OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Děkuji Kurtovi za vložení fotek do fotogalerie. Takže se můžeme ,,kochat" a vzpomínat na 3.minisraz. :mrk:o [upravil dne 28/10/07 OK406] Citovat
Kurt Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: OK406 Děkuji Kurtovi za vložení fotek do fotogalerie. Takže se můžeme ,,kochat" a vzpomínat na 3.minisraz. Není zač. Jen vložím přímý odkaz na fotky - TADY jsou. Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Škoda, že se minisrazu v Týně nad Vltavou nezúčastňuje více členů P-C. Myslím, že tento poslední minisraz byl nejen o autech a věcech okolo ale byl i nauční o naší nedávné historii našeho vojenského letectva a jeho zázemí. Věřím, že tam byli někteří poprvé v životě a každý viděl, jak se plýtvá s majetkem a financemi a taky, jak vše chátrá. Například jsme došli k závěru, že kdyby si Marcel505 pronajmul jeden hangár (kde dříve byli Mig21), tak by tam mohl mít mnoho a mnoho svých Peugeotů 505, 305 atd.. Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Kde jsme si nebyli jistí, co chtěl Mefisto86 udělat. Jestli vzlétnout a nebo že by napodobenina slavné sochy:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Po skončení 3.minisrazu, zajel Mefisto86 ke mě do garáže se podívat, kde se konají komorně-pracovní minisrazy P-C. Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Samozřejmě, nemohlo chybět ani klasické kafíčko: Citovat
Kdo Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Možná to vím... Nevěděli jste, jak je úl vysoký, tak chtěl skočit a podle doby "letu" byste podle vzorce o volném pádu počítali výšku?? :myslim:D Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 A pak se podíval na koně, které by přidal k výkonu svého motoru: Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Po celou dobu minisrazu ale i návštěvy u mě byl toto klasický pohled. Vždy na příjmu;) [upravil dne 28/10/07 OK406] Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Zde M.a.R.i zkouší, zda mu vleze a nebo ne pneu na jeho 405 SRi ?! [upravil dne 28/10/07 OK406] Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Tady je ale místa!! To by byla garáž:super:mrk Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Jak jsem psal v úvodu, tak cestou na letiště, jsme se zastavili na benzínové stanici , kde si někteří doplňovali ,,papání" do svých miláčků. Zde si mares koupil do své 304 1.6 HDi aditiv do nafty. Je to ta plechovka: Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: OK406 Tak už je za námi 3.minisraz P-C. Po skoro 30 min. čekání na účastníky minisrazu a následné diskuze, jsme se rozjeli k benzinové stanici, kde M.a.R.i doplnil zásoby plynu a Mareš naftu. Odtud jsme jeli na známé letiště, kde jsme něco přes hodinu mluvili o svých vozidlech a koukali na motory. Po té jsme se domluvili, že před slalomem a další činností na ploše, si zahřejeme motory. Proto jsme se vydali na menší spanilou jízdu. Během jízdy, padl návrh, bechyňské vojenské letiště. Proto jsme vyrazili necelých 10 km od Týna nad Vltavou na letiště. Cesta uběhla bez problémů. Po příjezdu na letiště, byli všichni udiveni rozlohou a plochou, kterou jsme měli pouze mi k dispozici. Na plochu jsme si z ojetých pneumatik postavili asi 200 m dlouhý slalom. Ale nejdříve jsme udělali všichni exkurzi k voj.hangárům, kde jsme pořídili několik fotek. Po pokochání se vojenským leteckým prostorem, jsme si dali slalom na čas a okruh na čas. Vhledem k velikosti plochy, rychlost přes 200km/h nebyl problém, ale nikdo z nás toho myslím nevyužil. Velký hendikep zaznamenal mareš, který litoval, že přezul na zimní pneu. Naopak pražáky reprezentující Mefisto86 si se svojí 405 zasmykoval a dělal hodiny. Což se mu evidentně líbilo. Uvidíme v zimě, co na to řekne. A taky nemec.cb vyzkoušel u své 307 automat.sport řazení. Kousek od dráhy, byla siláž, kde Mefisto86 smykoval jako na ledu. Škoda, že nemohl přijet se svojí 405 Mi16. Vzhledem k možnostem plochy, by zajisté plně využil možnosti vozidla. Ale to si myslím, že využili všichni a to zcela na bezpečném místě. Bylo nafoceno přes sto fotek, které budou dány do galerie + byli natočeni videa (nevím, jak je sem umístit). Počasí nám přálo, takže se 3.minisraz spojil u s kulturně poznávací složkou o minulosti našeho letectví a návštěvou krytu. Takže jsme navštívili místa, kam se dříve nebylo možno dostat a i ted je to problém. Závěrem chci všem poděkovat za účast a věřím, že se jim 3.minisraz líbil a v pořádku dojeli domů. Pokud budu moci, tak uspořádám 4.minisraz. Ještě jednou všem děkuji: mares, Mefisto86, nemec.cb, M.a.R.i . :potlesk:potlesk:super:super:super:super:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Zde je odkaz na videa z minsrazu. Citovat
Maverick Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 OK406: Díky za videa, jsou decal dobrý, jen škoda, že tam není ten můj smyk na siláži:D:D:D Citovat
Fakir Odesláno 29. říjen 2007 Odesláno 29. říjen 2007 Paráda, mrzí mně, že jsem to prošvihl... ikdyž by to stejně bylo jedno, páč mám auto už 14 dní v servisu... Kdy by mohl být eventuelně 4. minisraz? Na ten si čas určitě najdu... Citovat
OK406 Odesláno 29. říjen 2007 Autor Odesláno 29. říjen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 OK406: Díky za videa, jsou decal dobrý, jen škoda, že tam není ten můj smyk na siláži:D:D:D Nevadí, tak příště už tam bude a to vezmeš videokameru. Foťák má omezení čas. Ale je tam tvůj první smyk;) a ten je taky dobrý! Citovat
OK406 Odesláno 29. říjen 2007 Autor Odesláno 29. říjen 2007 Původně zaslal: Fakir Paráda, mrzí mně, že jsem to prošvihl... ikdyž by to stejně bylo jedno, páč mám auto už 14 dní v servisu... Kdy by mohl být eventuelně 4. minisraz? Na ten si čas určitě najdu... To nevím, kdy bude 4.minisraz. Jinak si myslím, že jsme si i užili:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.