Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém, vyměnil jsem display na Partner r.v.2006 Vše funguje jak má jen nastal jediný problém nejde ovládat rádio páčkou pod volantem - kde by mohl být problém?

Je potřeba ji znova nějak aktivovat? ( na tarém dispay fungovala)

díky za nápady

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám dotaz, jelikož obrázky už nejdou zobrazit podle návodu tak bych se chtěl zeptat pro jistotu jestli mohu dát ten lepší palubní PC B se spotřebou apod do mé 206. Podle vin je to modelovy rok 2004 a mam tam ten displej jak zobrazuje název stanice teplotu čas a dveře otevření a pravou páčku na stěrače mam kulatou na konci + na radio mam packu tu mohutnější. Takže mi bude stačit jen vyměnit displej a přidělat to tlačítko na páčku? Děkuji za odpověď

[upravil dne 10/9/14 22:03 od Talent]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Buď máš vyndávací klobouček nebo nemáš... pokud máš vyndávací, doděláš a jde to ;) Jiným způsobem ten display nejde ovládat

Odesláno (upraveno)

Už je to OK

Plíšek jsem dal samozřejmě obráceně,takže nebyl kontakt.Dodal jsem pružinku a kolíček.Zatím přepínám hodiny/teplota.Začnu se poohlížet po B displeji.

Díky za rychlé odpovědi. :super

Upraveno uživatelem -JT-
Odesláno

nevie mi tu prosim niekto poradit ako mozem zapojit teplotne cidlo k BSI? mam peugeot 206sw, 2004... palubny pc je vymeneny, ukazuje teplotu vsak --°C.. v spatnom zrkadle som nemal cidlo, to som tam uz dal (original) ale neviem kde ho zapojit... za nejaku schemu, pripadne rady by som bol velmi vdacny, dakujem

Odesláno

Už je to OK

Plíšek jsem dal samozřejmě obráceně,takže nebyl kontakt.Dodal jsem pružinku a kolíček.Zatím přepínám hodiny/teplota.Začnu se poohlížet po B displeji.

Díky za rychlé odpovědi. :super

Kdyby někdo věděl o nějakém funkčním B display domluvíme se.

Já jsem displej objednal z ebaye, protože tady je to těžce nedostatkový zboží. Vyšel mě cca na 1500. Ale pozor, když máš v autě jen A (ten nejmenší jen s hodinama), tak se musej ještě přidat do svazku kabely, nebo sehnat svazek (já ho sehnal).

Odesláno

nevie mi tu prosim niekto poradit ako mozem zapojit teplotne cidlo k BSI? mam peugeot 206sw, 2004... palubny pc je vymeneny, ukazuje teplotu vsak --°C.. v spatnom zrkadle som nemal cidlo, to som tam uz dal (original) ale neviem kde ho zapojit... za nejaku schemu, pripadne rady by som bol velmi vdacny, dakujem

Já jsem čidlo taky dodělával a u našeho r. 2007 stačilo přivést dráty do svorkovnice u spolujezdce... tam odsaď už dál vedly. Někde na netu jsem to našel, ale už si nepamatuju, který piny to byly. Každopádně pak musíš teploměr ještě aktivovat přes diagnostiku, pokud tam předtím nebyl.

Odesláno

Já jsem displej objednal z ebaye, protože tady je to těžce nedostatkový zboží. Vyšel mě cca na 1500. Ale pozor, když máš v autě jen A (ten nejmenší jen s hodinama), tak se musej ještě přidat do svazku kabely, nebo sehnat svazek (já ho sehnal).

Nemám jen hodiny.Je to ten větší co ukazuje i radio,dveře atd. 5 drátů. :)

imas.jpg?ver=0

Odesláno

Dnes jsem koupil display B.Vše funguje jak má.Před týdnem by mě nenapadlo,že tady ta možnost oživení PP je.Díky  super fórum.290.gif290.gifP1120576.jpg?ver=0

P1120578.jpg?ver=0

P1120579.jpg?ver=0

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, nezbylo někomu z ovladačů pod volantem COM, pravá páčka? Bohužel moje pravá páčka ovladače pod volantem nemá v sobě žádnou elektriku (nemám zadní stěrač) a nevím jak dopojit elektriku na přepínání palubního počítače. Pomohlo by mi jakákoliv třeba i nekompletní část páčky, nebo nějaká rozlomená část, která by měla konektor (plochý kabel), který se zapojuje do desky COMu. pokud někdo máte, pošlete prosím nabídku do SZ.

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...