Přema Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Medvěd Fotky z akce na hlavní straně v sekci "srazy" - "oficiální - Červený Kostelec 2007" - ten Boxer seděl úplně neskutečně (že by to bylo mou, Pe.Trovou a Přemovou přítomností uvnitř???) Že by mnou?????????:myslim:myslim:myslim:myslim:D:D:D Taky gratuluji....... [upravil dne 21-10-07 Přema] Citovat
janča205 Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 To jo a nedalo se tam skoro dýchat:aut Citovat
KoudaK Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Jo tlačenka to byla solidní.... Jak v pátek kolem 15 hodiny v MHD..:D Ještě ted mám na zádech vytlačenou něcích přesku z opasku.. Citovat
janča205 Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 A co pak to libé aroma,které se nedalo skoro ani dýchat.Po pátečním večeru se ani nedivím:D Citovat
Hasis Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Gratulace jinak KoudaK vis jiste, z eto byla preska Citovat
Endroo Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Na příští pokus bych snad dofrčel taky. já jsem takový štíhlejší, takže moc místa nezaberu. Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: janča205 Gratulace všem co jsme se tam mačkali:potlesk:potlesk:potlesk Super zážitek! Vědět, že se tam budou mačkat i ženské, tak bych snad i přijel taky Citovat
janča205 Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 oddie: tos měl.Bylo nás tam docela hodně Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: janča205 oddie: tos měl.Bylo nás tam docela hodně To jako hodně ženských? Nekecáš náhodou? Hodně ženských pro mě znamená víc než polovina, a ne dvě na padesát chlapů, a ještě se tvářící jako zadané Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2007 Autor Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: janča205 oddie: tos měl.Bylo nás tam docela hodně To jako hodně ženských? Nekecáš náhodou? Hodně ženských pro mě znamená víc než polovina, a ne dvě na padesát chlapů, a ještě se tvářící jako zadané No bylo to cca 1 : 1, i když hmotnostně chlapi určitě převažovali. Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: oddie Původně zaslal: janča205 oddie: tos měl.Bylo nás tam docela hodně To jako hodně ženských? Nekecáš náhodou? Hodně ženských pro mě znamená víc než polovina, a ne dvě na padesát chlapů, a ještě se tvářící jako zadané No bylo to cca 1 : 1, i když hmotnostně chlapi určitě převažovali. No to by teda bylo hodně smutný, kdyby hmotnostně převažovaly žencký... Citovat
Marcel505 Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ... pokud vemu lidi co tam byli a co jsou za dva (Mitch.mb,Medvěd,Kobra a já) a Marcel505 řikal že si veme přiště monterky aby se mohl nasoukat na prachem špinavou kabinu auta, tak by se tam vešlo ještě 5-6 lidí . :D:D Já je měl v autě, příště do toho určitě jdu! Původně zaslal: janča205 Gratulace všem co jsme se tam mačkali:potlesk:potlesk:potlesk Super zážitek! Že ty jsi ode mne byla daleko... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: oddie Původně zaslal: janča205 oddie: tos měl.Bylo nás tam docela hodně To jako hodně ženských? Nekecáš náhodou? Hodně ženských pro mě znamená víc než polovina, a ne dvě na padesát chlapů, a ještě se tvářící jako zadané No bylo to cca 1 : 1, i když hmotnostně chlapi určitě převažovali. No to by teda bylo hodně smutný, kdyby hmotnostně převažovaly žencký... to by jsme musely byt v americe , nebo odkud bylo to video s tančicima kulatejma černoškama:D Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2007 Autor Odesláno 21. říjen 2007 Kulatý černošky NEBRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nejsou členkami Peugeot-clubu) Citovat
Bohouš Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Příště do toho jdu jedině jako jeden z posledních......nedělalo mě to moc dobře :roll Citovat
vilem Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak už je to tu:super A kde jsou fotky Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Původně zaslal: vilem Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak už je to tu:super A kde jsou fotky Na hlavní straně.....fotky,srazy oficiální,kostelec 2007 třeba tady :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.