Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Počas dovolenky v Hurghade som videl zopár peugeotov, medzi nimi aj 405 v policajnej úprave, tie som však nestihol odfotiť, tento krásavec bol na parkovisku, skúste uhádnuť číslo ŠPZ

post-0-14109596596731_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

Počas dovolenky v Hurghade som videl zopár peugeotov, medzi nimi aj 405 v policajnej úprave, tie som však nestihol odfotiť, tento krásavec bol na parkovisku, skúste uhádnuť číslo ŠPZ

post-0-14109596597047_thumb.jpg

Odesláno

Ano, i podle mě 427

Jinak v Egyptě jsem byl loni a Peugeotů z 80. let (504, 505) tam je opravdu nepřeberné množství (a mnohé ve stavu, že by se i Marcelovi líbily).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ano, i podle mě 427

Jinak v Egyptě jsem byl loni a Peugeotů z 80. let (504, 505) tam je opravdu nepřeberné množství (a mnohé ve stavu, že by se i Marcelovi líbily).

Já už si další lásku radši nehledám, ještě nemám tu stodolu...

Jé, já chci ty fosforeskující samolepky!

Nedá se to někde objednat?

Odesláno
Původně zaslal: tomingo

všimnite si ešte toho originál zrkadlovo otočeného lva pri ľavom svetle :mrk:potlesk že by nejaký miestny tuningový úpravca? :D

Nemůžu se zbavit pocitu, že ten "tuningový" lev vlevo je vnitřní část lva vpravo, s pootočeným ocasem.

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

Hezký, ono jich bylo spousta i v Tunisu.

Mám taky kvízovou otázku : víte jak vypadá PEUGEOT 103 ? :myslim ( bohužel nemám foto a to jich tam bylo na každém rohu 5 , no jsem prostě neschopný ale třeba to napravým příště )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...