Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem našel toto, je to z www.alu-kola.elektrony.cz

Info o použití kol

Nelze použít menší velikost kol, než je v originální výbavě vozu nebo v návodu k vozidlu. Při koupi 16\" elektronů na verzi s motorem HDi nás prosím kontaktujte. Na silnější verze nelze použít kola s límcem kvůli nedostatku místa pro brzdič.

Odesláno

Tvar ráfika máš predpísaný označenie \"J\" a tie vyvažovacie olovká tomu nezavadzajú.

Nepotrebuješ žiadne podložky, originál certifikované sú poriadne drahé a s obyčajnými nemusíš prejsť cez STK alebo ťa zelený potentujú. Stačí dať menšie \"ET\" a vysunie ti kolesá smerom von a nezavadzajú tým brzdovým strmeňom.

Odesláno

Shrnul bych to asi takto: pokud jsou ať litá, nebo plechová kola pro určitý model schválena a použita originální, tak není problém. Pokud chce někdo použít jiná, byť stejné specifikace, musí to vyzkoušet, protože každý výrobce má na svých kolech jiné prostorové uspořádání.

Odesláno

HonzaZ : Asi tak.

Jelikož jsem koupil kola i s pneu za velice příznivou cenu a teprve potom zjistil, že je problém,vyřešil jsem to podložkama a jsem v poho.Bylo to pro mě pohodlnější a hlavně rychlejší, než kola prodávat a kupovat jiný.

[upravil dne 12/2/10 pkr]

Odesláno

Shrnul si to správne, ale predsa odporúčam vopred vyskúšať aj disky zo schváleným označením ,leto tie čo som chcel pôvodne mali parametre schválené a zapísané v technickom preukaze.

PS: Vyskúšajte ich ešte pred obutím, po obutí a následnom vizutí gúm vám ich nevymenia.

Odesláno

Ja som kupoval 16\'\' presne podľa TP na moje auto, bol som ale vopred dohodnutý s predajcom, že ak disky nesadnú môžem ich vrátiť. Samozrejme som to musel najskôr vyskúšať bez pneu a skrutiek. U 16\'\' je niekoľko problematických miest, ktoré vadia aj keď sú disky podľa TP. Ja som našťastie nemal ani s jedným. Predný strmeň, hore vyznačená časť, predný strmeň tie výstupky a predný a zadný strmeň hlavné teleso - to vadí pri nevhodnom nalepení závaží. Ja som musel ďať prelepovať závažia. Na tých problematických miestach sú doslova milimetrové vzdialenosti odhadom tak 2-3mm. Ako vidíte ja mám dokonca kolesá s límcom, podľa všetkých zákonov by sa tam nemali dať dať, ale sú tam.

[upravil dne 13.2.2010 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...