Přejít na obsah

Guano

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Guano

  1. Guano

    Na volnobeh vysoke otačky

    Krokáč mi odešel dva měsíce poté,co jsem auto koupil.Mechanik mi ho objednal podle vinka,ale nějak to nefungovalo,na volnoběh přes 2000 otáček.Nakonec jsem musel do servisu Peugeot,kde mě přišel přes 6 tisíc,ale od té doby je klid.Byla to zatím jen jediná závada co mě postihla.
  2. Guano

    Nový člen :D

    Gratuluju
  3. Guano

    Dali by jste tolik?

    Na to se nemuze nikdo chytit a kdyz jo,tak bych ho chtel videt:D
  4. Guano

    Alu na 406

    Tak to nakonec nedopadlo,budu se muset podívat jinde.Škoda nový 17\" litý disk za necelý dva litry by byla dobrá koupě.
  5. Guano

    El.okna u 406

    Díky za info,už to funguje tak jak má
  6. Zdravím.Mám takový menší problém se stahovaním okna u řidiče.Po odpojení baterie,její dobití a znova zapojení mi zlobí stahování resp.zavírání.Dolů to jde v pohodě,ale nahoru jako by tam byly dojezdy.Dříve jsem ho zavřel normálně,na jedno přidržení.Teď přidržím,přivře se o kousek a konec.Zavřu ho asi tak na pětkrát.Poraťe co s tím.Díky.
  7. Guano

    Alu na 406

    Díky za info,snad to dopadne a budu mít konečně pořádný kola.
  8. Guano

    Alu na 406

    Zdravím.Mám možnost koupit za dobrou cenu 17 alu,ale nevim jestli mi na 406 půjdou bez podložek.Rozměr disku je 17x7.5 4x108 ET 15.Díky za info.
  9. Guano

    Peugeot 406 1.8 16v

    Dík za radu,zkusím to a uvidím.....
  10. Zdravím. Měl jsem problém s otáčkama,zůstavaly mi viset nahoře,a tak jsem vyměnil krokový motorek.Není sice nový,pořídil jsem ho z vrakáče,ale otáčky mezi řazením nahoru normálně padají,tak jak mají. Vyskytl se však jiný problém.Při podřazování se mi občas stavá,že mi otáčky spadnou třeba až na 500 nebo mi to dokonce někdy i chcípne. Je možný,že to pořád souvisí s krokáčem nebo to bude něco jiného?? [upravil dne 7/11/07 Guano]
  11. Guano

    Peugeot 406 1.8 16V

    Díky za rady,nejspíš to bude ten krokový motorek.Zkusím to a uvidím.
  12. Zdravím.Nedávno jsem si pořídil 406 1.8 16V a teď se vyskytnul problém.Auto za studena nedrží otáčky a chcípa a za tepla jsou otáčky zvyšené.Nedělá to pravidelně,jen občas.Někdy to,někdy to druhý a někdy obojí.Na diagnostice jsem to měl a nic nenašli,zrovna to šlpapalo jak má.Poradí někdo??Díky.
×
×
  • Vytvořit...