Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moc hezky, v tyhle cerveny barve je fakt krasny, tak gratulace ;)

Jo a kde jsi ho sehnal, podle znacek bych tipoval Belgie ? jen tak pro zajimavost, jaka byla cena ?

PS. koukam ze bylo vyrobeny 10. brezna 2000, tak jen abys vedel presne datum narozeni ;)

[upravil dne 18/9/07 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Jo a kde jsi ho sehnal, podle znacek bych tipoval Belgie ? jen tak pro zajimavost, jaka byla cena ?

PS. koukam ze bylo vyrobeny 10. brezna 2000, tak jen abys vedel presne datum narozeni ;)

je z nemecka.r.v. ma udany 4/2000.ako si prisiel na toho 10.?

km 112.cenu si necham pre seba keby som si to v kratkej dobe rozmyslel a nahodou to predaval,sorry.

mal som tamadial cestu, inac by som sa tam koli tomu asi netrepal.prekvapil ma stav auta tak som to vzal.zabila ma spotreba, v DE na dialnici som robil 7,5 dlhodobo a u vas a u nas to potom stuplo na 7,9.s tym ze u nas som bol najrychlejsi na cestach.mesto som este nestihol testovat

Odesláno

Moc pěkné, jaký je kod motoru, měl jsem pocit, že verzi 152Kw dávali až od roku 2001, ale kupé je vždycky zvláštní verze... Hlavně ty 16" s dobrýma gumama sedí jako přibité, hlavně s tém neexperimentuj, originál je cenný..

Odesláno

ten presnej datum vyroby jsem dekodoval z toho zlutyho cisla na levem ulozeni predniho tlumice na te prvni fotce,

zacina to 8522 a to odpovida datu 10.3.2000

Odesláno

Hmm,krasavec!!!:potlesk Všechno je hezky naleštěný a barva se povedla.Jestli jezdí tak,jak vypadá,tak klobouk dolů!:superGratuluju a at přináší jen radost z jízdy:papa

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

km 112.cenu si necham pre seba keby som si to v kratkej dobe rozmyslel a nahodou to predaval,sorry.

mal som tamadial cestu, inac by som sa tam koli tomu asi netrepal.prekvapil ma stav auta tak som to vzal.zabila ma spotreba, v DE na dialnici som robil 7,5 dlhodobo a u vas a u nas to potom stuplo na 7,9.s tym ze u nas som bol najrychlejsi na cestach.mesto som este nestihol testovat

Já pořád říkám aby se lidi nebáli vyšších objemů, skoro nikdo však neposlouhá :)

Výhoda pro nás co je kupujem protože kupní cena je díky tomu nižší.

Myslím že se dostaneš na průměr kolem 9l s městem, což je slušný.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já pořád říkám aby se lidi nebáli vyšších objemů, skoro nikdo však neposlouhá :)

Výhoda pro nás co je kupujem protože kupní cena je díky tomu nižší.

Myslím že se dostaneš na průměr kolem 9l s městem, což je slušný.

nikdy som nemal maly motor.som zastancom velkych motorov a par ludi ked sa skusilo previest na minulych mojich trojlitroch atd tak zmenili nazor a isli do velkych objemov.myslim ze hlavnoy devizou velkych motorov je zivotnost:super

Odesláno

ten presnej datum vyroby jsem dekodoval z toho zlutyho cisla na levem ulozeni predniho tlumice na te prvni fotce,

zacina to 8522 a to odpovida datu 10.3.2000

tak to cumim

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Moc pěkné, jaký je kod motoru, měl jsem pocit, že verzi 152Kw dávali až od roku 2001, ale kupé je vždycky zvláštní verze... Hlavně ty 16" s dobrýma gumama sedí jako přibité, hlavně s tém neexperimentuj, originál je cenný..

papiere nemam pri sebe.kod potom pozriem, ale videl som uz aj 2001 rocnik a mal stary typ palubky, to som nechcel verit ze je to 2001.

elektrony na to mam pripravene este 2 typy.17-tky a 19-ky.bude na to treba vymysliet podlozky a dufam , ze zo 4 dierovych na 5 dierove to pojde.este som to nerozpocitaval.este som k tomu dostal dalsiu sadu tych istych 16-tok ako su na aute a to fakt nevyuzijem, tak keby mal niekto zaujem tak ich pustim.

planujem tam dat 2 x sebring vyfuky, su doma tak asi tam pojdu,ale to sa este uvidi.

Odesláno

Jóóóó, tak to je nádhera:o Jak píše Ferry - barva je obravdu parádní:super

Taky mám v plánu jít do coupé, ale koupím si 407 coupé, páááč za 15let už 406řady budou v hrozným stavu :D

Odesláno
Původně zaslal: @re

Jsem si právě všiml, že ta máš taky tažné :-D

Máš k tomu i kouli? Já ji tam nemám...

gulu mam, je v kufri

tiez nechapem naco tam davali tazne

edit - dik vsetkym za gratulacie

[upravil dne 19.9.07 jozefsv]

Odesláno

gulu mam, je v kufri

no jestli to utahne cca 2 tuny, tak bych se vubec nedivil ... :mrk

Odesláno

gulu mam, je v kufri

v manualu - v takovy ty knizce s obrazkama, kudy se nastupuje do auta a tak :D je nakresleny coupe s privesem s nejakym motorovym clunem, tak asi az si povezes svoji jachtu nekam na rivieru, tak proto tam mas tazne ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...