Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

nejde to stáhnout 

pokud máte někdo knihu jak na to mám také   307SW    1.6HDI  r. 2004 poprosím o odkaz nebo muj email pavelhurdes@seznam.cz

Upraveno uživatelem kacaba12
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Super diky už to mám jen je potřeba dát mezi dovolená a 307 mezerník.

Kdyby měl náhodou někdo tu rozšířenou verzi JAK NA TO s mým motorem 1.6 HDI 80 kw byl bych radši. Předem díky.

kv13@seznam.cz

Upraveno uživatelem kv13
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim. Mohu poprosit též o knihu Peugeot 307 Jak na to ? Mám autko (P 307 SW r.v. 2004, 2 HDI 79 KW od r. 2010. Teď jsem sháněl rameno zadního stěrače. Už jej ode dneška mám. Ale z toho původního mi tam zůstal původní kovový střed -  neboť se úplně zlomilo. S matkou jsem chvíli bojoval až to vzdala, ale ten původní kov nechce zaboha dolů - nechci to rvát - není nějaý fígl, jak to dát dolů?

Jinak mne teď  děsí ( děsí proto, že letos už jsem řešil odtah z lyžování na Mezivodí - praskla mi levá přední pružina) pískání nebo spíše cvrlikání při volnoběhu - ,že by kladka ?

Je to můj miláček, ale občas mne pěkně potrápí....

Zatím ahoj a kdyby Ván napadlo - pls napište. Hezké svátky s lvíčkem na přídi.

Odesláno

otava - ten kovovy stred je tiez na zavit ako matka, mne tiez nesiel dat dole tak som to pomaly narezaval karbobruskov aby som nechytil zavit sroubu. potom som to chytil blickami a uz to povolilo  ;)

potreboval by som i ja knihu jak na to 307sw 1.6 hdi 79kw r.v.2004

dakujem 

pekne vianoce

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

aj ja by som prosil do mailu laco.lacoceco@gmail.com  odkaz na vozy s motorom 1,6 HDi  mám konkrétne 66 kW

Upraveno uživatelem lacoceco
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, žádnej z odkazú tady už nefunguje, můžu poprosit kdyžtak na mail? sklivecregistrace@seznam.cz (307 SW 2,0 hdi)

Dík

ulož to       jak na to peugeot 307

Odesláno (upraveno)

Ahojte aj ja by som potreboval funkcny odkaz alebo priamo uz v pdf formate poslat na moj email "jak na to peugeot 307" 1,6Hdi 80Kw r.v 2005 stary model.Dakujem moj email kopik@azet.sk Dakujem

Upraveno uživatelem Kopik 307 1,6Hdi
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, poslal by mi niekto na mail knihu alebo link na peugeot 307 jak na to, v ktorej je spomenutá verzia hdi 79kw? Mail je papoko69@gmail.com ďakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...