Přema Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: filas1 Aha, to jsem si nevšiml to neva......:papa:papa Citovat
purkmistr Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Vím že je to hnus, chudák pes ale co třeba takový myslivec, řezník, rybář........ Ti dělají to samé - myslivec střelí a jde dohledávat a najde ho třeba za hodinu co se trápí, řezník dřív (a je to i teď) prase podřezával a jak kvičelo vytlačovalo krev a jek to pak na zabijačce chutnalo a co vy všichni na vánoce.........(ano kapřík) Zamysleme se, je to hnus, protože je to pes a je blízký člověku? Ale na ty oatatní se taky zapomíná, už nám to vepřové přirostlo k srdci, teple se odíváme v kůži a kožešině. Nijak se nezastávám toho činu, mě taky bylo na blití, ale kdyby ste brali živit za život tak už tady nikdo není. Citovat
Přema Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: purkmistr Vím že je to hnus, chudák pes ale co třeba takový myslivec, řezník, rybář........ Ti dělají to samé - myslivec střelí a jde dohledávat a najde ho třeba za hodinu co se trápí, řezník dřív (a je to i teď) prase podřezával a jak kvičelo vytlačovalo krev a jek to pak na zabijačce chutnalo a co vy všichni na vánoce.........(ano kapřík) Zamysleme se, je to hnus, protože je to pes a je blízký člověku? Ale na ty oatatní se taky zapomíná, už nám to vepřové přirostlo k srdci, teple se odíváme v kůži a kožešině. Nijak se nezastávám toho činu, mě taky bylo na blití, ale kdyby ste brali živit za život tak už tady nikdo není. Poslouchej mě ale oni to dělají že je to jejich práce ale ten ****** to dělal jen tak pro pobavení a to je ku*va rozdíl nebo ne?????? Citovat
purkmistr Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 vím jak to myslíš ale padlo tady přísloví oko za oko a zub za zub. A ty si myslíš ze myslivec je práce? Byl si někdy ny honech a nebo na čekané co dělají myslivci? Třeba učení loveckého psa na kočce nebo na praseti???? to se ti snad líbí a uznáváš to???? jen se o tom nikdo na veřejnosti nebaví!!!!!! To co ukazovali včera samozřejmě nuznávám. Citovat
Béďa Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 pukmistr: u tohoto pripadu si myslim je takove prirovnani zcela zbytecne, tohle normalni clovek proste nedela!! Citovat
Oliver Riedel Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Stejně jako Přema sem musel Novu přepnout,abych se nepobl..,jak mi vztekem lomcoval žaludek. V 18-ti sem při něčem podobném přistihl dva výrostky u nás-okamžitě rudo před očima,jeden to odnesl zlomenými žebry a druhý zlomeným nosem. A to samé bych udělal i teď. Nechápu ty ubožáky,co si dokazují svoji sílu na bezbraných tvorech. Citovat
Supersonic Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: purkmistr vím jak to myslíš ale padlo tady přísloví oko za oko a zub za zub. A ty si myslíš ze myslivec je práce? Byl si někdy ny honech a nebo na čekané co dělají myslivci? Třeba učení loveckého psa na kočce nebo na praseti???? to se ti snad líbí a uznáváš to???? jen se o tom nikdo na veřejnosti nebaví!!!!!! To co ukazovali včera samozřejmě nuznávám. Tak o myslivcích ani nemluv, většina těch pacientů, to nemá smysl ani komentovat. Né jednou jsem se s nimi dostal do křížku a po každé hází jen ramena, protože tam stojí s tou stříkačkou a v tu chvíli jsou největší borci. Když potom vidí zbraň u někoho druhého, raději drží hubu a krok:roker Neházím je všechny do jednoho pytle, ale spoustu z nich to vysloveně baví střílet po všem, co se hýbe:o A to se mi taky nelíbí a kdykoliv můžu, dávám jim to náležitě najevo:super Jinak souhlasím s Béďou, tohle se srovnávat prostě nedá Citovat
Fusion Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Rozdíl je v tom, že myslivec to nedělá tak, že jelena příváže ke stromu, odstoupne o dva metry a brokovnicí mu ustřelí hlavu (alespoň většinou ne). A pes není lovná zvěř. Citovat
wena99 Odesláno 6. listopad 2007 Autor Odesláno 6. listopad 2007 to purkmistr - jestli máš psa tak ho nemůžeš srovnávat s prasetem nebo jelenem.pro mě je náš pes jako naše dítě! člen rodiny! Citovat
urdemala Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: wena99 to purkmistr - jestli máš psa tak ho nemůžeš srovnávat s prasetem nebo jelenem.pro mě je náš pes jako naše dítě! člen rodiny! Já třeba psa nemám, a připadá mi to úplně stejný, jestli je to pes nebo jelen. V každym případě je to hnusná vražda nevinný oběti. Citovat
Pepito Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: Vopičí Nejhorší na tom celým bylo, že ten hafan to vůbec nečekal, poslušně seděl a čekal na povel pána .... pardón, né pána, ale toho debi..... kreté.. . A ten deb.. si to ještě natočí, aby bylo vidět, jakej je ubožák. V takovejch situacích bych uplatňoval krutej zákon "Oko za oko, zub za zub" Kdybych tohle někde viděl, tak by ten dotyčnej asi nedošel domů:grr:grr:grr:grr Plně s Tebou souhlasím.Chudák pes,kdyby tušil co mu ten vylízanej de*il udělá tak by aspoň utekl,nebo se mohl nějak bránit!S tou tyčí by zasloužil přerazit obě ruce!!! Citovat
jozefsv Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 purkmistr - prasa sa chova koli tomu ze sa potom raz zabije.ja psa na tento ucel nechovam.ty ano?porovnavas neporovnatelne. ten chudak psik mu veri a dostane po hlave.zato jelen ked ta uvidi tak zdrha.to sa fakt neda porovnavat nepozrel som si ani jedno video co ste tu dali, nemam chut vidiet nieco take Citovat
urdemala Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 jozefsv: bohužel prase taky nemá tušení, že žije jenom kvůli tomu, aby ho zabili k myslivcům - vždycky mě vytáčí, když najdu 10 metrů od posedu hromadu jablek, to beru jako známku totální ubohosti Citovat
Fusion Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 urdemala: chápu jak to myslíš ale zase to ber tak, že naši předci lovit (např. jeleny) museli aby neumřeli hlady, což neomlouvá myslivce kterej v 21. století podvádí, ale pes je od pradávna přítelem člověka a troufnu si říct, že žádnej jelen nemůže a nikdy nemohl sdílet emoce s lidma a stát se členem rodiny (smečky) tak, jak to dokážou psi. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Tak som si to konecne precital vsetko a možem s vami len suhlasit ale stojí za zamislenie kolko takých kokotkov medzi nami vlastne je.Vcera davali v novinach ako banda mladikov a medzi nimi 14 rocný trulko znasilnili 46r zenu a potom jej tam napchali kavovu ližicku a ine veci.Nevieme asi ani pochopit co sa v takej zaostalej hlave a psychicky narusenej odohrava a čo ho k tomu donuti.Tažký oriesok a asi aj preto beru tý psy:roker:roker:rokerchači take prachy Citovat
kokylaka Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Tenhle idiot by měl skončit v kleci mezi hladovými vlčáky,ale na každou svini se vaří voda... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.