Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledám podnájem v Praze ............

Recommended Posts

Odesláno

Scratchi, já toho psa znám, je to opravdu tiché zvíře, má svůj věk, je rád, že si lehne a chrápe. Ale s tím vepsáním do smlouvy je to dobrej nápad.

punkac, to právě ta kamarádka nechce, proto předem říká, že má psa. Já s tím taky souhlasím, když bych pronajímala byt a rozhodla se, že tam nechci zvířata, a pak zjistila, že tam přesto zvíře je, tak bych to taky řešila rázně.  

A až ten pes ve svém věku umře, pořídí si nového, mladšího,...

Odesláno

nevim proč máte tolik zbytečných řečí. snažím se jen pomoct kamarádce s hledáním bytu. 

Odesláno

Tak jinak, za ty peníze a se psem to bude opravdu těžký resp. hodně o náhodě/štěstí. Držím pěsti, ale pomoci/poradit zde nemohu :papa

Guest Scratch
Odesláno

hleda se do 9500 max, takze to je dost pres limit :D

Goldinko jsem se tak dival a za takovy penizky se pronajima byt treba v Jicine :(

Odesláno

též se sem přidám ať nezakládám nové téma.

Hledám dlouhodobý pronájem 2+1 nebo 2kk v Praze a blízkém okolí. Jakykoliv tip uvítám! Děkuji

Odesláno

Veverko zrovna ty bys měl umět chodit ve slovíčkách. Rozdíl mezi pronájem a prodej je v penězích minimálně 2miliony , pokud se bavim o aktuální dispozici budoucích podnájemníků :P

Odesláno

Scratchi, sehnat se dá, jen zatím je problém pes... Tento a příští týden jde na dalších x prohlídek, tak snad z toho něco klapne...

Odesláno (upraveno)

Veverko zrovna ty bys měl umět chodit ve slovíčkách. Rozdíl mezi pronájem a prodej je v penězích minimálně 2miliony , pokud se bavim o aktuální dispozici budoucích podnájemníků :P

No kdy nevíš, co kde udáš :P

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Petře, to ne, ale tak lepší byt vidět osobně než jen na fotkách. Nafotit se to dá i tak, že to vypadá jako mega pokoj s obrovskou koupelnou a ve výsledku se tam nedá ani hnout (i na takovém bytě se byla podívat). 

Každopádně včera se zadařilo a byt se našel, majitel má rád zvířata, takže pejsek mu nevadí. 

Odesláno (upraveno)

Tak to by klika. Ono když je dost času, tak to štěstíčko se i v těch obtížnějších případech unaví... Tak ať se dobře bydlí :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Spis sem to pochopil tak ze chodi na prohlidky a pak rekne ze ma pesana a majitel rekne ze psa tam nechce a v tu ranu zbytecna prohlidka pro oba, tak jsem to pochopil.

Odesláno

Od cca konce listopadu bude k pronájmu můj byt, je to v Klecanech, prostorný 2+kk 70m2 plus garáž za nějakých těch 13 tis. + poplatky. Kdyby měl někdo zájem předám kontakt na majitele ;)

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...