Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Escaper Peto: fotka je z kostelce a celou dobu se bavime o sebetove ty tady mlzis..... ee , my tady všichni mluvíme o Kostelci , to AKY stanováni neni myšleno v Šebetově Jo Aky stanování je myšleno někde v lesích se Stanem pod stanem, nebo opačně [upravil dne 26/9/07 Radek Hurvajz] Citovat
agresssor Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Tak Pe.tre Proc brnela hurvajze hlava co si mu proved?.) Citovat
Escaper Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Priznam vam se ze jiz mam neco malo v krvi a je zde velike mnozstvi dat a nejak zacina pretikat muj buffer, budu muset resetnout spankem. Rano si prectu jak to vsechno dopadlo... Citovat
aka Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 to aky stanovani je mysleno kdesi u kutne hory ve stanu s vaclavem.......jenze do stanus e slo oba vikendove dny ve ctyri a pak se jen usnulo, rpotoze v osm byl budicek.........coz vylucuje cokoli dalsiho. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2007 Autor Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: agresssor Rozbrnela hlava rkas? To se spatna vymluva:) No to není vymluva, se zeptej Pe.Tra, on ví proč:D:D:D:D si nevzal Kinedryl a já se celou dobu orienťáku snažil setřást @reho 3litrove kupátko co se mi lepilo na zadní nárazník ! :D:D [upravil dne 26/9/07 Pe.Tr] Citovat
agresssor Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Pe.tr: Ach ták tak mu priste na orientak jeden dej:) a setrasl si ho nebo ne:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Escaper Priznam vam se ze jiz mam neco malo v krvi a je zde velike mnozstvi dat a nejak zacina pretikat muj buffer, budu muset resetnout spankem. Rano si prectu jak to vsechno dopadlo... Hlavně si dej FORMAT :H:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: agresssor Pe.tr: Ach ták tak mu priste na orientak jeden dej:) a setrasl si ho nebo ne:) No nesetřás, a já u toho musel koukat do mapy! jinak by mi to nevadilo, ale jak koukám jinam než na cestu tak hruza děs:D:D Citovat
aka Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 rada bych upozornila, ze cas prispevku s petou-zcela stejneho mame stejny a ja jsem v abecede driv, cili ej to nejakej podvod! Citovat
Escaper Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: agresssor Pe.tr: Ach ták tak mu priste na orientak jeden dej:) a setrasl si ho nebo ne:) No nesetřás, a já u toho musel koukat do mapy! jinak by mi to nevadilo, ale jak koukám jinam než na cestu tak hruza děs:D:D Zase tak zly to nebylo byli jste na bedne.... Citovat
Escaper Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Ano Vendulko H jako Hlava, petovi to vysvetlovat nebudu on je dal v abecede :D:D Citovat
agresssor Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 NO bylo to lehce neprijemne v tech nekterych serpenty¨nach sledovat mapu, matrixchoze to docela taky kroutil... A po te patecni lehcip itce mi to nedelalo dobre:( Tak priste nekoukej do mapy a vystridejte se s Pe.trem ty ridis on je navigator a pak ti bude hej:) Citovat
aka Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 avubec, dostala jsem instrukce jit spinkat, cili vam mavam panove..... vyreste si tu sva tehotenstvi jak je libo...... Citovat
agresssor Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Aka: NAse tehotensvi?? to nejde ne teda sem si aspon myslel:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: agresssor NO bylo to lehce neprijemne v tech nekterych serpenty¨nach sledovat mapu, matrixchoze to docela taky kroutil... A po te patecni lehcip itce mi to nedelalo dobre:( Tak priste nekoukej do mapy a vystridejte se s Pe.trem ty ridis on je navigator a pak ti bude hej:) Však příště to odnese on:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2007 Autor Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: agresssor Pe.tr: Ach ták tak mu priste na orientak jeden dej:) a setrasl si ho nebo ne:) No nesetřás, a já u toho musel koukat do mapy! jinak by mi to nevadilo, ale jak koukám jinam než na cestu tak hruza děs:D:D Zase tak zly to nebylo byli jste na bedne.... za cenu zkrouceného madla na pravych předních dveří:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.