Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Počkej, v 72 supr nebyl, normal byl za 2,10 a special za 2,40. Takže za 10 Kčs plnou nádrž do Pincka a jede se.

Jo a benzínová pumpa měla ručičky jak hodinky.

[upravil dne 27.10.2007 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Počkej, v 72 supr nebyl, normal byl za 2,10 a special za 2,40. Takže za 10 Kčs plnou nádrž do Pincka a jede se.

Jo a benzínová pumpa měla ručičky jak hodinky.

Já taky nemluvím o dávném šerověku v 72. Ale o nedávné současnosti, tj. 75. Ty hodiny si pamatuju, vždycky, když jsme jeli na chalupu, tak táta tankoval v Nové Vsi za Veltrusama a za stovku mu tam nalili 22,25 litru speciálu. Nevím, proč si ten počet litrů pořád pamatuju. Ale asi byl už tedy dražší, než píšeš.

[upravil dne 27.10.07 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: Kurt

V roce 75? A to ještě běhal před autem ten běžec s červeným praporkem, nebo už byl zrušenej? :D:aut

ts, ts, ts, sem to nepochopil :D

Všim sis rejpale, že Olda ještě o TŘI roky dřív :mrk:P

Všiml. Toho jsem se chtěl zeptat, zda bylo součástí výcviku i napojení koně. ;):mrk

To už se pozvolna přecházelo na bioplyn a každý musel do autoškoly donést sušený dubový polínka.. Aby bylo na co jezdit..:D

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Máma se to učila v autoškole tak, jak říká, změna tohoto pravidla nastala někdy koncem 70. let.

PS: já jsem dělal první řidičák v r. 72:D

[upravil dne 27.10.2007 P607Olda]

Jestli najdu ty starý svázaný Světy motorů, tak zjistím, v kterým přesně roce ta změna nastala.

Odesláno

Jednoduchý řešení

nemusíš mámě dávat číst žádnou vyhlášku, stačí, když si obhájí tu svojí verzi na týhle vzorový situaci: Jak se vyhnou auta, když budou po třech v řadě? Možnosti jsou sice tři, ale je jasný, že smysl dává jenom jedna:

A: vyhnou se podle vzoru A

B1: budou se "podjíždět" střídavě

B2: "podjede" se celá kolona

:D (tak co, mohlo se něco takovýho vůbec kdy učit jinak?)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...