Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Radek Hurvajz v dobách kdy ještě nevlastnil peugeota

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Escaper

Peto: fotka je z kostelce a celou dobu se bavime o sebetove ty tady mlzis.....

ee , my tady všichni mluvíme o Kostelci , to AKY stanováni neni myšleno v Šebetově:papa

Jo Aky stanování je myšleno někde v lesích se Stanem pod stanem, nebo opačně:myslim

[upravil dne 26/9/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Priznam vam se ze jiz mam neco malo v krvi a je zde velike mnozstvi dat a nejak zacina pretikat muj buffer, budu muset resetnout spankem. Rano si prectu jak to vsechno dopadlo...

Odesláno

to aky stanovani je mysleno kdesi u kutne hory ve stanu s vaclavem.......jenze do stanus e slo oba vikendove dny ve ctyri a pak se jen usnulo, rpotoze v osm byl budicek.........coz vylucuje cokoli dalsiho.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: agresssor

Rozbrnela hlava rkas?:) To se spatna vymluva:)

No to není vymluva, se zeptej Pe.Tra, on ví proč:D:D:D:D:D

si nevzal Kinedryl a já se celou dobu orienťáku snažil setřást @reho 3litrove kupátko co se mi lepilo na zadní nárazník ! :D:D:D

[upravil dne 26/9/07 Pe.Tr]

Odesláno

Priznam vam se ze jiz mam neco malo v krvi a je zde velike mnozstvi dat a nejak zacina pretikat muj buffer, budu muset resetnout spankem. Rano si prectu jak to vsechno dopadlo...

Hlavně si dej FORMAT :H:D:D
Odesláno

Pe.tr: Ach ták :) tak mu priste na orientak jeden dej:) a setrasl si ho nebo ne:)

No nesetřás, a já u toho musel koukat do mapy! jinak by mi to nevadilo, ale jak koukám jinam než na cestu tak hruza děs:D:D
Odesláno

Pe.tr: Ach ták :) tak mu priste na orientak jeden dej:) a setrasl si ho nebo ne:)

No nesetřás, a já u toho musel koukat do mapy! jinak by mi to nevadilo, ale jak koukám jinam než na cestu tak hruza děs:D:D

Zase tak zly to nebylo byli jste na bedne....

Odesláno

NO bylo to lehce neprijemne v tech nekterych serpenty¨nach sledovat mapu, matrixchoze to docela taky kroutil... A po te patecni lehcip itce mi to nedelalo dobre:( Tak priste nekoukej do mapy a vystridejte se s Pe.trem ty ridis on je navigator a pak ti bude hej:)

Odesláno

NO bylo to lehce neprijemne v tech nekterych serpenty¨nach sledovat mapu, matrixchoze to docela taky kroutil... A po te patecni lehcip itce mi to nedelalo dobre:( Tak priste nekoukej do mapy a vystridejte se s Pe.trem ty ridis on je navigator a pak ti bude hej:)

Však příště to odnese on:D
Odesláno

Zase tak zly to nebylo byli jste na bedne....

za cenu zkrouceného madla na pravych předních dveří:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...