Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Nedávno jsem si pořídil 406 1.8 16V a teď se vyskytnul problém.Auto za studena nedrží otáčky a chcípa a za tepla jsou otáčky zvyšené.Nedělá to pravidelně,jen občas.Někdy to,někdy to druhý a někdy obojí.Na diagnostice jsem to měl a nic nenašli,zrovna to šlpapalo jak má.Poradí někdo??Díky.

Odesláno

me to zase obcas netahlo, byla to vadna klapka vstrikovani, zacalo to tim, ze mi blbly otacky, litaly mezi 900 - 3500 na volnobeh i pri razeni. Trvalo to chvili, nez jsem to proslanul, pak to delalo uz jen chvilema a do roka to zacalo hur tahnout az to slo na vymenu, pozoruj to dal a uvidis. Klapka me totiz stala nova 10 000

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Klapka me totiz stala nova 10 000

koupil jsem asi za 250 kaček (nevim už přesně) takovej sprej na klapku od liqui moly - v podstatě je to nějaký ředidlo ve spreji s asi 50 cm dlouhou hadičkou. zapne se motor, a do klapky se to chvíli stříká, třeba minutu. motor se musí víc točit, poněvač se tim sajrajtem docela dusí, ale klapku mi to vyčistilo skoro bez práce a fakt hodně dobře. a ještě se s tim parádně zapaluje oheň ;-)

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Scratch

Klapka me totiz stala nova 10 000

koupil jsem asi za 250 kaček (nevim už přesně) takovej sprej na klapku od liqui moly - v podstatě je to nějaký ředidlo ve spreji s asi 50 cm dlouhou hadičkou. zapne se motor, a do klapky se to chvíli stříká, třeba minutu. motor se musí víc točit, poněvač se tim sajrajtem docela dusí, ale klapku mi to vyčistilo skoro bez práce a fakt hodně dobře. a ještě se s tim parádně zapaluje oheň ;-)

Kam přesně si to prosim tě stříkal? Že bych to taky prubnul..

Odesláno

No uz sem to nekde slysel, ale nebyli na to mocv dobry ohlasy , co se tyce skodlivosti! Prej to supr vycisti klapku, ale zase to muze pokurvit motor, kdo vi co to je, a kdyz se to dostane do spalovaciho systemu no nevim, docela bych se bal, radsi manualne vycistit, ale fakt nemuzu porovnat , jasem jeste klapku necistil , ale urco me to v brzke dobe ceka, jinak ty si to strikal primo do potruby od boxu? nebo do potrubi co vede z nasavace vzduchu co de lehce oddelat?

Odesláno

to cele teleso klapky se da snadno sundat je to jen na trech imbus sroubech a pak se to necha krasne na stole v dilne vycistit, taky bych asi nic nestrikal do sani za chodu motoru

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

to cele teleso klapky se da snadno sundat je to jen na trech imbus sroubech a pak se to necha krasne na stole v dilne vycistit, taky bych asi nic nestrikal do sani za chodu motoru

samozřejmě máš recht, jenže když je někdo línej jako já si s tim hrát před panelákem, dělat šou ostatním, když ti spadne do sání šroubovák, a kroutit nohama nad zemí, tak příjde takovej sráč vhod

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Ferry

samozřejmě máš recht, jenže když je někdo línej jako já si s tim hrát před panelákem, dělat šou ostatním, když ti spadne do sání šroubovák, a kroutit nohama nad zemí, tak příjde takovej sráč vhod

:D ja to cistil znamymu i na parkovisti ;)

Odesláno

ja to nemel zaneseny, ale chyba elektroniky, klapka se sama zavirala, nebo naopak i otvirala, bordelem to nebylo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...