Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kam doliat chladiacu kvapalinu? 406coupe 3.0

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak je to u 405, ale u všech wehiklů, které jsem doposud měl, jsem dolíval destilku /popřípadě chladící kapalinu - fridex + destilku/ přímo otvorem u chladiče.

[upravil dne 2.11.2007 myryn]

Guest servisman
Odesláno

pokud otevřeš kapotu tak vlevo hledej.nahoře červené víčko je doplnování oleje do posilovače,pod ním víčko chladící kapaliny a pod ním modre doplnění ostřikovaču.

v těchto místech¨žlutá šipka

[upravil dne 2/11/07 sarkomi]

post-0-14109596889629_thumb.jpg

Odesláno

a neviete mi povedat aka kvapalina sa tam dava od vyroby? lebo tipujem ze nestaci doliat vodu, bude treba doliat aj chladiacu a nechcel by som miesat rozne chladiace kvapaliny

Guest servisman
Odesláno

záleží co tam je já osobně liji orginál z Peugeota musí se naředit 1 ku 1 a máš -37 st .Pokud nevíš co tam máš vylij propláchni vodou a dej tam novou a máš pokoj

Guest servisman
Odesláno

ještě se asi zeptáš kolik tak je to okolo 8 l kapaliny:papa

OK406 ti vložil obr tak spokojenost

[upravil dne 2/11/07 sarkomi]

• O 4 roky později...
Odesláno

chci se zeptat nemůžu najít v hrdle max a min rysku. Podle manuálu by měla být ryska max cca uprostřed hrdla a koukal jsme se baterkou a nemůžu najít tu rysku jak plný to mám nalit abych to nepřepísk cca do pul hrdla ? děkuji

[upravil dne 20/10/12 17:30 od Ferry]

Odesláno

nalij tolik, abys videl hladinu, pokud das vic, nevadi, system si pomuze sam a odpusti pres vicko, neni to nic kritickeho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...