-mail, jen bych tě ještě poprosil o upřesnění, jak to řešíte na piškotech, když mají H7 žárovky, to znamená dvě na potkávačky a dvě na dálková světla. Dáváte dva ballasty a čtyři žárovky, nebo pár xenonů dvakrát? Abych věděl, co si u tebe mám objednat.

Dík

Odesláno
Původně zaslal: Přema

@re: moc pěkné...... v těch čočkách je to uplně něco jiné že?????....krasavec

přesně tak, když to srovnám se světly bez čoček, tak je to obrovský rozdíl... :super

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Fx, díky za e-mail, jen bych tě ještě poprosil o upřesnění, jak to řešíte na piškotech, když mají H7 žárovky, to znamená dvě na potkávačky a dvě na dálková světla. Dáváte dva ballasty a čtyři žárovky, nebo pár xenonů dvakrát? Abych věděl, co si u tebe mám objednat.

Dík

kdybys procetl vlaknou od zacatku, kde jsem daval fotky z montaze tak tam uvidis ze se xenon dava jen do potkavacich svetel, pac zapinani v dalkovych parabolach by nedelalo vybojkam dobre, cili tam zustava H7 zarovka

Odesláno

ahojte, nema niekto skúsenosť s montažou HID xenónov do P206 r.v 2003? Svieti mi to výborne, no signalizuje mi poruchu ABS a AIRBAG.. naštartujem bez svetiel a kontrolky zhasnú, akonáhle zapálim HID xenóny okamžite sa rozsvieti kontrolka ABS a AIRBAG :( a bliká mi strešné svetielko.

montoval som KINGWOOD 6000K H7

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Dík

kdybys procetl vlaknou od zacatku, kde jsem daval fotky z montaze tak tam uvidis ze se xenon dava jen do potkavacich svetel, pac zapinani v dalkovych parabolach by nedelalo vybojkam dobre, cili tam zustava H7 zarovka

A když budu mít čočky i na dálkovky (nebo na co jsou ty malý čočky u vnitřního okraje), tak by to už šlo, ne? Že bych si dal xenony i do dálkovejch... Tady jsou ty světla, co si chci pořídit:

81074-HLAEPeu306cr.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Ferry

Dík

A když budu mít čočky i na dálkovky (nebo na co jsou ty malý čočky u vnitřního okraje), tak by to už šlo, ne? Že bych si dal xenony i do dálkovejch... Tady jsou ty světla, co si chci pořídit:

81074-HLAEPeu306cr.jpg

pokud jsou xenony origo tak blikání dálkovýma na výbojky nemá význam,jsou totiž ovládané elektromagnetem na cloně před výbojkou.....:papa:papa:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...